Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kizia Mizia Cizia

WPADKI ŚMIESZNE LUB PRZERAŻAJĄCE U GINA

Polecane posty

Gość Kizia Mizia Cizia

Opisujcie tu wasze wpadki u gina

Gość tracer/
powtarzasz się...

Gość Kizia Mizia Cizia
no nie miałyście żadnych wpadek u gina?

Gość Agrafka303
to opisz swoje doświadczenia,czekamy autorko topiku

Gość Kizia Mizia Cizia
ok pierwsza: włazałam na fotel w majtkach druga: do gina faceta poszłam w pończochach samonośnych (ale obciach) trzecia: jak zapytał sie o wiek to zapomniałam ile mam lat czwarta:podczas badania na fotelu puściłam głośnego cuchnącego bąka (traumatyczne przezycue, myslałam że sie ze wstydu spale) teraz wy!

bylam mniejsza bylam u gina w przychodni panstwowo... i powiedzial ze moge do niego przyjsc jak bede chciala do przychodni kolo mojej szkoly... bylam pewna ze to poprostu tak z wygody... poszlam.... no i co sie okazalo?? na koniec wizyty... on do mnie ze chce 5 złotych bo to prywatna wizyta?? a mnie zatkalo... co mialam zrobic nie mialam kasy... powiedzial,ze nastepnym razem wtedy... juz nie poszlam do niego... ale facet byl nieprzyemny...:/

Gość kurde.........
5 złotych chciał??????

Gość Kizia Mizia Cizia
5 zł? strasznie mało

Gość Kizia Mizia Cizia
no to oki

Gość Kizia Mizia Cizia
a co ja mam powiedzieć?! wiesz jak mi było wstyd jak puściłam bąka??

heh no wyobrazam sobie... mi sie zawsze chce siku bo w dlugiej kolejce czekam(juz do innego gina) i zawsze sie boje ze pojdzie na gina hahaha

Gość upssssssssno to miałaś
nieciekawie jest chodzi to tego bąka:-oJa też bym się spaliła ze wstydu:-PA jak na to zareagował lekarz?Jeszcze do niego chodzisz?

Gość Kizia Mizia Cizia
ja zawsze przed wejściem do gabinetu idę zrobic siku, bo jak raz poszłam na usg dopochwowe to lekarz mi zwrócił uwage że na gina przychodzi sie z pustym pęcherzem

Gość Kizia Mizia Cizia
no co wy! już u niego nigdy więcej nie byłam! a jak zareagował? spojrzał na mnie i tylko powiedział "ups, cos się wyrwało" a ja normalnie spaliłam cegłe!!!

Gość temat jest durnowaty
jak z portalu dla nastolatek

Gość Kizia Mizia Cizia
no troszkę ich było, ale najgorsza to była ta z bąkiem, głupio mi było też jak rano ubierając się zapomniałam że prosto po pracy idę do gina i założyłam czarne samonośne pączochy! A po za tym nie wiedziałam że ten lekarz to facet będzie (bo to była moja pierwsza wizyta u niego), Patrzył się na mnie jak cholera z takim uśmieszkiem, blee!

Gość Kizia Mizia Cizia
jak sie komus temat nie podoba to nie musi nic pisac, nawet zaglądac tu!! A ja jednak myslę że nie jesteśmy same i wpadki miało wiele dziewczyn tylko nie piszą o nich.

Gość Kizia Mizia Cizia
upupup

ja poszłam do gina bo miałam bolesne miesiączki, kazał mi zajść jak najszybciej w ciąże miałam wtedy 14 lat :O :O :O :O drugi nieprzyjemny incydent : poszłam po receptę do innego bo mój był na wakacjach zaczął przeprowadzać ze mną wywiad środowiskowy zapytał czy usuwałam ciąże odparłam, że nie zapytał czy jestem pewna powiedziałam, ze jestem zapytał czy na pewno nie usuwałam powiedziałam, ze tak na pewno zapytał po raz czwarty żebym się dobrze zastanowiła powiedziałam dziękuje panie doktorze, już więcej nie przyjdę bo chyba mam na czole napisane, ze usuwałam 17 ciąż p.s nigdy nie usunęłabym :O :O

Gość Kizia Mizia Cizia
hihihi, ale palant! Może on nie rozumiał co to znaczy NIE.

Gość nalka
ja potknelam sie jak sie rozbieralam... eh tez siara.. na wlasnej skarpetce a! i przy cytologii zlapal mnie skurcz w biodrze i krzyknelam az:D

Gość moamła
podnoszę

a ja sobie jeszcze jedną przygodę przypomniałam ale tego się wstydze raczej :P :P :D podczas USG dopochwowego miałam orgazm pochwowy :classic_cool: ale mi wstyd było jak aż mną zatrzęsło na tej leżance eheheh a gin się tylko uśmiechnął i powiedział, ze z tego co widzi mam szczęście bo niedużo mi potrzeba :O :O ale siara :P

Gość cwał
hihi teoria, ale dałaś czadu z tym orgazmem!!! ja nie moge!!! ALE Z TYM BĄKIEM TEŻ BYŁO DOBRE!