Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
zosia_zosia

tajemniczy klient czy ktoś próbował?

Polecane posty

Gość gość
Tak, w regulaminach nie ma nic o karze za zamykanie konta

Gość gość
Upewniłam się co do tego wszystkiego, mój lider powiedział, że może wysłać mi potwierdzenie na współprace z bankami i takie dostałam dla pewności zadzwoniłam do dwóch banków, jeden się przyznał, w drugim powiedzieli, że nie mogą udostępniać takich informacji. Wszystko jest czyste jutro podpisuję umowę, dajcie znać czy kogoś interesuje i czy mam pisać o skutkach moich decyzji ;)

Gość gość
Dawaj znać jak coś :) A który bank ci potwierdził?

Gość gość
Cześć, ja pracowałam na panel-istotnaopinia.pl, w sumie to dalej pracuje, bo po pierwszym zadaniu wzięłam sobie kolejne. Firma jak najbardziej wiarygodna, w moim przypadku nigdy nie było z niczym problemu... ani z kontaktem ani z wynagrodzeniem, dlatego pracuje dalej. Nie wiem o czym piszecie ale piszecie bzdury jak dla mnie. Firma zmieniła właściciela w czerwcu ale poza tym, że zmienił się właściciel to nic się nie zmieniło. Kontakt dalej taki sam, ludzie, którzy tam pracują dalej Ci sami. Wykonuję już 3 zadanie z kolei i wszystko jest ok ;) a kont wcale się nie trzeba bać, normalny test jak każdy inny... nie wiem czemu ludzie mają takie zaściankowe podejście ;D przecież nikt nie wymaga żeby udostępniać dane do kont ani nic, testujesz i zamykasz, coś takiego jak tajemniczy klient. Ja to rozumiem i dla mnie spoko sposób zarobienia pieniędzy, ale widzę, że większość ma jakąś paranoję ;)

Gość gość
Ja też potwierdzam bardzo fajny sposób na dorobienie pieniędzy, wszystko wiarygodne, żadnych oszustw. Polecam!

Gość gość
A skan pierwszej strony umowy bankowej to wszystkie dane....

Gość gość
Przecież wszystkie dane wrażliwe można zamazac. Nikt nie każe Ci ich im podsylac... katastrofa co ja tu czytam

Gość gość
Może ktoś w końcu napisać jak wygląda sama praca ? A nie że się przestraszyliscie jak powiedzieli wam na początku o bankach ?????

Gość Neyio
Zaczęłam pracować tam od marca, a pieniądze dopiero dostanę pewnie we wrześniu. Dlaczego? Bo kontakt z nimi jest po prostu niemożliwy. Na początku wszystko pięknie, ładnie. Szkolenie przeszłam, wzięłam się do pracy. O mini-przelew ( przelanie pieniędzy na testowane karty) prosiłam się z 3-4 razy i go nie otrzymałam, tak więc musiałam je zasilać ze swoich pieniędzy. Skończyłam robić wszystkie zadania w połowie maja, to termin na sprawdzenie mieli do połowy czerwca... W połowie czerwca ( w sumie to po terminie 1 miesiąca ) powiedzieli, że coś jest nie tak. Poprawiłam do ok 3 dni. Potem czekałam do końca lipca (kolejny miesiąc!) , aż sprawdzą. Potem mają jeszcze miesiąc aby wypłacić pieniądze. Jak mówiłam, kontakt na początku dobry, po czym jest bardzo ciężki. Nie polecam, lepiej znajdźcie inną firmę, lub weźcie sobie pracę np. tymczasową. Oszczędzicie sobie czekania,nerwów i obawy, że w ogóle otrzymacie swoje pieniądze.

Gość gość
Już sam nie wiem co o tym myśleć. Dziwne te opinie. Np moja narzeczona tam pracuje, to szkoleniowiec sam dzwonił i pytał jak praca idzie i czy ma jakieś pytania.. W sumie to sam co jakis czas się kontaktuje. A Ty może te ankiety uzupełnilas na ^odwal sie^ dlatego tyle czasu to u Ciebie trwało ze sprawdzeniem.. Dam znać jak to będzie wyglądało u mojej kobiety.

Gość gość
Haha ja tam nie wierzę w opinie. Od dawna wiadomo, że jak ktoś niezadowolony to wszędzie wylewa żale. Ci, którzy sobie chwala nie zadają sobie trudu żeby wchodzić w fora i komentować. Sprawdźcie na sobie, a potem oceniajcie czy rzeczywiście jest jak 2 czy 3 os pisza :D pewnie takie które są nieogarami w życiu :D

Gość gość
Brałam w tym udział, w Tesco chodziłam dwa razy w tygodniu z wytycznymi a później uzupełnia łam ankiety i wysyłałam do firmy. Meczylo mnie to i mała kasa.

Gość gość
W Tesco ? Tam nie ma audytów w Tesco, o jakiej firmie mówisz ? :)

Gość Neiyo
Rzeczywiście, większość ludzi co piszą, to są niezadowoleni... ale nie piszę aby wylewać żale, ale aby przestrzec ;) Co do ankiet, akurat wypełniałam je na prawdę solidnie, pisałam czasami tyle dodatkowych info, że brakowało znaków w polu. Nie mówię, że nie popełniałam błędów - raz musiałam poprawiać ankiety, bo na screenie nie było ważnych info - ale poprawienie dwóch screenów zajęło im kolejny miesiąc. Ostrzegam tylko, że w moim przypadku nie doczekałam się dodatkowego przelewu na testowane karty, co sprawiło, że musiałam je doładować sama. Kontakt z osobą szkolącą mnie miałam dobry na początku, pisała nawet jak mi idzie, dopytywała się jak mi idzie itp. Zmieniło się to po jakimś czasie niestety.

Gość gość
Możesz przesłać to pismo od lidera, na współpracę z bankami?mail: tom1219@wp.pl Z PKO BP nie potwierdzili że współpracują z firmą....

Gość gość
Banki chyba nie mogą udzielać takich informacji przez to cholerne RODO :/

Gość gość
A co z ankietami OSOBY TRZECIE , za to też płacą? Jakoś mniej więcej, czy to zlicza i wypłacane jest zgodnie z tabelką w umowie ?

Gość gość
wolałąbym nie wysyłać tych papierów , są one adresowane do mnie ale mogę zapewnić , że takowe istnieją.

Gość gość
Ja też pracuję w istotne opinie od maja. Mi się podoba kontakt z liderem super, praca dorywcza nie oczekuję kokosów a to, że mam czekać 60 dni no cóż wiedziałam pod czym się podpisuję. Z bankami można spokojnie rozwiązać umowy, nie pytają dlaczego nie robią problemów, a w jednym zostałam bo mi się spodobało :D to co, że inni mają z tego profity, też załóż firmę i też miej, nie rozumiem tych spin, zacznij coś robić a nie ślepić w ekran, wszystkim polecam!

Gość gość
A wysłali ci hajs na testowanie karty. Bo tutaj się czeka i czeka.....

Gość gość
Też u nich pracuje z koleżanką . Ja dostałam mini przelew po 3 dniach a ona po 5.. więc podobnie , A Ty ile czekasz?

Gość gość
z 7 dni roboczych i nic....

Gość gość
A co jest w kolejnych kampaniach??

Gość gość
Po co komu w ogole te banki ? Rozumiem zeby ogarnąć jeden , dwa banki ale nie każdy możliwy. Czemu tajemniczy klient to nie tylko audyty ,jedynie jakieś ankiety testowe i tyle ?

Gość gość
Bo za banki dostaniesz sporo kasy, takie zwykle same ankiety nie są zbytnio opłacalne. Co wy się tak tego boicie.... dostęp do kont ma tylko ten, kto je zakładał:D to jest zwykle "testowanie produktu " (Tak to opisali). Nie ma opcji żeby ktoś wziął jakieś kredyty na was :D miejcie swój rozum. Dobrze ktoś wcześniej napisał- paranoja

Gość gość
Chyba nie miałabym sumienia do tej pracy :p

Gość gość
A nie pomysleliscie ze ktoś moze zalozyc konto na Wasze dane? Przeciez wystraczy wypelnic wniosek online i gotowe. Czy myslicie ze kurierzy wnikliwie sprawdzaja dowody osobiste?nie sądzę.

Gość gość
A sprawdzaliscie w ogole czy dana firma istnieje? Czy to tak zwana firma krzak?byliscie w siedzibie firmy aby sprawdzic? Ja bym to raczej sprawdzila. Gdzie znajduje sie firma i czy w ogole istnieje

Gość gość
ja ogolnie mialem szkolenie stacjonarne we wroclawiu w firmie media net także nie rozumiem jak mozna myslec ze firma nie istnieje ... osoby ktore mysla ze ktos moze zalozyc konta na ich dane to chyba tak nie pracowal i nie wie jak to dziala takiw zakladanie kont ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się