Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wiosna27

Na otyłość Tybetanskie Ziola otyłość Dzw-hz sprzedawane na alegro-kolejny oszust

Polecane posty

Gość miśka333
Ja niestety po tygodniu musiałam przerwać picie ziół. Czułam się totalnie przytruta. Było mi coraz bardziej niedobrze i wciąż byłam senna. Nie mogłam normalnie pracować. Uważam, że zioła przeczyszczają, odwadniają. U mnie dodatkowo włączył się jadłowstręt. Nie mogłam nić jeść, a jak jadłam to i tak wszystko wysrałam, za przeproszeniem.

Gość miśka333
Zdecydowanie polecam niezawodne Alli. Koleżanka schudła na Alli aż 34kg w 3 miesiące) a nie jakieś zasrane zioła tybetańskie, za przeproszeniem.

Gość Mirka37
nawet na temat witaminy C sa skrajne opinie,a tak poza tym kazdy z nas jest dorosly i kazdy wie co robi,po drugie nawet srodki przeciwbolowe na jednych dzialaja a na innych nie.kazdy organizm jest inny.co do ziol tybetanskich to chyba dzialaja bo ja stosuje je 7 tygodni i wynik to minus 6,5kg.tylko mam taki maly problem,bo mi sie nie chce cwiczyc,choc wiem ze jakbym to robila to szybciej bym schudla. a co do przeczyszczania to u mnie nie bylo i nie jest zle to znaczy 3x czesciej niż zwyczajnie. podsumowując wszystko to duzy pozytyw dla silnego dzialania specyfiku.to konkretna rzecz.

Gość katia43
koleżanko od alli!!!! zapraszam cię bardzo serdecznie do pana psychiatry. :) i to bardzo pilnie :):):)

Gość Zorata
Nie chcę być posądzona o reklamowanie ale na mnie te zioła tybetańskie podziałały. Po miesięcznej kuracji widzę 6 kg mniejszą wagę. To wynik którego się nie spodziewałam, może dlatego że wcześniej próbowałam wielu innych specyfików. Celem moim jest do Sylwestra 14 kg łącznie czyli jeszcze 8 kg.

Gość Ziuta4000
Ktoś mi nick zwędził... Za mną drugi tydzień.. Jedyne co moge powiedziec o skutkach brania tych ziół to przez piersze dni sraczka a potem tylko okropne bóle brzucha. Jem połowe tego co wcześniej a waga ani drgnęła. Ale my jesteśmy naiwne....

Gość Miiira
No dziewczyny moja waga pokazała dzisiaj 75,3 kg czyli dwa kilo schudlam :) bo tydzień temu miałam 77,8 ale fajnie :) no nic to zaczynamy dzisiaj śniadania z ziółkami :)

Gość Ziuta4000
Zdecydowanie polecam Alli... Zamówiłam Alli przed chwilką... a zioła do śmietnika wyrzucę. Moja sąsiadka schudła na Alli w miesiąc 17kg.

Gość Rozanna42
Koleżanko pij sobie te alli. Ale ziół nie wyrzucaj tylko odsprzedaj mi taniej. Właśnie kończy mi się 4-ta torebka. Z tego co teraz widzę to potrzebować będę jeszcze około 3 paczek. Napisz mi ile masz i ile sobie za to chcesz. Moja poczta: Roza@interia.pl

Gość Ziuta40000
Co za wsza sie podszywa pode mnie! Absolutnie alli nie polecam!

Gość gość
Dziewczyny ALLI ? używałam dajcie sobie spokój. U mnie zero wyników na minus tylko jojo, masakra po czasie. Zioła tybetańskie piję 2 tygodnie i na razie 2,5kg schudłam, ale jeszcze nie mam zdania o nich, za krotko aby się wypowiadać. Trudno mi cokolwiek o nich powiedzieć ale chyba działają. Piszecie że one mocno czyszczą ale u mnie specjalnie tego nie widać. Fakt że i bez ziólek nie miałam nigdy z tym problemu, dam znać co będzie dalej.

Od poniedziałku 28,10 daję zioła mojej córce. dzisiaj 1 kg mniej ( nie mogłam się doczekać i ją zważyłam) będę pisać co tydzień. Musimy zrzucić 10- 12 kg :(

Gość Gloriaska
Muszę się pochwalić, mam o 9 kg mniej po 55 dniach kuracji ziółkami. Nie żałuje decyzji. Polecam naprawdę tę metodę, warto się jednak trochę pomęczyć i wytrzymać bo w życiu nie ma nic za darmo.

Gość Misia5162
Konczy mi się 4 opakowanie. Z tego co widzę będe jeszcze potrzebowała 2. Jeżeli komuś zostało lub ma a nie może stosować to proszę o kontakt ze mną pod mój emailik ; misia5162@wp.pl Ze względów finansowych chętnie odkupię ale taniej. Cena do uzgodnienia. Czekam na propozycję do końca tygodnia.

Gość gość
misia tez bym tak chciala ale musialam normalnie zamowic i zaplacic hehe:)

Gość Zosia43
Ja za tydzień kończę kurację 2mc i chcę dokupić na jeszcze jedną też bym chętnie odkupiła ale najprawdopodobniej będę musiała zamówić normalnie. Kaskę mam ale zawsze by było taniej:):):)

Gość 111eee
Kobietki mam do odstąpienia paczkę ziół tybetańskich oryginalnie zapakowaną. Paczka ziół kosztuje w sklepie 179,90 + przesyłka . Odstąpię za 150,00 zł z przesyłką. Może być?

Gość gość
Ja chętnie kupię.Napisz do mnie.romka@wp.pl

Gość gość
ja dziś zamówiłam i we wtorek mam dostać paczkę, więc zobaczymy :) znajoma z biura schudła 11,5kg. szkoda że nie ma już nigdzie ogłoszenia chętnej do odsprzedaży taniej tych ziółek :)

Gość Jjoanna
Ja mogę odsprzedać 2 paczki oryginalnie zapakowanych ziółek- w sklepie 299 zł + przesyłka, odstąpię za 250 zł z wysyłka na mój koszt.

Gość 111eee
mam ziółka i co nikt nie chce odkupić

Gość gość
Chcę 4 paki ale na odsprzedawane to za drogo. Po 250 to wolę zamówić u importera.

Gość kalina44
rewelacja.czyszczą cudownie.po 3 tygodniach 5kg - )::

Spróbujcie aronslim. naturalne, fajne w smaku i mozna wszędzie zabrać ze soba. Ja się dałam namówić choć preparat nie jest tani i zabrałam ze sobą na urlop - tydzień leniuchowania i nic nie robienia, all inclusive więc posiłki 4 razy dziennie i nic nie przytyłam. Aż nie mogłam uwierzyć jak stanęłam na wagę. Z reguły jest zawsze 2-3 kg do przodu. Teraz piję i żeby schudnąć. Mega. Piszę, bo trzeba pomagać takim inicjatywom i produktom, które faktycznie działają.

Gość zziutek
witam Jjoanna chetnie odkupie te ziolka daj namiary jak moge to zrobic szalonaferajna@wp.pl

Gość zziutek
hej 111eee chetnie odkupie daj znac

Gość 111eee
cześć chcesz odkupić ziółka odsprzedam za 140,0 zł. Napisz do mnie rut_ela@wp.pl do się dogadamy.

Gość Gośka999
111eee piszę do ciebie przez cały dzień dlaczego nie odpisujesz??? Potrzebuję jeszcze 2 opakowania o czym napisałam w emailu. Czekam na wiadomość.

Gość 111eee
Gośka999 nie dostałam żadnego maila dlatego nie wiem że do mnie piszesz. podaj mi swój to może ja do Ciebie napiszę

Gość Gośka999
111eee masz mojego emaila na wiadomościach. Publicznie nie chcę go podawać. Ale dzisiaj musiałam i tak już zamówić. Mimo tego napisz do mnie może jeszcze kupię od ciebie bo chcę zrobić prezent szwagierce pod choinkę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się