Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca mezczyzn

czy mezczyzni powinni zejsc z drzewa???

Polecane posty

witam wszystkich drzewolazow!🖐️ dzis mamy piekny dzien-wiosna! drzewa paki puszczaja,wiec bedzie nam przyjemniej wsrod galezi:D ,milego dzionka zycze,milej pracy(jesli ktos ptacuje) lub milego wypoczynku.moze spotkamy sie putzniej🖐️:D:D:D

Moje trzy grosze. Mogli by zejść.. ale byliby wtedy jedynym inteligentnym gatunkiem na tej planecie. :o P.S. Żart. :P

nikogo tu dzisiaj nie ma? szkoda...dobrze,ze za oknem mam kilka wysokich drzew,moze zaplatal sie w galeziach jakis przystojniacha:D-oczywiscie bez barbie,bo szans zadnych przy "dmuchanej" nie bede miala:D

Gość kochajaca mezczyzn
a jednak siedza na tych drzewach i nie chca zejc!!!

Definitywnie i autorytarnie stwierdzam, że niektórzy powinni na tych drzewach zostać dla dobra ludzkości 😭

Gość kochajaca mezczyzn
zaewniam cie Myrewin ,ze jakbyc ty mnie zobaczyl to na dzrzewo juz nie chcialbys wejsc.Scialbys je na bank!!!he ha .

Gość kochajaca mezczyzn
a ja mysle ,ze zrobilbys to bardzo delikatnie ,aby mnie nie uszkodzic,he he

Gość kochajaca mezczyzn
qwer ,spadaj na drzewo ,latasz o tej kafeterii i wklejasz te swoje linki....

Myrevin --> czipsuś Wyluzuj. Zejdę jak sobie pójdziesz a taki cwany byles,ze niby faceci inteligentni,jesli tak jest,to wykombinuj jak zejsc z tego drzewa,jesli na dole stoi czipsus :D:D:D chetnie sie dowiem jak dziala twoj wielki rozumek. milego dnia wszystkim!

--> ja tylko wam powiem Cienko z tobą jak kosztem kogoś takiego jak ja musisz podnosić sobie samoocenę. ;) I jeśli to właśnie jest inteligencja to ja pozostanę szympansem na drzewie. :o

Myrevin --> ja tylko wam powiem Cienko z tobą jak kosztem kogoś takiego jak ja musisz podnosić sobie samoocenę. oj,jaki ty powazny:D mylisz sie bardzo,a to ty pisales o waszej inteligencji! no i siedz sobie na drzewie! ja tez czasami lubie sobie posiedziec z moim facetem na naszym \"drzewku szczescia\" :D

ale! jest na swiecie pare ludzi,ktorzy wcale nie powinni zejsc z drzewa. pracuje w hotelu,przyjechalo do nas pewne malzenstwo,na odjezdne facet prosi,aby mu nie przysylac do domu naszych reklam,bo to nie jego zona --- zle mi sie zrobilo-na drzewo !!! albo babka mowi-jutro przyjedzie do mnie moj przyjaciel na jedna noc(jaka dumna chodzila!!!)-przyjecha l---- obraczka na palcu!!! na drzewo z nimi!!!:-p albo ja sie na drzewo wdrapie,zostane tam do konca zycia, bo moze to jest normalne,i ja sie nie nadaje do tego swiata ???!!! ojjjjjj-napatrze sie tutaj,napatrze:-P a tak naprawde,to kocham drzewa:D

Gość kochajaca mezczyzn
ja tylko wam powiem -po 3 mies ,na 2 tyg ma zejsc a drzewa .Fajowo ,co!!!??????????

hej kochajaca mezczyzn jasne,dlugo bidak musial na tym drzewie siedziec:D a po tych dwoch tyg.znowu musi jechac do pracy? tak to juz mamy ,ze faceci musza nas zostawiac aby na rodzinke zarobic. ja mam troche lepiej,bo za granica jestem z mezem.:D milego dzionka🖐️