Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca mezczyzn

czy mezczyzni powinni zejsc z drzewa???

Polecane posty

Dlaczego wszystko mam w d. ? Żeby nie dać się zwariować, żeby się wszystkim nie przejmować , żeby nie paść na zawał , wolę luźne buty nosić, dobrze się odżywiać i nie dać się stresom i dlatego ciągle sobie powtarzam, że tak naprawdę to wszystko mam w d. :)

ja tylko wam powiem Tak, 6 lat to kawał czasu , zapewne jak wrócisz do Polski to dopiero zobaczysz, jakie nastąpiły zmiany , porównasz sobie biedę przed wyjazdem i po powrocie , jak sądzisz, czy warto było się męczyć na obczyźnie te 6 lat ?

kuglarz ja dwa miesiace zawsze w Polsce spedzam,wiec sie troche orientuje, i bardzo sie ciesze na powrot,za granica zawsze sie czulam obco.no i jeszcze jedno -jak ma polski facet na zagranicznym drzewie siedziec?:D ile masz lat?

ja tylko wam powiem Odpowiem dyplomatycznie :) , zdrowo jestem po trzydziestce ale nadal się czuję na 20 lat :) , pomimo że czupryna moja z lekka już mąką się pokryła ale oczywiście ten fakt też mam w d. :)

kuglarz moja czupryna jeszcze sie maka nie pokryla,czuje sie tez na 20,troche po trzydziestce(ale tylko troche!!!),wiec chyba od dzisiaj tez bede milala wszystko w d...e!:D-tak profilaktycznie!

ja tylko wam powiem Hahahahaha :) , dokładnie tak , żeby się nie dać zwariować :) Tak się zastanawiam, przyznaj się proszę bez bicia , że domatorką tak naprawdę jesteś, że poświęciłaś 6 lat swojego wspaniałego i młodego życia aby się dorobić i zarobić na własny dom , że właśnie własny dom był i jest Twoim marzeniem, czy zgadłem ?

zwariowana ciupaska oj kochana jestes!❤️ jak ktos sie pyta ile mam lat,to musze sie zastanowic,a jak mowie,to sama nie wierze!wydaje mi sie ,ze klamie;D czas leci.

Gość taaa hahahaahah
nie chce mi sie czytac wszstkiego powiem tyle ... co byscie zrobily bez nas ??

Gość kochajaca mezczyzn
a ja skonczylam 2 tyg temu czterdzieche... i wcale sie nie chwale

Gość kochajaca mezczyzn
wlazlybysmy za wami na to drzewo

kochajaca mezczyzn właśnie siedzę na drzewie i rękę Tobie podaję :) zapraszam na drzewo grabowe :)

kuglarz domatorka-moze i jestem ale pomysl z kupnem domu przyszedl okolo 1,5 roku temu.wyjechalam z Polski przez przypadek,nigdy nie milalam tego w planach,poprostu stalo sie.wczesniej pracujac w Polsce,wcale mi sie nie przelewalo,czasami bylo biednie ale dobrze,nigdy nie przywiazywalam uwagi do kasy,pieniadze moga byc,a moze tez ich nie byc-aby na zycie jakie takie bylo.sa w zyciu wazniejsze rzeczy niz kasa.i ciesze sie bardzo,ze wracam do Polski,chociaz wiem,ze w Polsce bedzie mi 100 razy gorzej niz tutaj.czasami jak pomysle,ze to juz tyle lat,to mi zal ale przeciez,gdybym byla w Polsce,to czas tez by lecial,nie stalby w miejscu-prawda?

ja sobie nie licze lat, troche klopotu bylo kiedys u lekarza, kiedy trzeba bylo podac wiek, lekarz dziwnie sie na mnie patrzyl ;) nie ma co liczyc lat, a mowi sie taki wiek, na jaki sie czuje. ZNam kobiete, ktora ma 40 a czuje sie na 23. Zachowuje sie na 23 i jak kiedys jej znajomy powiedzial, ze na 25 lat wyglada, to zastanawiala sie, czy sie nie obrazic na niego :P ze ja postarza :P

Gość kochajaca mezczyzn
czekaj, niech rozruszam moje stare kosci to i wleze zara..Albo ,mam pomysla ! Zlez ty na chwile.

Gość kochajaca mezczyzn
chodz ,wlazimy razem,zrobimy se imreze.

Gość kochajaca mezczyzn
moze byc kielbaska jak ja dawn nie jadlam ieczonej kielbachy.Piwka nie trawie ,bo trza siusiu robic czesto .Wole tradycyjnie czysta i popite.