Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca mezczyzn

czy mezczyzni powinni zejsc z drzewa???

Polecane posty

ja tylko wam powiem pomysl z domem to bardzo rozsądne rozwiązanie, wiesz , teraz ceny mieszkań i działek bardzo wzrosły i ktoś powiedział, że do cen europejskich należy się wyrównać ale ceny rosną , natomiast zarobki stoją w miejscu , wszyscy zaciskają pasa, coraz trudniej jest :( Również , gdy pracowałem na obczyźnie chciałem zarobić na budowę domu , też trochę jestem domatorem i lubię czasem podziałkować , posadzić drzewo i na drzewie posiedzieć :) , budowałem sam dom od podstaw , znam się trochę na budownictwie, wiesz jak jest , co się samemu wykona to jest satysfakcja i forsa zostaje w kieszeni, jeżeli coś nie wyjdzie to pretensje do siebie trzeba mieć :) Zatem , własnym staraniem i własną pracą wybudowałem dom. Naprawdę to mnie pomógł wyjazd na Zachód, inaczej nie dałbym rady . Gdy wróciłem do Polski to ważylem aż 44 kg ale warto było :)

kuglarz ja sie oszczedzam,nie bede zdrowia tracila dla kasy,wystarczy ,ze zrobil to moj wujek,tez tak charowal,kasy zarobil,i juz go nie ma. ja sobie niczego nie zaluje,gdybym oszczedzala,to moglabym w pieniadzach plywac ale ...za jaka cene? to nie ma sensu,trzeba zyc! ale sam w tym domku nie mieszkasz?;D nazbierales chrustu na ognisko???

kuglarz ja sie oszczedzam,nie bede zdrowia tracila dla kasy,wystarczy ,ze zrobil to moj wujek,tez tak charowal,kasy zarobil,i juz go nie ma. ja sobie niczego nie zaluje,gdybym oszczedzala,to moglabym w pieniadzach plywac ale ...za jaka cene? to nie ma sensu,trzeba zyc! ale sam w tym domku nie mieszkasz?;D nazbierales chrustu na ognisko??? cos mi sie komp zamula!!!

ja tylko wam powiem Chrust jest :) ale może przyjemniej będzie nam przy kominku posiedzieć i wypić lampkę MARTINI z lodem i cytryną ?

Gość tulipanek00000
ja chce na to drzewo gdzie sa ci mężczyżni

ja tylko wam powiem Harówkę już sobie odpuściłem , wystarczy , roboty się nie przerobi , ile można tyrać ? Już się napracowałem, teraz mam coraz więcej czasu wolnego dla siebie :) , tak się złożyło, że nadal starym kawalerem jestem.

Gość kochajaca mezczyzn
moj tez pracuje na wyspach zeby urzadzic to nasze mieszkanko.Tez sie dorzucam do Barbi, a tera zdrowko 'ZA TYCH CO NA DRZEWIE"

Gość kochajaca mezczyzn
ma teraz dom to i druga polwke znajdzie...Wszystko pokolei- dom ,drzewko jest ,czas na jakas babke