Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca mezczyzn

czy mezczyzni powinni zejsc z drzewa???

Polecane posty

zwariowana ciupaska No fakt , zatkało mnie i zamurowało , spadłem z krzesła :)

opowiadaj skad, gdzie, jak? Skad zainteresowanie? Od kogo chcesz kupic? Na zaprzeg czy na wystawy? Czy zwykly towarzysz wycieczek? Oczywiscie zdajesz sobie sprawe jaka to wymagajaca rasa?

zwariowana ciupaska Ja sie dopiero zastanawiam.Najpierw musze naprawde bardzo duzo na ich temat wiedziec,mocno sie zastanowic i ewentualnie kupic.To nie problep nabyc psa,trzeba jeszcze odpowiednio sie nim zajac. Chce psa przyjaciela.

ja tylko wam powiem Dokładnie tak , z drzewa nie zejdę i już ale zastanów się dobrze, czy zamiast psa nie będzie Twoim lepszym przyjacielem kuglarz ? :)

oooo, to sie musisz zastanowic, bo to nie sa przyjeciele tacy, jak czlowiek jest przyzwyczajony. To psy, ktore same sobie wybieraja pana i przewodnika, trzeba z nimi ciezko pracowac, duzo biegac i caly czas wspolpracowac. Psy przemadre, dlatego na przewodnika wybieraja tylko osobe, ktora uznaja za madrzejsza od siebie, gdy takiej nie widza - sami przejmuja przewodnictwo. Rasa nalezaca raczej do trudnych w prowadzeniu dla osob o slabym charakterze. jak nie bedzie wybiegany to bedzie uciekal.

jak tylko kuglarz bedzie ze mna jezdzil na rajdy, na szutry, szalal w terenie to pewnie, ze moze ;) a nawet nie musi dzielic pasji, byle tylko fajnym, dobrym i ciekawym czlowiekiem byl ;)

zwariowana ciupaska Pozwól , że zapytam o pewną krępującą sprawę , właśnie mnie chodzi o częste przebywanie w towarzystwie psów. Pracował u nas w firmie gość , który na swojej posesji miał wiele psów i kiedy przychodził do pracy to normalnie CAPIŁ na kilometr i moje pytanie, w jaki sposób hodowcy psów radzą sobie z higieną ?

ja tylko wam powiem Dziękuję za propozycję i już się cieszę z powodu tych drzew :)

malamuty to bardzo czyste psy, same z siebie, jak koty ;) nie \"pachna\" jak jamniki i owczarki. Te z prawdziwych hodowli sa zadbane tak, jak to powinno byc. Jak czlowiek zaniedbuje psa, jak sam sie nie myje, nie wietrzy pomieszczen to bedzie smierdzial. Gdy bedzie dbal o to, by pies mial czysto to nie ma zapachu. Ale o to trzeba dbac, to nie tylko podanie miski z jedzeniem i czasem rzucenie patyka.

ja tylko wam powiem Zatem pochwal się kiedy do Polski wracasz , czy na kontrakcie jesteś ? A może nie warto wracać ?

kuglarz jak to nie warto? warto!!! ja tesknie!wracam pod koniec roku!:D zwariowana ciupaska to i ja drzewko posadze, bedziesz mial gdzie na wakacje jezdzic BRAWO!!!!!!!!!!!!!

ja tylko wam powiem Znam to uczucie tęsknoty za Polską do łąk kwitnących , do lasów iglastych , do grzybów leśnych , do swojskiego klimatu , właśnie dlaczego tak się tęskni będąc na obczyźnie ? Spróbuj wytrzymać , wytrzymasz :) 3mam kciuki :)

kuglarz wytrzymam,bo wytrzymuje juz 6 latek,i zostalo tylko pare miesiecy! Znam to uczucie tęsknoty za Polską do łąk kwitnących , do lasów iglastych , do grzybów leśnych , do swojskiego klimatu , właśnie dlaczego tak się tęskni będąc na obczyźnie ? jak ty to ladnie napisales! Wlasnie ile macie lat??? Bo ja juz stara jestem:-p:-p:-p