Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirenowa

On nie chce ze mna slubu nawet za pare lat

Polecane posty

Gość Mirenowa

Jestesmy ze soba od 2 lat, wszystko układa się dobrze, ja go kocham i czuje, ze jestem kochana, mieszkamy razem, mamy po 25, wiec nie rozumiem jego decyzji :( Moze ktos byl w podobnej sytuacji? Pomożcie :(

moze jeszcze zmieni zdanie ;) powiedzial ci to wprost czy sama tak to zinterpretowalas? czasami przekrecamy pewne fakty i stąd nieporozumienia ;)

Gość Mirenowa
Sam mi o tym powiedzial, jak temat zszedl na sluby naszych znajomych :o

Gość naiwna jesteś
i ma rację - ślub to zło, samo zło...

Gość olarad22
ja tez nie chce slubu z moim facetem, co nie znaczy ze nie chce z nim byc cale zycie.po prostu dla niektorych slub to zbedna formalnosc

Gość tracer/
a za pare lat wymieni cię na młodszą

Gość naiwna jesteś
i wogóle trzeba robic wesele, kupować jakieś pierścionki - sama żenada, do tego jeszcze problem co będzie po rozwodzie - najlepiej więc spisać intercyzę, aby ta ździra nic nie dostała

Ja tez nie chce slubu, ale zycia bez mojego chlopaka tez sobie nie wyobrazam. Poprostu nie wierze w ta instytucje. Wole zyc na kocia lape. Moze kiedys jakis cywilny dla uregulowania sytuacji prawnej, ale to daleka przyszlosc.

Gość proj. Najebski
ale po co to regulować, będzie tylko problem przy rozwodzie, a tak można skończyć wszystko w jeden dzień i jest o wiele łatwiej :)

Gość nelaaa
Ja jestem po slubie, ktorego jakos bardzo nie chcialam. Kocham meza, nie bylam w ciazy, ale on byl "zdesperowany". Rozumiem twojego mezczyzne, do czego Ci potrzebny slub???? jestescie razem i jest dobrze, kochasz i jak napisalas jestes kochana. Czego wiecej potrzebujesz do szczescia??? Swistka papieru, ceremonii i przygotowan ktore wszystkich psychicznie wykoncza, nie mowiac o pieniadzach jakie sie traci!!!! Moze jeszcze dorosnie do tej decyzji, ale nie naciskaj, ja do siebie dochodzilam pol roku. Po 4 miesiacach dopiero zaczelam spac bez koszmarow i cala noc. Daj mu czas i nie nalegaj bo to tez duzo zepsuje!!!

Gość PoDuChA
Był z tobą szczery w końcu przestał ściemniać. Po jasną cholerę z nim jesteś i mieszkasz. Ma sex kiedy chce oraz robi z tobą to co chce. Myślę, że traktuje cię jak kukłę, która mu się znudziła. Napewno cię nie kocha. A może i zdradza. Ty naprawdę chcesz być nadal jego kurwą ( konkubiną )?.

Gość Widocznie on ciebie
tak nie kocha jak ty jego :) Do ... nelaaa Wbrew pozorom ten swistek papieru w zyciu jest bardzo ważny, no ale musisz dorosnąć zeby się o tym przekonać