Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca mezczyzn

czy mezczyzni powinni zejsc z drzewa???

Polecane posty

ja tylko wam powiem Moim zdaniem, właśnie taka kobieta jak Ty to prawdopodobnie jest SKARB lub SKARBECZEK , która właśnie własną pracą i wytrwałością dąrzy do określonego celu , czyli mądra kobieta i wie czego chce :) Damulka, która otrzymała wszystko za darmo nigdy niczego nie doceni i będzie wszystkich krytykować i wszystkich będzie lekceważyć :(

kuglarz eee...no nie przesadzaj,ja skarb???no cos ty ,wcale mnie nie znasz. nie liczy sie tylko to,co czlowiek mysli,wazny tez jest charakter,a moj jest taki extra,ze ja sama z soba,to bym tygodnia nie wytrzymala:D

Gość kochajaca mezczyzn
zabijali na zywca jakis zwierzaczki,nie ogladnelam do konca.Zaraz przecie ide spac.Okronosc.Rozumie zbijac zwierzeta ,ale nie znecac sie!!!!

Gość kochajaca mezczyzn
nO to swatamy ,czy nie?A powien wam ,ze jestem w tym dobra.Wielu ludzi wyswatalam.

Gość kochajaca mezczyzn
ja z nad morza

Gość kochajaca mezczyzn
i znowu ja sama nad tym morzem.Czy wy tylko tam na poludniu macie internet,bo przewaznie ludzie z tamtad pisza!!!????

Gość kochajaca mezczyzn
ja nie ryczalam ,tylko rece gryzlam,napisze krotko -STRASZNE ,ZE LUDZIE MOGA COS TAKIEGO ZROBIC-niewiarygodne,serce krwawi...

Gość kochajaca mezczyzn
gory tez kocham !!!!ale daleko mi do nich.Uwierzysz ,Ze bylam tam tylko raz!!!???

Gość kochajaca mezczyzn
marze o tym,o wypadzie w gory,ale to jest tak,jak czlowiek ma troche kasy to laduje w chalue,a jak ma niej to by zwiedzal.My jestesmy na etapie urzadzania domku wlasnie .Ale mysle ,ze niedlugo przyjdzie czas i na gory.Teraz sadam z drzewa i ide lulu.Zajrze jutro i moze znwu wskoczymy na drzewko do naszego 'samotnego rodzynka'? milej nocki,pa

dobranoc kochani,rano do pracy,wiec mowie papa!!!trzymajcie sie mocno galezi,zeby podczas snu nie pospadac(jesli chcecie z facetem na noc na drzewku zostac-bezpieczniej jednak zabrac go do siebie:D)milych i kolorowych snow,a w szczegolnosci zycze tego kuglarzowi :zeby ci sie twoja polowka przysnila i abys ja odnalazl!!!❤️🖐️:D papa!!! no i oczywiscie kuglarz!!!siedzna drzewie i czekaj na nas!!! dostales juz nowa barbie??? zrobilysmy zrzute,i chyba przesylka juz doszla:D?🖐️

Hej , ja tylko wam powiem W Wawie już szukałem kobiet i tu są same DAMULKI , powiem wprost , tak naprawdę to chciałbym mieć za żonę kobietę ze wsi pochodzącą, która za przeproszeniem krowy pasała na łące i poznała co to jest trud pracy , co to są wyrzeczenia i zajadała się kartoflami z ogniska , niech będzie twardą kobietą ale jednocześnie zadbaną kobietą , niech wie czego chce i czego szuka , niech wie , że też jestem twardym facetem i że razem pokonamy nawet falę TSUNAMI :)

kuglarz szukajcie a znajdziecie!!!!napewno ci sie uda ,jak czegos bardzo chcesz,to to osiagniesz!!!🌼 jeszce raz milutkich i kolorowych snow,jutro tez wskakujemy na drzewo!!!