Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość famous659

ONA chce sie ze mną BIĆ- żenująca sytuacja...

Polecane posty

Gość famous659

czesc... może w skrócie opowiem swoją historie;) otóż byłam w stałym związku 3 lata z cudownym chłopakiem, planowaliśmy wspolne zycie, itd... wyjechalam na 3 tygodnie, przez ten czas on zdradzil mnie z jakaś dziewczyną...nie wiem ile razy, nie wiem jaki czas dokładnie sie spotykali...nie chce wiedzieć, z resztą czy to ważne? było mi strasznie ciężko, ale poukładałam sobie życie na nowo, wyjechałam na pół roku... on oczywiście błagał o wybaczenie, mówił, że kocha, że żałuje (i tak naprawde było) z tą dziewczyną oczywiście nie stworzył stałego związku... jest to taka typowa szmata, w doadtku SIEDEMNASTOLETNIA... kiedy dotarło do niej, że on z nią nie będzie i TO JA JESTEM WINNA (tak, tak!)- postanowiła mi zatruć życie;/ ciągłe sms (jaka tojestem brzydka, a moj ex dobry w łóżku- śmieszne, ale troch bolało), pogróżki, itd... a teraz dziewczyna "CHCE SIE ZE MNĄ CIULAĆ" boże;| ja mam 23 lata, pracuje, studiuje...czuje sie poważną kobietą...a tutaj takie coś...wyobrażacie sobie to? przeciez nie bede sie z nią biła, chociaż mam ochote wyszarpać ją za tlenione kudły... kompletnie nie wiem, jak mam sie zachowywać;/ nigdy nie byłam w takiej sytuacji:| nawet mając te 17 lat...

Gość Niebrzydki
:D :D :D dobre :D

Gość ta dziewucha jest patologiczna
olej ją,nie bij się z tym gównem bo będzie jeszcze bardziej śmierdziec:-P

Proste, napisz jej, ze to nie jest twoja sprawa, ze on nie jest Twoim chłopakiem, że nic Cie z nim już nie łączy. Więc jak mam problem to niech do niego wali. A pozatym niech spada lepiej do ksiązek :classic_cool:

Gość famous659
no, własne wszycy tak reagują:D ale problem ma poważne znaczenie;)...ta dziewczynka to kawał ciałka, i pewno wprawiona w bojach.... boje sie, że jak kiedyś sie gdzieś PRZYPADKIEM spotkamy to sie na mnie rzuci:( myśle, że jest do tego zdolna...

Gość zielona ważka
Mój też mnie zdradził z 17latką :( A mam 25 lat.

poza tym co da wam ta bójka-ta co wygra bierze tego faceta?:-DŻENADA!!!i DZIECINADA!!!!

Gość famous659
dziewczyny, przez głowe mi nie przeszło bić sie z nią...

jak Cię pobije,zgłos to na policję,podaj ją do sądu:-PNiech dziwka zdycha w poprawczaku,takie zołzy trzeba tępić!!!Najlepiej uśpić:-P

Gość kiełbaska z nutellą
Powinnaś jej napisać, że zawiadomisz policje o nękaniu Cię i zrób to.

Gość famous659
zdaje sobie sprawe, że to jest dziecinada... z chłopakiem zerwałam, olewając go całkowicie!- wyjechałam, mógł sobie robić co chce! zabawił sie z nią, była dziewczyną na raz...-tylko teraz to odbija sie na mnie... kiedyś do niej zadzwonilam, mówiąc, że może ja na chlopaka nie mam wpływu, niczego mu nie zabraniam, jestem juz w nowym zwiazku (to akurat bylo klamstwo) i nie życze sobie nagonek na mnie...uslyszałam "wypierdalaj kurwo";| zostalam nazwana kurwa,szmata,dziwka przez kogos takiego

Gość zabij ją

Gość jeśli
jeśli już Ci groziła w sms to zgłoś to na policje, nawet jedna wizyta panów mundurowych powinna ja wystraszyć, a jesli nie to trenuj boks ;) ;P

Gość zabij ją
a tak na powaznie to zgłoś na policję,ze ona Cię straszy i Ci grozi.To jest karalne!!!

Gość za ten jezor
a jak nie pomoze to zmien numer i pozamiatane :) Policja, albo olewanie - najlepsze wyjscia

Gość zmień nr telefonu

za pobicie to tylko jak spowoduje uszczerbek +7 dni w szpitalu, a tego nikt by nie chcial, zapamietuj co mowi, bo mozna ja ukarac z tytulu grozby karalnej. w ogole to nie wahaj sie skorzystac z pomocy policji :) KK daje mozliwosci, takich ludzi trzeba inaczej uczyc wlasciwego postepowania :) naprawde, napisz jej, ze to juz jej problem, ze on jej nie chce i to nieelegancko tak mieszac Ciebie w ich sprawy (czy to lozkowe, czy to zwiazane z rozstaniem)

Gość famous659
jeżeli ona mnie dotkie- na pewno tego nie zostawie, NA PEWNO! jednak wolałabym tego uniknąć... po za tym popełniłam błąd -kiedy ona pisała mi sms, skontaktowałam się z ex, mówiąc, że jego "ukochana"mnie nęka...i prosząc, aby coś z tym zrobił... a on chcąc mi chyba pokazać, że ta dziewczyna nic dla niego nie znaczy kazal jej "odpierdolić sie od kobiety ktora kocha"..i nazwal ją kurwa:| pokazał super wysoki poziom, a dziewczyne tak to zabolało, że postanowiła mi "nastukać"... aż mi wstyd, że w takie coś sie wplatałam:( ta dziewczyna zabrała mi faceta, zniszczyła 3 lata związku...a w dodatku mnie nęka...

Gość zielona ważka
A właściwie to skąd wzieła Twój nr telefonu?

Gość zglos na policje to grozba
powinna sie przestraszyc i przystopowac

Gość famous659
zmiana nr nie wchodzi w gre;/ !o tym myślałam na początku! zmieniłam już gg i e-maila a najlepsze jest to, że ma i nr. prywatny i służbowy, wyobrażacie sobie? skąd ma?-pewno pogrzebała w tel. ex, albo od kogoś innego (jest kuzynką mojego znajomego)....

Gość zgłoś to na policję

Gość już mam dość tej mękoły
jak jesteś z głupia, to niech Cię nęka, już Ci tu parę osób poradziło, co powinnaś zrobić, a Ty nadal jojczysz. Pewno którego dnia dostaniesz w papę od tej dziewuchy i dobrze Ci tak, jeśli w ogóle ten topik ma cokolwiek wspólnego z prawdą.

Gość zgłoś to na policję
w końcu po to m.in.płacimy podatki aby policja nas chroniła przed takimi śmieciami jak ta mała dziwka!!!

Gość famous659
zgłosić na policje? ojjj, sama nie wiem... pamiętam, że jak kiedyś ukradli mi telefon zgłosiłam to- i potem strasznie żałowałam, musiałam latać na komisariat, oni przychodzili do mnie, a i tak nic to nie dało:/ jakoś mnie to nie przekonuje, co to da? policji raczej niespecjalnie sie wystraszy...

Gość ten topik to jest prowokacja

Gość famous659
już mam dość tej mękoły

Gość już mam dość tej mękoły
No idiotka, woli tu siedzieć i wałkować do obrzygania 100 razy to samo, niż cokolwiek zrobić. Takim durnotom należy się w czapę. To jest moje zdanie. I raczej ten topik to jedna ściema.