Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluśka 23

kto zamawiał suknie w salonie susan blanche na kijowskiej?

Polecane posty

Gość gryglus
Moim marzeniem była http://www.susanblanche.com/public/gown/68/Cosmobella_7193.html . Ale jak ją przymierzyłam okazała sie koszmarna. Dół nie miał tych przepięknych drapań, a gorset był złamany w pasie. Po przymiarce 10 modeli nie zdecydowałam sie na żadną. Wszystkie w katalogu wyglądają lepiej niż w rzeczywistości. A powinno być na odwrót.

Hej Dziewczyny, suknię odebrałam, skrócenie super wyszło, suknia śliczna, nie ma do czego się przyczepić, jestem strasznie zadowolona z obsługi, panie bardzo bardzo miłe, suknia w stanie idealnym....no naprawdę nie mam nic im do zarzucenia, po ślubie pokażę Wam zdjęcia:) Trzymajcie się, mnie zżera już przedślubny stres, żyję w innym świecie i generalnie strasznie wrażliwa o byle co się zrobiłam...ot, chyba takie tego uroki:) W razie pytań zawsze służę odpowiedzią:)))) Pozdrawiam Lisia czapa

Gość oluśka 23
naprawde ciesze sie razem z Tobą, i mam nadzieje ze bede tak samo zadowolona jak Ty :) na pewno bedziesz wygladać pieknie tego dnia! a co do stresu i emocji to mnie i narzeczonemu to juz chyba teraz po woli zaczyna sie on udzielac, choc do slubu przeszło dwa miesiące, wiec moge wyobrazic sobie co teraz przezywasz, ale na pewno wszystko u Ciebie i u nas bedzie dobrze :) odezwij sie po weselu i czekam na obecana fotke :) ps: wiele osób po własnym ślubie opowiadało mi ze był to najwspanialszy dzień w ich zyciu, że wysmienicie sie bawili i że czuli ze wszyscy sa tego dnia razem z nimi specjalni dla nich, wiec zycze Tobie by ten dzien był takze taki dla Ciebie. pozdrawiam!!!

Oluśka bardzo Ci dziękuję, jestem po wieczorze panieńskim w sobotę, dziewczyny mnie maxymalnie spiły:))ale fajnie było:) stres?...stres ogromny, płaczę z nerwów i śmieję się na zmianę...ale generalnie jakoś się trzymam...i nie płaczę dlatego że nie chcę wyjść za mąż tylko dlatego, że jest tak nerwowo, pogoda jeszcze dobija i w ogóle ja już nie wiem co się dzieje wokół nas... Zostało 5 dni...:))))obiecuję że wyślę Ci zdjęcia...buziaki:))papapapa

hej:) mam do sprzedania suknię http://www.susanblanche.com/public/gown/69/Cosmobella_7194.html a teraz aukcja na allegro:) http://www.allegro.pl/item216663367__suknia_slubna_ecru_cosmobella_2007_model_7194_.html suknia nie jest zniszczona, pięknie w niej wyglądałam i jest zakupiona właśnie w salonie na kijowskiej w warszawie:) jeśli ktoś jest zainteresowany to podam więcej szczegółów i odpowiem na maile, wyślę inne zdjęcia:) te z zamazaną twarzą akurat odbierają cały urok, ale jak widać buzię to całość wygląda zupełnie inaczej- super po prostu:)) Oluśka a co u Ciebie???

Oluśka wesele i ślub suuuuuuuuuuper;) Twoje na pewno też będzie udane, czego z całego serca Ci życzę:)

Oluśka, gdzie jesteś?? Jak przygotowania i jak suknia??? pozdrawiam i zapraszam do aukcji na allegro, link podałam wyżej:))) o cenie ewentualnie jeszcze możemy porozmawiać jeśli któraś jest chętna do zakupu:)

czesc dziewczyny:) Dawno tu nie zagladalam:) Lisia czapa, fajnie, ze wesele sie udalo, sliczna Twoja sukienka, pieknie sie w niej prezentowalas:) Ja wczoraj mialam przymiarke swojej cosmobelli, idealnie byla uszyta, tylko lekko ja skroca i wszyja wkladki w gorset, bo nie chce miec stanika:) A Oluska tez powinna miec jakos niedlugo przymiarke, albo juz miala:) Mamy takie same sukienki i z tego co pamietam w tym samym dniu slub:D

Gość oluśka 23
hej!!! lisia czapo!!! nie odzywałam sie bo mam teraz mały remoncik w domu przed slubem i miałam przez jakis czas odłączony internet, ciesze sie ze u Ciebie wszystko sie udało :) i zycze wszystkiego najleprzego na nowej drodze życia. a moja przymiarka jakos po 23 lipca ale jeszcze do mnie nie dzwonili, sama jutro chyba zadzwonie i zapytam, ale powiem ze czas coraz szybciej leci i juz zaczynam czuc te emocje :) pozdrawiam cieplutko!!!

Oluśka super będzie:))) Pamiętam tę gorączkę przedślubną...w życiu nie byłam tak podekscytowana:) Ale to był najpiękniejszy dzień w Naszym zyciu:)) I Wasz też taki będzie:))))) Buziaki! Diana

Gość aisako
Ja zamawialam:) Ogolnie jestem b. zadowolona, obyło sie bez zadnych niespodzianek. B mila obsluga:) Kupiłam sukienkę Cosmobella 7192, biala. Slicznie wyglada:) http://www.susanblanche.com/public/gown/67/Cosmobella_7192.html Teraz chętnie ją odsprzedam, jeśli jesteś zainteresowana proszę o maila: katarzyna.drzazga@gmail.com Pozdrawiam:)

Gość monia14
witam :) przeczytałam wszystkie Wasze posty i jestem bardzo zaskoczona tym co piszecie o salonie Susan Blanche w Warszawie. Zamówiłam suknie 14 lutego ( model 896)i jak do tej pory nie wiem nic na temat mojej sukni. Czy się szyje czy nie.. dosłownie nic. Raz zadzwoniłam aby zapytać jakiej będzie długości bo chciałam kupić buty a pani z salonu nakrzyczała na mnie "jak to mogę nie wiedzieć takich rzeczy". Szkoda tylko że powiedziano mi jaki rozmiar a nie na jaką długość więc takiej informacji nie było. Wesele mam na początku lipca i nawet nie zadzwoniły kiedy ewentualna przymiarka, 2 tygodnie przed weselem to za późno według mnie tym bardziej że jako panny młode mamy wtedy też wiele innych spraw na głowie m a osobiście nie chce się przejmować czy suknia będzie czy nie bo przecież nie za to płace tyle pieniędzy, prawda? pracuje tam jedna taka pani która właśnie jest taka niemiła i niestety właśnie z nią miałam "przyjemność" rozmawiać. Mam nadzieję że wszystko jednak się ułoży pomyślnie. Pozdrawiam serdecznie

Gość myszka mini
Trochę przechwalony ten salon. Obsługa wcale nie jest miła i niekompetentna. Suknię zamówiłam w styczniu a w kwietniu umówiłam się na 1 przymiarkę. potwierdzałam tego samego dnia i kiedy pojechałam sukni nie było tylko jakieś wytłumaczenia że zatrzymano ją na cle. Panie obsługujące klientów udają że są zapracowane układając pasjansa na kompie i każą czekać. Pozatym stwierdziły że nie ma toalety w salonie. przyjechałam ok 100 km żeby mieć swoją wymarzoną suknię i nie dość że sukienki jeszcze nie ma to żeby załatwić swoje potrzeby musiałam jechać na stację benzynową. Beznadzieja ... No i czekam na telefon z salonu kiedy będę mogła w końcu przyjechać po swoją suknię....

Gość myszka mini
dodam że ślub mam za trzy tygodnie... i nie bardzo mi się uśmiecha szukać innej ...i coraz bardziej mnie to denerwuje...

Gość kkc
Dziewczyny też jestem zainteresowana zakupem sukni w salonie susan blanche na kijowskiej, ale po Waszych wypowiedziach mam mieszane uczucia :-( Myszka mini jestem zaszokowana jak potraktowali Cię w tym salonie. Będę wdzięczną jeśli opiszesz Twoje odczucia po przymiarce, bo musi przecież kiedyś nastąpić.

Gość kkc
.... a może znajdzie się ktoś, kto też jest zainteresowany zakupem sukni Cosmobella 2008 model 7281 :-)