Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest to

dlaczego kobiety nie powinny biegać za facetami?

Polecane posty

poniżony ? czym, że poznałem fajną dziewczynę która wie czego chce i potrafi o swoje w życiu zadbać ? no daj spokój, przecież taka kobieta to skarb :-)

Dokladnie, a widzisz co niektorzy wypisuja.To jest dobijajace, niby czemu dziewczyna nie moglaby zaproponowac pierwsza randki?!?!?! Boze.

Gość Jakby laska miała
Ja na wygląd nie zwracam uwagi. Dla mnie laska może być niska, gruba, oszpecona, a jak będzie fajna z charakteru to może coś z tego być. Natomiast jakby podeszła do mnie laska wyrośnięta z dużymi stopami to sorry, ale nie byłoby to dla mnie fajne :(

Gość lucky strike/.././
niby czemu?

Gość Jakby laska miała
ponieważ sam jestem niewysoki i mam rozmiar buta 40. Wiesz dziewczyna wyższa... hmmm to jeszcze nie tragedia, ale większe stopy to już tragedia :(

Gość bleeeeeeeeee
duze stopy i krótkie nogi u kobiety- wieksza masakra od teksanskiej mam taka jedna w robocie, do tego rzy jak kon przy opowiadaniu swoich niesmiesznych kawałow

Gość lucky strike/.././
;) hmmm może i tak... ale wynika z tego, ze jak najbardziej na wygląd zwracasz uwagę;) ale sytuacja hipotetyczna.....wysoka piękność o kształtach bogini dobiera się do Ciebie bezczelnie i jedyne o czym myśli to żeby jak najszybciej znaleźć się w Twoim łóżku....a Ty jej mówisz sorry bejbe , ale Twój nr stopy (np.41) jest dla mnie nie do przyjęcia- nie wierzę:P

Gość Jakby laska miała
dokładnie tak! Jakbym się kochał z alską co ma mniejsze stopy to bym odczuwał dyskomfort podczas stosunku :(

Gość lucky strike/.././
no to bomba;) ehhh ja zawsze podziwiałem ludzi, którzy potrafią sobie odmówić przyjemności.....nie palić- bo szkodzi zdrowiu, nie pić- niby również alkohol nie pomaga, rezygnować z pięknych kobiet-bo mają niekiedy duże stopy;) a to tylko dyskomfort do tych stóp, czy również większe dłonie, dłuższy nos lub bardziej odstające uszy kobiety powodują ten brak przyjemności z seksu?

To glupie, przeciez po pierwszym wrazeniu,gdy ono juz minie kochamy osobowosc drugiej osoby,a nie stopy naprzyklad.

ja myślę, że kolega ma kompleks typu, jaki but taki fiut-jakto żeby laska miała coś większego od nbiego:):):)

Na to wyglada,ale to zalosne.Czy zauwazyliscie,ze wszyscy ciagle narzekaja?!?!?To chore,ile mozna?Raz za czas tak,ale nie non-stop

Gość lucky strike/.././
bo nie ma sprawiedliwości na tym świecie i jestem taki brzydki:D:classic_cool:

skad wiesz ze jestes brzydki?poza tym jak takie masz o sobie mniemanie,to pewnie inni je podswiadomie wylapuja i tez tak mysla

Gość Jakby laska miała
Nie mam kompleksu członka! Jest on jak najbardziej normalny. A stopy mam faktycznie małe :( Nie przeszkadza mi to w niczym, tylko trochę nieestetycznie to wygląda facet z rozmiarem 40. Więc jakbym miał kochać się z laską co ma większe stopy od moich to już w ogóle byłaby masakra. I w dodatku jakby mi je podczas pewnej pozycji oparła o ramiona to już w ogóle jak bym je poczuł to bym podskoczył na łóżku chyba :(

Gość lucky strike/.././
no i masz odp. na pytanie dlaczego ludzie ciągle narzekają;)....bo to net i czasem dobrze jest usłyszeć słowa pociechy od zupełnie nieznajomej osoby....również o wiele łatwiej jest przyznać się do swoich problemów (również przed sobą) anonimowo;) a ja nie jestem brzydki tylko tak sobie to napisałem;)

Gość lucky strike/.././
jest parę pozycji w czasie których nie masz kontaktu ze stopami partnerki;) to Ty stańczyk?;)

Lucky Lucky... to bylo tak od razu, a juz myslalam,ze to kolejna zdolowana dusza, ktora ma siebie samego za nic buu, poprosze o troche radosci i optymizmu!!!!

Gość lucky strike/.././
hmmm ciężko z tą radością i optymizmem;) mnie jedynie cieszy, że jutro wyżyję się w czasie gry w siatkę;) możesz pocieszyć się ze mną:D a Ty upsss niczego nie wiesz:P....może się przekomażam tak wyjątkowo podstępnie ....niczym podwójny agent;)

Gość lucky strike/.././
cholera nagminnie zdarzają mi się takie byki:(

Gość lucky strike/.././
czemu kaszaca (tzn. jak niby :O?)

My też XCię lubimy, tylko się przekomażamy:):):) Lucky z Ciebie taki sam podwójny agent jak ze mnie:):)

Magduśka, a własnie że powinnaś, samo zdrowie, ja tez po jednej lampce jestem:)