Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA ONAA

NAJLEPSZY FLUID KTORY ZAKRYJE ZARUMIENIONE POLICZKI?

Polecane posty

Gość ONA ONAA

poradzcie prosze !!!!!

Gość nikisialka
ja uzywam z lirene kolorek beżowy (nr 207) i jest bardzo dobry polecam, bobry jest też z avonu podklad antystresowy też dobrze kryje zaczerwienione policzki:)

Gość Minia24
najlepiszy Oceanic AA odcień piasek kupisz go w Rossmanie za 13 zł wklepuj go gąbeczką od środka twarzy na zewnątrz pozdrawiam

Witam najlepszy jest sin balance pierre rene wierz mi nie ma lepszego przetestowałam wszystkie i kogo nie spotkam każdy sie pyta co mam za fluid bo tak po nim pięknie wygląda buzia kosztuje ok 20zł. ja kupuję na allegro bo jest trudno dostępny w sklepach, polecam jest the best

skin balance przepraszam za pomyłkę literową :)

Gość sosenka7
witam ONA ONAA, ...stary ale jary:)...polecam podkład MaxFactor LastingPerformance, naprawdę fajnie kryje nie tylko zarumienione policzki ale i niesforne wypryski (tylko musisz się upewnic czy bedzie on dobry do twojej cery, ja mam mieszaną), najlepiej zapytaj konsultantki w seforze lub wizazystki.....oprócz tego polecam również podkład Chanel ProLumiere, świetny, pięknie kryje, idealnie stapia się z cerą.......acha i jeżeli masz sporo zarumienione policzki zanim nałozysz podkład uzyj cieniutkiej warstwy bazy np: Sephora sublimateur de teint luminizer, bezbarwna (w wygodnej niewielkiej buteleczce z pompeczka-cena ok 40zł) lub YSL Teint Parfait nr4 (w naturalnym kolorze cery-cena ok 160zł).....pozdrawiam