Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziczek malutki

Zapraszam wszystkie NORMALNE przyszłe mamy

Polecane posty

kurczę ciekawa jestem na czym mnie \"dopadłas\" ?:P zawsze odnoszę się do tematu obiektywnie a i często poradzę :) ale mam za długi ozor:P to fakt :D

Mam nadzieję ze cie nie pomyliłam, bo chyba kiedyś była jeszcze jedna Acha na forum prawda???

amajzing_ tenkju wery maczuuuuu !!! ;):D Limetka - zobaczkto zaczepia ? ;) fani :P

Nie powiem ci dokładnie, bo na róże tematy wskakuję żeby poczytać niekoniecznie zatrzymując się tam na dłużej. Na dłużej zacumowoalam tylko na jednym topiku :)

oj mam kochana mam uaktywniaja sie szczegolnie pod koniec miesiaca nie wiem skad ta regularnosc ;) jestes czerwcóweczka tegoroczną ??

No to pewnie oba twoje nicki widziałam, z tym że nie wiedzialam że oba są twoje ;) Jestem tegoroczną sierpniówką, ale nie na tym topiku można mnie znaleźć :D

Gość patrząca z boku
pozwolcie dziewczynie miec topik bez fasolek i słodkosci, skoro o to prosi i nie umoralniajcie jej - nie robi i nie pisze nic zlego( to do acha) Ja do swojej ciazy tez mialam dosc beznamietny i spokojny stosunek, zachwyciłam sie dziecmi dopiero, gdy sie juz byly. dopiero i. Kazdy człowiek przecez jest inny. Nie boj sie ,tez rodzilam bez znieczulenia, I to nie jest tak,ze z bólu zahamujesz rodzrnie - wrecz przeciwnie,

Ona wcale o taki topik nie prosi, poprostu sobie założyła, a my mamy na ten temat swoje zdanie :)

Limetka82_ nie latam po tematach i nieszukam ,po co? gratuluje ciazy i pomyslnego rozwiazania i tłustego bobasa

Nie no tak myślałam tylko, bo przez chwilkę cie nie było :) Dziękuję i.... wzajemnie, bo widzę że też spodziewasz się dziecka - fasolki :D

Aaaa sorki, chyba źle spojrzałam na twój suwaczek :) To tym bardziej gratuluję :) 🌻

minęłam się z powołaniem... powinnam kazania prawić co?:P sesese... IDŹCIE W POKOJU :P popisze później... mam upatrzoną fajna kieckę na Allegro- muszę powalczyć:> i nie kłócić \"mi\" się tu:P

dzięki ;) jak chcesz zobaczyc Julcię to zajrzyj w blog ;)🌻

Gość Acha owszem latasz
po topicach i zaczepiasz pod płaszczykiem wypowiadania swojego zdania. Potwierdzi to każdy, kto miał okazję trochę poznać Twój styl. A na swoim punkcie jesteś czuła jak mało kto i zawsze wiesz, gdzie coś się święci odnośnie Twojej osoby. I nieważne, czy rzeczywiście ktoś pije do Ciebie, bo z Tobą to w myśl przysłowia "uderz w stół, a nożyce się odezwą". Po co tu przyszłaś ze swojego lukrowanego topiczku pełnego idealnych mamusiek? Ten temat chyba nie zagraża Waszej niczym nigdy nie zmąconej sielance? Daj autorce mieć swój temat, Ty masz swoje kwiatuszki, serduszka, buziaczki, fasoleczki i swojego misiaczka przy boku. :) I super. Autorko, dobry pomysł na topic. Z przyjemnością bym się przyłączyła, bo też mi nie odpowiada klimat większości tematów tutaj, ale niestety na ciąże jeszcze nie mogę sobie pozwolić. Chciałabym i dlatego wchodzę na to forum, ale muszę jeszcze poczekać. Pozdrawiam.

Gość Agrafka303
Brawo dla autorki topiku!Też mam dość tych przesłodzonych fasolkowo-kwieciso-serduszkowych tematów.Szukałam tutaj jakiegoś w swoim stylu tematu.Wreszcie znalazłam,bo od tych słodkości aż mdli.Też odstawiłam antykoncepcję,co będzie to będzie.Nic na siłę,żadnych wymuszonych póz,obserwacji,świrowania.

tak jak pisała któraś z poprzedniczek- różne są sposoby okazywania emocji... nie należy ich oceniać (ABSOLUTNIE !!!) ani porównywać w kategoriach lepsze/ gorsze... inne- po prostu Ja osobiście nie przepadam za zdrobnieniami- dorosłe kobiety a mają \"ezgaminki\", \"staranka\", \"Misia\"... egzamin wiadomo- poważna sprawa, seks- nie bójmy się nazwać rzeczy po imieniu a Misio- cóż... oddajmy naszym Panom odrobinę testosteronu, może im się jeszcze przydać:P pzdr ciepło:)

Acha owszem latasz_ chciałabym potrafićlatać :P jaaaaasne omnie mozna gadać w kólko ale ja nie mam prawa do krytyki prawda ? ok \"twardzielki\"zmykam ztego topiku :) aaaa zapomniałabym mam coś dla WAS : 🌻🌻🌻😘😘😘❤️❤️:P

Agrafka - potępiasz Achę za \"słodkości\" a samamasz się za twardzielkę, a wg mnie to przeciwność pierwszego, więc i ciebie można skarcić za taka postawę. Ale, jak pisałam, nie bede tego robić, bo każda ma prawo do swojego \"widzimisie\". Choć do końca nie uwierzę, że będziecie potrafiły tak bez słodzenia wytrzymac całe 9 miesięcy, a tym bardziej juz po rozwiązaniu, gdy zobaczycie już swoje dziecko (chciałam napisac maleństwo, ale to zbyt słodko brzmi :) )

Jasne że rozumiem, wszystko się zgadza, tylko każdy inaczej odbiera słowo \"normalne przyszłe mamy\" dlatego można powiedzieć, że każdy może tutaj sie wypowiadać :) Ja też czasami lubię zdrobnić takie czy inne słowo, ale nie uważam się za osobę nienormalną, wręcz odwrotnie.

Agrafka303 ale dlaczego kolezaneczko kofaniutenka jestem taka milusia kolezaneczenka dla Ciebie A Ty słoneczko taka niemilutka :(:P

limonka _ eee taka\"nienormalna\"mama jak ja \"zużywa\"tyle cukru w godzinę .... ja tylko ciekawa jak panie forumowiczki tego \"poważnego\"tematu beda mówic do dzieci - bo przeciez nie misiaczku-słoneczko - niunia itp - to słodkie przeciez:P