Gość gość Napisano Marzec 23, 2014 za nim wezmiesz sie za odchudzanie polecam bloga http://briiiibeautyy.tumblr.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 Napisałam to na innym forum ale napisze i tutaj. Zdecydowanie lepsze jest od tych ziół tybetańskich Term Line. Jak pisałam na ziołach 2 opakowaniach wydałam 300 zł, nie schudłam nic a na Term Line koleżanka schudła 20 kg w ponad 2 tygodnie. Więc same zdecydujcie co warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PatiSiu Napisano Marzec 25, 2014 Witam ponownie.Jest fajnie, no bo bym zgrzeszyła!!! jest bardzo fajnie, dzisiejszy odczyt wagi .Uwaga. zmniejszona o 11,7 kg. W końcu to ale RADOCHA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CzarnaOstra Napisano Marzec 26, 2014 Hej. Patisu zazdroszczę ci tych kilogramów jak diabli. Ja po miesiącu -3,5. Kurcze bardzo bym chciała mieć taki wynik jak ty. Musiała bym 7 w tym miesiącu. Czy któraś z was schudła 7 lub więcej w miesiąc? Ile średnio chudniecie w miesiąc? Kurcze tak chce być szczuplejsza na lato. Morze,plaża itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KatiKati Napisano Marzec 30, 2014 witam. konczy mi sie zestaw kupionych ziolek i chetnie odkupie taniej od kogos komu juz sa niepotrzebne. zainteresowanych prosze o sms do mnie moj tel 608631745 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daniela47 Napisano Kwiecień 2, 2014 Też bym chętnie odkupiła od kogoś taniej bo na mnie działają i chce dokupić jakoś na dwa miesiące tych ziółek jeszcze. Daniela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pattryk Napisano Kwiecień 6, 2014 Ad.- Daniela47 Będę domawiał dla siebie 4 i dla żony 4. Jak się dołączysz to zamówię 12 od razu i wtedy wychodzi po 100 za 1. Napisz do mnie Patryk@umpoznan.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doroten Napisano Kwiecień 11, 2014 Dzień dobry, witam w słoneczny piątek.Stosuję ZT od 3M i zmieściłam dziś biust w ulubiony biustonosz w którym kilka ładnych miesięcy nie chodziłam i założyłam dżinsy w których wyglądałam jak szyneczka a dzisiaj jest naprawdę nieźle. Brzuch zdecydowanie mniejszy i chociaż nadal boję się zważyć jestem pełna optymizmu i wiem że mi się uda :) co do śniadań to właśnie biegnę zjeść jakieś małe co nieco bo już wypiłam kubek ziół.Dorota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariola46 Napisano Kwiecień 14, 2014 Hej dziewczyny. Moja znajoma z biura ktore prowadze poradzila mi tybetanskie ziola. Sama na nich duzo juz schudla i ladnie wyglada. Bez porownania jak wygladala pol roku temu naprawde jestem pod duzym wrazeniem. Ale przed zamowieniem mam pytanie ogolne. Prosze powiedzcie mi ile mam zamowic tych ziolek aby schudnac 16 kilogramow ?. Mam 46 lat. Mam problemy z tarczyca i biore hormony. Jak myslicie ile czasu bede musiala pic te ziola ?. W czerwcu jade na 4 tygodnie na Cypr. Czy mozna te ziola zabrac****ic na wakacjach jak sie bede opalala ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alawesoła Napisano Kwiecień 16, 2014 Mariola46. Nie wiem ile powinnas kupic. To chyba sama musisz spokojnie wyprobowac. Ja po 50 dniach schudlam 8,5 kg, ale to chyba sprawa indiwidualna, chociaż mam podobny do Ciebie wiek bo 44. Hormonow na razie nie biore. Co do wyjazdu to musisz pamietac ze ziola mocno czyszcza w pierwszych dniach ich stosowania. Możesz je zabrac i nie przerywac kuracji. Ja bylam w odwiedzinach u corki w Anglii i przy okazji zabralam jej 4 opakowania ziol tybetanskich. Nie mialam zadnych problemow z przewiezieniem ich podczas kontroli na lotnisku. Mysle ze troche Ci wyjasnilam i pomoglam. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2014 Witam, podobno oryginalne Zioła Tybetańskie to cięte zioła. Dlatego proszę o adres sklepu gdzie mogłabym bym kupić zioła, ale oryginalne nie tabletki które ostatnio dostałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martanr1 Napisano Kwiecień 20, 2014 Proszę to jest link: www.odchudzanieziolatybetanskie.pl gdzie ja kupuję. Sprawdzony sprzedawca, sprawdzony towar. :) Dziewczyny w końcu!!! mogę się objadać w Święta bez wyrzutów sumienia. Po każdym łakomstwie w ciągu 30 minut biegnę do toalety. Miejsce zrobione i można dalej jeść ;) Ziółka piję 4 razy dziennie po kubeczku 250 ml. Czyli 1 litr płynu dziennie co dodatkowo dobrze mnie nawadnia przy okazji. Mam je zawsze zaparzone rano w termos na cały dzień. :)marta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daniela47 Napisano Kwiecień 24, 2014 U mnie podobnie jak u ciebie Marto przez Święta niezłe obżarstwo i fajne wizyty w wc dające lekkość.Myślę że właśnie dzięki temu nie przytyłam a wręcz schudłam 0,8kg przez świąteczny tydzień.Daniela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JolciaJolcia Napisano Kwiecień 30, 2014 Dzisiaj odebrałam kurację na 2 miesiące i już się cieszę.. Ale jak będzie? to jest pytanie!!!. Z grilla i piwka nie zrezygnuję szczególnie w majówkę. W razie czego będę pozywała kuzynkę o zwrot kasy hehe :) W końcu to Ona mnie namówiła i tak zachwalała te Z.T. Na pewno podzielę się na tym forum efektami kuracji. Miłego długiego weekend-u Wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZdesperowanaAleksandra Napisano Maj 2, 2014 Jolcia z pozwywaniem kuzynki poczekaj bo ja stosuje tez zt 2tyg i schudlam 3kg nie oraniczajac sobie niczego co do tej pory mialam. Musle ze u ciebie moze bedzie podobnie i oszczedzisz kuzyne. Do milego Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZIOŁA TYBETAŃSKIEEE Napisano Maj 5, 2014 hej a czy ktos moze podeslac linka gdzie mozna take suszu z ziol tybetanskich kupic ??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MartynkaQX Napisano Maj 13, 2014 O ziolach Tybetanskich dowiedzialam sie od mamy i poczytalam o nich troche tu i tam. Na pewno sa zdrowe ale pisze sie wszedzie o nich ze chudnie sie zdrowo czyli nie wiecej niz 4-5 kg na miesiac. Stad moje pytanie czy ktos chudl wiecej ?. Pytam, gdyz ja po 3 tygodniach widze ze schudlam 6kg i wydaje mi sie ze caly czas czuje sie oslabiona i senna. Moze to efekt tego ze stracilam apetyt i jem praktycznie na sile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin54 Napisano Maj 19, 2014 W lutym poznałem Z.T. jak byliśmy u córki w Norwegii. Połowę Tybetańskich ziół zabrałem żonce i zrobiłem nalewkę na spirytusie. Po 2 tygodniach gotowe do picia i stosuje się je podobnie jak kit pszczeli. Osobiście polecam bo taka naleweczka ekstra podkręca przemianę materii regulując cały organizm z mocnym efektem dla chudnięcia. Produkuję nalewkę dla siebie i znajomych cały czas a Z.T uzupełniam kupując je już w Polsce. Moja Ryba jest nimi zachwycona ale stosuje kurację tradycyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Celinta Napisano Maj 24, 2014 a więc tak. Przed wczoraj dostałam przesyłkę pocztą i wszystko się zgadzało. dziś jestem po drugim dniu. Żadnych skutków ubocznych nie mam, suchości w ustach czy takie tam.. nie nastawiam się też że cudownie podziała choć koleżanka po dwóch miesiącach schudła 8,5kg, ale powiem że jeść mi się nie chce. tzn nie do końca tak to jest. głód jako taki odczuwam ale to z żołądka nie z głowy. muszę coś zjeść bo brzuszek się odzywa, ale nie mam zachcianek na nie wiadomo co i nie atakuję lodówki. w sumie jestem po śniadaniu o 8 rano, wcześniej wypiłam szklaneczkę ziół. i teraz zjadłam dwa plasterki szynki i już o jedzeniu nie myślę. nawet siebie sprawdziłam :) choćbym nie wiem jak była najedzona jak pomyślę o pizzy to zawsze jestem głodna a teraz nic. zobaczymy jak będzie dalej. to może być tylko złudzenie, bo czasem takie dni mi sie zdarzają że nie jem nic bo mi się nie chce. obadamy sytuację przez najbliższe dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiulka83 Napisano Maj 25, 2014 Hej dziewczyny, ja stosuję ZT od 8.05 i muszę powiedzieć ,że coś ruszyło. Martwią mnie tylko te biegunki,czy to bezpieczne przy antykoncepcji?jak długo jeszcze będą one trwały.Proszę o odpowiedź tylko szczerą.Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lucinaKR Napisano Maj 26, 2014 asia ja jestem w 78 dniu kuracji a biegunki trwaly okolo 24 dni, antykoncepcji nie stosowalam ale warto bylo sie pomeczyc bo dzisiaj waga wskazuje ze schudlam 10,7kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111eee Napisano Maj 27, 2014 do Marcin54 jakiś czas temu kupiłam ZT ale z powodu biegunek nie mam odwagi ich pić - piszesz że robisz nalewkę i też pomaga . Podaj proszę w jakich proporcjach dajesz zioła i alkohol oraz jak później tę nalewkę używasz. Pozdriawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2014 u mnie biegunki ustały po 10 no może 11 dniach. aktualny czas stosowania zt to połowa trzeciego miesiąca. na zegaże wagi prawie 9 kilogramów mniejszy odczyt i zdecydowanie mniej w cm. ogolnie duży pozytyw. :) ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niusiapupusia Napisano Maj 29, 2014 Do gość....pisze się zegarze. Do 111eee....ja stosuję dwie metody czyli piję zioła które naparzam normalnie a dodatkowo z dwóch paczek zrobiłam nalewkę i piję jeden lub dwa kieliszki przed spaniem. Mój mąż dołączył się tylko do tej drugiej metody ;) i też ma efekty. Biegunki nie miałam ale sranko częste i łatwe. Nalewkę zrobiłam w następujący sposób.: Zioła wsypałam do dużego słoja i zalałam litrem spirytusu. Codziennie mieszałam a po tygodniu dolałam litr wódki. Po następnych dwóch tygodniach przecedziłam przez materiał i rozlałam do butelek. I w ten sposób otrzymałam 2 litry odchudzającej nalewki. Nie słodziłam. Polecam smacznego...Anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111eee Napisano Maj 29, 2014 do Niusiapupusia dzięki za przepis . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parta Napisano Maj 30, 2014 Niusiapupusia - i alkoholizm pewny!!! Ja piję w/g otrzymanych instrukcji i po dwóch tygodniach wszystko się unormowało. Osiągnięte efekty w moim przypadku po niecałych trzech miesiącach kuracji to niecałe 11 kilogramów i co ważne !!! bez ryzyka trafienia na odwyk!!!!. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parta Napisano Maj 30, 2014 ale pewnie Ty już śpisz po tej nalewce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2014 Dzisiaj drugi dzień stosuje otrzymany prezent w postaci ZT.!!! Pełna wiary pozdrawiam. Gosia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BaśkaSzczecin Napisano Czerwiec 13, 2014 Czy Zioła Tybetańskie można podawać dzieciom (9lat). ? Czy ktoś ma ale konkretne doświadczenia w stosowaniu zt przez dziewięciolatki. Sama stosowałam zt przez około 4 miesiące i schudłam ponad 16kg. Dlatego chcę je zastosować u swojej 9 letniej córce która ma przynajmniej 8 kg nadwagi. Ale.. mam obawy co do dzieci czy nie będzie jakiś skutków ubocznych. Oficjalnie nie ma żadnych przeciwwskazań, ale...? No właśnie zawsze jest ale i dlatego piszę. Chodzi mi o informacje ale tylko od kogoś kto osobiście! podawał zt tak młodej osobie jak moja córka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Celinta Napisano Czerwiec 15, 2014 minął 3 tydzień. Dziś zaczęłam 3 opakowanie. schudłam na wadze 5,7kg :). Apetycik cały czas spokojny. Jeść specjalnie mi się nie chce, nie mam zachcianek i w dalszym ciągu nie atakuję lodówki. Na pewno nie mam i nie czuję żadnych skutków ubocznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach