Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataszka87

CO SADZICIE O MINI SPODNICZKACH30cmI O DZIEWCZYNACH KTÓRE JE NOSZĄ?

Polecane posty

Gość zależy jakie mają nogi
tzn SZCZUPŁE proste i nie króciutkie jak u kaczuszki - to ok natomiast nogi rozmiar 38 - tragedia, sorry - nie ma się co obruszać, ale tak właśnie jest aha, no i jest to strój na imprezę a nie na co dzień, zwłaszcza do szkoły..

Gość aha_82
Moj chlopak zawsze twierdzil, ze inteligentne dziewczyny nie powinny chodzi w mini spodniczkach, ale ja sie nigdy z nim nie zgadzalam. Krotkie sspodniczki sa naprawde urocze, zwlaszcza jak dziewczyna ma zgrabne nogi. Ale oczywiscie bez przesady. Trzeba zachowac umiar i jesli chodzi o dlugosc, i miejsca, do ktorych sie takie rzeczy zaklada. Ja mam 30-centymetrowa spodniczke tylko jedna i nosze ja latem w najwieksze upaly, kiedy umieram i jest mi wszystko jedno, co ktos o mnie pomysli;)

Gość fajne lale-lubię dupcie

Gość Lato idzie na ibizie
Jestem na tak mini spodniczkom ale: nie tak krotka zeby przy lekkim pochyleniu bylo widac majtki/posladki, jak trzeba sie schylic po cos to kucac a nie wypinac sie ;) Zdecydowanie dla dziewczyn o ladnych nogach (niekoniecznie szczuplych bo mam kolezanke przy kosci ktora ma ladne proporcjonalne nogi i w mini chodzi i ladnie wyglada). Poza tym: sposob w jaki odbierana jest dziewczyna zalezy od tego co sklada sie jeszcze na jej wyglad. Bo zupelnie inaczej bedzie odbierana dziewczyna w postrzepionej mini z cyrkoniami i do tego blyszczace szpilki, krotki seksowny top gdzie cycki na wierzchu i plecy gole, z mocnym makijazem, a inaczej dziewczyna ktora bedzie miala zwyczjna mini, do tego jakis dopasowany t-shirt lub top na ramiaczkach, japonki. To kwestia ogolnego wygladu.

Gość mam mieszane uczucia
z jednej strony seksowne na odpowiednim ciele oczywiscie, z drugiej-jakies takie bez klasy i doda-elektroda mi zalatuje, poza tym co innego krotka spodniczka przy eleganckim kostiumie, ponczochach i szpilkach, co innego rozowe badziewie do bialych kozaczkow i solarki :-O podsumowujac-moze byc stylowo i z klasa a moze byc super obciach i tandeta :-)

Gość dokładnie popieram dwie powyżs
*powyższe wypowiedzi, plus jedna rzecz - ABSOLUTNIE NIGDY do mini stringów!! NIGDY! to wygląda ohydnie, obleśnie i hmm.. kurwiszonowato.. ładne figi lub najlepiej koronkowe bokserki (ja wolę do mini półbokserki;) ) i będzie ślicznie oczywiście respektując wszystkie tu już wymienione "zasady"

stringi to wogole oddzielny temat-jak dla mnie to dramat kiedy takie cos wylazi lub przeswituje dziewczynie (kobiecie) z jakiegokolwiek stroju-chyba tylko takim kurewkowatym gimnazjalistkom ujdzie to bez wielkiego wstydu chociaz szyk to jest zaden i szkoda, ze wiele kobiet w Polsce tego nie pojmuje :-O powiem w ramach ciekawostki, ze panie o watpliwej inteligencji, z reguly pochadzace z miejsc zabitych dechami, potrafia przyjechac do porodu w stringach... bez komentarza :-O

Gość z miejsc zabitych dechami
??? ja to co dzień prawie obserwuję w warszawie - gimnazjalistki, licealistki (chociaż kto to wie - wytapetowane to ze na oko to ze trzy dychy) - wystając striny - z biodrówek, z mini.. dlaeko nie trzeba szukać:o jak już.. ogólnie - zgadzam się z wypowiedziami - dla szczupłych, zgrabnych nóg, nie do szkoły, nie ze strinami - fuuj

no wiesz-ja mowilam o rodzeniu dziecka w szpitalu :-) wiekszosc normalnych kobiet przyjezdza bez makijazu, w jakims dresie i normalnej bieliznie, ale zdazaja sie okazy z makijazem na dode elektrode i w "seksownych stringach" wrzynajacych sie pod brzuchem jak stodola

:D nieźle.. al ewarszawianki nie lepsze 😠

nie wiem jak warszawianki ale na poludniu Polski tandeta kroluje :-O

najwyraźniej taka "moda" teraz u nas:o jednym się striny wrzynają w tyłek i obcierają, inne w nich do porodu jadą.. :D ehh.. a ja wolę i tak półbokserki i figi pod mini :) ale spoko - niektóre laski latem w ogóle pod mini nic nie zakładaja bo przecież jest gorrrąco... szok

z bokserkami tez jest roznie-pamietam kobitke, ktora przyjechala jak robilam staz na poloznictwie, z wygladu normalna babka-letnia sukienka w kwiatuszki, jakies klapeczki bo lato upalne, wiek przed 30, rozbiera sie do badania a tam galoty takie, ze do polowy uda i jeszcze z gumkami na koncu-grzecznie pytam czy ona zawsze taka zabudowana bielizne nosi a ona na to, ze tylko na upalach bo zanim dojdzie polna droga to autobusu to jej pylu nalezie... w sumie bardziej to zdrowe niz stringi a estetyka-rzecz gustu, spod sukienki jej to nie wylazilo jak niektorym stringi z biodrowek :-)

po prostu rozwalilas mnie...spytalas babke czy ona zawsze taka bielizne nosi????? wow to jak narazie najwiekszy brak klasy z wszystkich przytoczonych tu przypadkow i sytuacji:-O jakby moja polozna robila jakiekolwiek uwagi czy pytania co do mojej bielizny tobym byla zaszokowana:-O a jakie ma to znaczenie czy w stringach sie do porodu przyjedzie? ubierajac sie w pospiechu czesto bierze sie pierwsze lepsze majtki z szafy. jedyny brak klasy to bielizna wystajaca spod/znad ubrania,obojetnie czy stringi czy figi czy galoty inne jakies. a w teraz w temacie: lubie takie spodniczki na mlodziutkich dziewczynach(powiedzmy maks do 30 przy swietnej figurze) i w odpowiedniej sytuacji,tzn latem,w czasie wolnym,na imprezie lub w lesie na pikniku,a nie w szkole czy w kosciele. i tyle. wszystko jest dla ludzi.

Gość *hhhhhhhhhhhhh
Jesli dziewczyna dobrze w takiej spódniczce wyglada i POTRAFI sie w niej poruszać ( a to niestety rzadkość ) jak najberdziej jestem za. A bardziej wyzywajaco można wygladac w kiecy po kostki + odpowiednie zachowanie.

Gość wiosenne sloneczko
mini to normalny stroj! nie wiem czemu niektorzy sie oburzaja jak widza dziewczyne w mini....zasciankowosc straszna

Gość kumadziangaaaaaaaaaaa
ja pare lat temu w takich chodzilam, po czym uznalam ze to obciach ;p ale to jeszcze nic, ostatnio widzialam laske w miescie w spodnicy z 20 cm.... a moze i mniej

nie jestem polozna-skonczylam medycyne, dwa-podczas badania ginekologicznego powinno sie zwrocic uwage jaka bielizna kobieta nosi-ta przyjechala ze stanem zapalnym na tle grzybiczym a majtasy miala zabudowane i ze stucznego wlokna wiec jak to moze sie dobrze skonczyc w lipcowy upal 40 stopni? mialam obowiazek zwrocic jej uwage, ze pownna nosic bielizne z bawelny, i nie mysl sobie, ze personel w szpitalu nie gada o pacjentach-gada duzo o tym, ze smierdza, maja brudne gacie itd :-O

dokładnie - chyb ajest lekarzem - zreszta nie trzeba nim być aby wiedzieć pewne rzeczy.. mój facet na mini lasek nie patrzy, chyb aze sama zwrócę uwagę że ma ładne/brzydkie nogi czy fajną kiecuszkę:) ogólnie mówi, że nie widzi innych lasek więc jest ok:) za to gdy ja założe mini... ;)