Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania Ania Ania Ania

weszłam tu na chwile i nagle doszłam do pewnego wniosku...

Polecane posty

tak, bo 3/4 to obecnych \"panien młodych\" to niespełnione życiowo nieudaczniczki

Gość moze moze
konczy??? Heh tutaj zazwyczaj zaczyna sie od tego, ze ktos ma problem, a cala reszta na nim siada, poza paroma wyjatkami, ktore faktycznie chca pomoc. :) Najlepiej jest na forach dla starajacych sie o dziecko i na tych o obcokrajowcach, oczywiscie dopoki i tam sie ktos nie pojawi, zeby innym podogryzac zza monitora

moim zdaniem wszystkich ludzi tak np sistersun co ma robic wieczorami wchodzi tu i im kots bardziej szczesliwy, tym ona bardziej złosliwa

Gość ok ale tu
jest bardziej naturalnie i szczerze

Gość moze moze
mnie szkoda czasu na klotnie, poprostu staram sie nie reagowac

do ok, ale tu----> uwierz mi że jezeli ktos jest szczery to jest. Na forum netwesele panny wklejają swoje zdjecia w sukni i inne jej doradzają. Nie wszystkie liżą dupe, że pieknie itd. I mozna? Mozna

hmhmh...faktycznie.jak sama napisałąm najlepiej takie osoby ignorowac.sorki, ze sie uniosłam

ja uwazam tak i wiele razy juz to mowilam: ludzie małointeligentni prymitywni majacy płytki zasób słownictwa nie potrafia dyskutowac....nie majac zadnej ale to zadnej argumentacji wyzywaja swoim oponetów i tyle.... w szkole Pan Giertych powinien zaczac zamiast wprowadzac mundurki to nauczyc w koncu młodzież DYSKUTOWAC I ROZMAWIAC ..i nie wydaje mi sie ze chodzi tu o zawisc czy cos w tym rodzaju....na forach luzie sa anonimowi i moga dac upust swojej prymitywnosci...i tyle;)

Nie zgodzę się... Otóż przynajmniej 70% topików na Kafeterii nie osiąga magicznych 30 wpisów i po cichu umiera w zapomnieniu. Ponieważ przynajmniej 5% to topiki tasiemce, na te z wyzwiskami i kłótniami na koniec zostaje najwyżej 25%.

Gość proszę nie uogólniać
dlatego tak się dzieje, że większość panienek tutaj jest zawistna, i jedna przed drugą chwalą się, jakie to weselicho sponsorują im rodzice. A same by kasę wyciągnęły, to poznałyby smak własnych wydatków. A niech rodzice spłacają kredyt!

Gość żarłoczne forum
nie do końca jest tak jak piszesz. Dupe trzeba koniecznie lizac , mówic piekne słowa nawet jak ci się sukienka nie podoba. Była nie raz tu dziewczyna , która mówiła swoje zdanie i była w tym szczera i ją wykopały. Tak więc liż dupe nawet jak ci nie smakuje to mów ze pyszne.

Gość ryszarda_P
Nie tylko na tym forum tak się dzieje.

Gość uuuuioioi
kocham ten topik,jest najlepszy,weżcie mnie,proszę...

Hej Ania! Zgadzam się z Tobą! Jak tylko ktoś próbuje coś napisać, ze ma jakis problem to wszyscy mu na to: puknij sie w dekiel, spieprzaj, nie zasmiecaj forum swoimi problemami itp itd a najczęściej są to osoby które nie maja nic konkretnego do powiedzenia, tylko jakby czatują, zeby komus dokopac, przejmuja topik, bo pomyslodawaca jest zahukany i nie ma ochoty sie dalej odzywac no i on umiera...