Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YourLife

Do wszystkich ceniących sobie zdrowie i urodę

Polecane posty

Gość ciekawe z drugiej strony
czy trafil sie jakis frajer/frajerka z forum i zrobil to badanie w "promocyjnej" cenie, zawsze interesowal mnie poziom glupoty i naiwnosci spoleczenstwa

czy trafil sie jakis frajer/frajerka z forum i zrobil to badanie w "promocyjnej" cenie, zawsze interesowal mnie poziom glupoty i naiwnosci spoleczenstwa

przepraszam - nie wiem czemu wyslalo sie 3 razy :-O

Gość a ty tu znowu
mysle ze nawet jakby sie trafił taki frajer to ze wstydu sie nie przyzna

Gość Po co podbijacie ten temat
i w ten sposób karmicie tego trolla? Niech zostanie sam w swoim sekciarskim światku i radośnie karmi się bzdurami, które kolejna sekta włożyła mu do głowy :) Co prawda skończy bez grosza przy duszy, bo wszystko odda piramidzie, na terapii, na której będą ratować resztki jego wypranego mózgu, ale przecież to jego problem. :) Naprawdę, jeśli nie chcemy dawać pożywki dla zjawisk tego typu, nie powinniśmy wdawać się w dyskusje z takimi ludźmi. Żal mi ich głęboko, ale cóż...

Gość on i tak sobie
podciagnie temat chocby mial sie wpisac 100 razy sam pod soba a fajnie jest wiedziec, ze istnieja ludzie z mozgiem nie wyzartym pomyslami rodem z New Age :-P

Gość a ty tu znowu
ale my musimy przestrzec ludzi przed takimi jak on, nie kazdy jest swiadom co robi, szczegolnie jak ktos jest zdesperowany i chory, mozna zaoszczedzic ludziom rozczarowan i wywalanie kasy na nic i nie dopuscic zeby wlasnie takie trole zarabiały na ludzkiej naiwnosci pieniadze

Gość postronny
też będziecie kpiny robić z tego co jest pod linkiem? Wiedzy nigdy za wiele, choćby była sprzeczna z czyimś myśleniem. Oto link do strony: http://www.wiecznezycie.celebs.pl/

I jak wam idzie? Mój Boże! Że taka ciemnota żyje jeszcze w samym centrum Europy!!!!

Oczywiście, że sobie podciągnie temat, ale jeśli będzie gadał sam do siebie, to w końcu się wypali, prawda? :) Nie ma sensu próbować rzeczowej rozmowy z osobami tego typu. Są zawsze dość inteligentni (te firmy nie potrzebują buraków, co ani be, ani me), tyle że już nie myślą racjonalnie. Rozmowa z takim, to jak rozmowa z członkiem sekty, to są te same mechanizmy. O biednym panu YourLife i jemu podobnych napisano już sporo prac psychologicznych, ale tak naprawdę ciągle nie wiadomo JAK to możliwe, że inteligentni ludzi dają się tak przerabiać! :) Ale że do tego są TAK koszmarnie irytujący, więc w ogóle mi ich nie żal :D Aha, zwrócie uwagę na "zaprogramowany" sposób jego wypowiedzi. Zwroty typu: "pomyśl, czy stać cię, by zignorować te informacje?", "ja nie sprzedaję produktów, a jedynie mówię potrzebującym, dlaczego powinni ich używać" itp., itd. Oni ich tego uczą na ich szurniętych zborach ze śpiewami, klaskaniem i innymi debilizmami. Jak to się dzieje, że niektórzy nie widzą tej żałosnej propagandy - pojęcia nie mam. :) Ale fakt, że zawsze jakich frajer się znajdzie, więc autor dobrze robi, że wchodzi oknem, kiedy drzwiami go wyrzucają :D Ignor dla niego, dziewczyny.

Gość a ty tu znowu
swoją drogą to ciekawa jestem czy ten pan naprawde wierzy w te swoje "medykamenty" czy po prostu gada tak bo tak mu kazali w firmie

Wiesz, myślę żo on wierzy. To już jest taki stopień degeneracji umysłu.

Gość a ty tu znowu
poczekajcie bo mnie to interesuje, kim są ci ludzie ktorzy dają sie nabrac na takie cos? bo przeciez inaczej te firmy nie funkcjonowałyby

Gość postronny
czekam aż ktoś mnie nazwie poraz drugi nawiedzeńcem. Trochę pokory drodzy Forumowicze. Już sam Sokrates powiedział: wiem, że nic nie wiem, a Wy małe robaczki skaczecie jakbyście wszystkie rozumy pozjadali, albo jakby cały świat chciał Was finansowo wykorzystać. Brzydko. Nauka Forumowa jest bezpłatna ale dla światłych & głodnych oświaty.

Gość dobra to rzeczywiscie damy
mu umrzec smiercia naturalna :-) ale wiecie co? zauwazylam, ze znim juz nikt nie dyskutuje tylko prawie kazdy wpis jest od jakiejs zirytowanej tym schizolem osoby... jak on naprawde w to wierzy to juz sie bede sie z niego smiac bo jest chory - do tej pory myslalam, ze on raczej jest cyniczny :-O

Postronny - jesteś tak samo postronny, jak ja jestem miłośniczką Twojej żenującej osoby :P Ładnie to tak w pomarańczowe szatki się stroić i robić za swojego własnego klakiera? ;)

Gość do postronny
ta strona ma taki adres, ze nawet nie zadalam sobie trudu zeby zajrzec ale jak masz poglady podone to YourLife to sie zapisz na bardzo atrakcyjne badania dla mieszkancow Wrocka i okolic :-P aaaaaaaaaa zebys mial satysfakcje to powiem NAWIEDZENIEC hehehe

On jest najpewniej chory, nie cyniczny, poznaję ten styl. Więc tylko litość i może jakaś modlitwa do św. Judy w jego intencji, podobno jest od przypadków beznadziejnych ;) Spadam, dziewczyny, bo sama podbijam to gówno. :) Matko, ile shitu jest w tym dzisiejszym świecie, naprawdę :O

Krytykować każdy potrafi. A kto z was sprawdził - czy przypadkiem nie mam racji? Przecież każde pożądniejsze babskie czasopismo piszy o flavonoidach! Nawet tego nie czytacie?! Macie internet. Kto z was próbował w wyszukiwarce poszukać FLAVONOID albo NLS diagnostyka? Jak możecie cokolwiek sądzić o tym, o czym nie macie bladego pojęcia?

Widzę, że znów włączył płytę, więc kobietki - ignor ;) Dobranoc.

Gość dobranoc fajna babeczko
tez juz nie podbijam :-)

O właśnie. Każdej nie zainteresowanej - DOBRANOC. Papa. Goodbye. Auf widersehen. Do swidania. Żegnam.

Gość a ty tu znowu
te twoje flavonoidy mozna znalezc w cebuli, jabłkach, winogronach i winie i nie trzeba nabijac kasy takim swirom jak ty pewnie sprzedajesz tableteczki z wyciagiem z winogron za 100 zł fuu

Gość do postronny
odezwij sie zeby Your Life nie popadl w schizofrenie i nie stworzyl kolejnego alter ego :-P

A zjadasz tego wszystkiego 3 kg dziennie? Jeśli tak, to rzeczywiście nie potrzebujesz moich produktów.

Gość a ty tu znowu
twoich produktow nie potrzebuje nikt, to ty potrzebujesz naiwnych ludzi ktorym chcesz wcisnac ten kit, jeszcze zeby to kosztowało 10 zł

Gość ja mam pytanie
czy jesli bede jesc flavonoidy to unikne wszelkich chorob, bede wiecznie mloda i piekna?

A tak ogólnie. Istnieje 2 zdania na temat tutaj omawiany. Pierwszy - to wypowiedzi i wykłady profesorów, naukowców (w tym noblistów) i innych fachowców, które poświęcili lata badań i prac naukowych. Drugie - wasze (patrz wyżej). Jedno z nich jest idiotyczne, bzdurne, bezsensowne. Teraz macie 3 próby by zgadnąć które jest które.