Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anizeeee17

skate dziewczyna!

Polecane posty

Go艣膰 anizeeee17

No w艂asnie co sadzicie o dziewczynach kt贸re ubieraj膮 sie w stylu SKATE, nosza spodnie kt贸re wisza im np. do kolan, du偶e bluzy i koszulki, chodz powiem sama ze to jest tez w swoim stylu troche kobiece... 艂adnie to wygl膮da jak kobieta, dziewczyna, czy tez nastolatka ma skatespotnie i obcis艂a koszulke... co wy o tym sadzicie??? albo np. je藕dzi na desce, czy ta艅czy break-dance????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ludzie dzia艂a to dzia艂a
ludzie jej naprawd臋 o scat chodzi tylko si臋 boi wprost zapyta膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za lu藕ne ciuchy
wygl膮daj膮 u kobiet jak worki, nie pochwalam tego, czasami mo偶na ubra膰 si臋 lu藕niej ale bez przesady. Poza tym prawdziwe skejtki (pisz臋 po polsku :P ) a znam takich pare to wysportowane fajne dziewczyny,inteligentne, a nie szpanery, kt贸re widze na codzie艅 na mie艣cie. S膮 takie ,kt贸re faktycznie lubi膮 ten sport ale te偶 takie, k贸re tylko sie kreuj膮 na wyluzowanego baboch艂opa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anizeeee17
w艂asnie, popieram to podam tu sw贸j przyk艂ad... ja tancze ma艂o znany break dance- tanic... kocham go, poprostu wiem ile dzieki swojej walce, sile i wytrwaniu zawdzieczam, bo wiem 偶e jestem w tym dobra i mo偶e dlatego pisze na tym forum... bo jak walcze tz. ta艅cze na parkietach z przeciwnikami to musze jakos wygladac i w艂asnie dlatego zak艂adam styl "uliczny" tz. w艂asnie na skate;] poprostu taniec ten tego wymaga... ale bardzo lubie ten styl i chodze tak ubrana, ale ludza to nie przeszkadzal.. lubie siebie taka a inni lubi膮 mnie taka jaka jestem ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skte styl
:) jestem za!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE MA NIC GORSZEGO
zero kobiecosci , typowa chlopiara, jeszcze dla jeskies 12-13 latki moze byc, ale tak powyzej 16 lat _ DZIEWCZYNY NIE OSMIIESZAJCIE SIE - zacznijcie ubierac sie jak kobiety!

Udost臋pnij ten post

sama kiedy艣 tanczy艂am troche breaka.. ale to bylo dawno i czasem mam jeszcze ochote za艂o偶y膰 moje szerokie boj贸wki :) Moim zdaniem ladnie wyglada kiedy g贸re masz obcisla i szerokie spodnie :) chociaz teraz ubieram sie zupeeelnie inaczej troche tego stylu pozostawi艂am wiec nie przejmuj sie pierdolami i tancz dalej ubrana tak jak Ci najwygodniej i najlepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatka_k
to znowu Ty? aniu z krk? nie obrazaj tego miasta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gothki w obcis艂ych sk贸rzanych
spodniach sa bardzo seksowne !!! (w przeciwiennstwie do skat贸wek z krokiem w kolanach)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skate-angel
Bo偶e, ale mnie wkurzy艂y laski, kt贸re obra偶aj膮 ten styl, chocia偶 nie maj膮 o nim najmniejszego poj臋cia!!! Po co si臋 wypowiadacie, skoro nie macie nic ciekawego do powiedzenia?! Anizeeee17, olej tamte dziewczyny i ubieraj si臋 skate-ciarsko. Ja ta艅cz臋 hip-hop, chocia偶 od dziecka marz臋 by nauczy膰 si臋 break'a, ale boj臋 si臋, 偶e nie dam rady, dlatego Ciebie podziwiam! Naprawd臋 SZACUNEK...!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wydaje mi sie
ze dziewczyny ubrane skejciarsko moga wygladac fajnie, oczywiscie jesli nie ubieraja sie jak chlopaki skejty. na pewno sa skejciarskie ubrania dla dziewczyn. fajnie wygladaja troche luzniejsze spodnie i top na ramiaczkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zazwyczaj ma艂o pociagajace
te luzne ciuchy nie widac ani pupy ani sylwetki.... dobre dla brzydkich dziewczyn ktore chca robic za "kumpli"

Udost臋pnij ten post

seksowne to byc nie moze...modne tez nie, ale moze...w jakis sposob pociagajace ewentualnie, ale komu sie to podoba? chyba tylko im podobnym chlopcom w spodniach do kolan ...zalosne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szrek贸wna
o rany, kazdy lubi co innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja uwazam ze
styl skate dla dzewczyny jest ok, ale jesli jest to nastolatk ai jesli zachowuje umiar. to znaczy, ze nie zaklada wielkich t-shirtow tylko bardziej dolagajace. duzo ludzi cche sie utozsamiac z jakas subkultura wiec czemu nie? poza tym to z wiekiem przechodzi a jak by nie patrzec taka 20latka ubierajace sie w stylu skate to juz nie to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jullett-skate
ja mam 12 lat i jezdze na desce chociarz jestem dziewczyna mnie sie to podoba np.szerokie spodnie ale rozumiem ze dziewczyna powyzej 16-nastki juz chyba raczej niema takiego stylu ale to jej sprawa!!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka26
jak bylam mala tez sie bawilam w skate,ale po czasie stwierdzam ze wyglada to nie ciekawie,nie kobieco,nie widac gdzie sie dupa konczy a gdzie zaczyna,ale kazdy ma swoj styl,jezeli sie to komus podoba to prosze bardzo,ale niestety, w polsce jest tak,ze jezeli ubierzesz sie inaczej niz "inni" to wtedy kazdy patrzy na ciebie krzywo. mniej to gdzies i ubieraj sie jak tobie wygodnie.pozdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szysia
moim zdaniem scate dziewczyna moze byc spoko, tylko duzo zale偶y od jej charakteru napewno, je艣li jest odwa偶na to do niej bedzie to pasowa艂o, zreszt膮 mi sie podoba to co orginalne a to jest orginalne bo od razu kojarzy mi si臋 z orginaln膮 Ciar膮 i jej teledyskiem "Like a Boy"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nta52
ale pierdolicie styl jest spoko sroko ja jestem skejciar膮 i co kocham hip hop i tym 偶yj臋 ..." rap wed艂ug 偶ycia a nie 偶ycie wed艂ug rapu"... no i co g贸wno mnie obchodzi czy wygl膮dam seksi czy sreksi po prostu czuje sie w tym najlepiej i w innym nie mog臋 bo jest mi nie wygodnie a poza tym strojem reprezentuje siebie i gdy kto艣 widzi mnie na ulicy odrazu wie 偶e kocham hip hop a nie dla szpanu moim zdaniem to nie szpanowanie jak co艣 nie jest prawdziwe .............. pozdro dla prwdziwych skate

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliv
dokladnie popieram Cie nta52 ja tez ubieram sie na szeroko bo to lubie, podoba mi sie to i kocham hip-hop i mam to w d...e ze komus nie pasuje jak sie ubieram. A z tym ze nie widac gdzie zaczyna a gdzie konczy sie tylek to stwierdzam ze moj tylek to nie obraz i nie jest na pokaz. A i oczywiscie nie ubieram sie dla tak dla szpanu ani dla zdobycia kumpli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Willy
Beznadzieja- taki styl nie podoba mi si臋 w og贸le !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka17
Styl skate jest super...bardzo mi sie podoba i nie waznie ile sie ma lat czy 10,13 czy 17 kazdy ubiera sie tak jak chce i jak mu wygodnie...a to ze dziewczyna ubiera sie skate to nie znaczy ze jest brzydka i ze robi za kumpla:/:/chlopca tez sie podoba styl skate u dziewczyn:) mam duzo takich kolegow ktorzy uwazaja ze dziewczyny ktore ubieraja sie w takim stylu sa naprawde pociagajace...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poisooon
Break dance ma艂o znany? Od kiedy? A dziewczyny ubieraj膮ce si臋 w wory, dla mnie pora偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 donnapazzesca
Jak zobaczy艂am to wi臋kszo艣膰 post贸w jest tu po prostu 偶a艂osna. Chcia艂abym przybli偶y膰 wam moje osobiste zdanie ... Ludzie ... jest tyle problem贸w a wy skupiacie si臋 na takich pierdo艂ach za przeproszeniem 偶e to jest 偶al. Je偶d偶臋 na snowboardzie od 6 lat , kocham zar贸wno free ride jaki freestyle ,od trzech lat je偶d偶臋 na zawody zar贸wno w Polsce jak i za granice ( cz臋sto s膮 to W艂ochy i Austria ) nie wydaj臋 mi si臋 by decha mia艂a cokolwiek wsp贸lnego z ubiorem skate'owskim . To jest styl i tyle , odosobniona subkultura kt贸ra 艂膮czy si臋 w jaki艣 spos贸b tez z muzyk膮 ,tu rapem czy hh . Mimo 偶e posiadam szerokie spodnie bluzy czy szerokie buty to potrafi臋 ubra膰 na siebie sukienk臋 czy zwyk艂e jeansy. Nie uwa偶am si臋 za skate'ciare bo to poj臋cie wg mnie jest troch臋 bez sensowne. To 偶e s艂ucham hh reggae czy rapu nie znaczy 偶e robi臋 si臋 na " kumpele skate贸w "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaamii
takie dziewczyny to dziewuszyce gorsze cwele niz faceci :o jedna taka se mysli ze jak sie buja to jest boginia i kazdy ma jej sie bac. takie klientki sa daremne. ciekawe czy gola cipy, pod pachami i nogi :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma nic gorszego
niz skate dziewczyna , a fujjjj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angelkaa
eLO:* ja uwielbiam styl hip hopowy ale nie mam odwagi za艂o偶yc szerkich spodni i boje si e,ze mnie wysmiej膮 :(( a ten styl bardzo mi sie podoba... Nosze bluzy spodnie rurki ale ja chce te szerokie ! chodze do szko艂y ta艅ca streetdance i kocham to porostu!:) ale najgorzj mi z tym ubieraniem:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angelkaa
aaa i gdzie kupujecie ciuchy ? chodzi oczywi艣cie o moj kochany styl hip hopowy :)) bU藕ka;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SSSSSkate girl
Elo Angelkaa Takie ciuchy mo偶esz kupowa膰 w skateshopach i naprawd臋 jak podoba ci sie taki styl to nie przejmuj sie tym \"co oni powiedz膮\" i olej to wszystko ubieraj sie tak jak Ty chcesz. To normalne ,偶e spotkasz sie z krytyka, ja mia艂am to samo, ale r贸wnie偶 do偶o os贸b pochwali艂o mnie i na pewno Ciebie tez pochwala ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha17
hmm tak czytam wasze wypowiedzi i zagadzam sie z jedna. Po co ktos sie wypowiada na ten temat jesli nic nie wie o tym stylu bycia o tym siwecie? TO tak samo jak widzisz pierwszy raz cz艂owieka i go oceniasz z gory na d贸艂 nie pogadajcac z nim.. prawda? Ja to si臋 chyba urodzi艂am w spodniach hi jesli wymaga tego sytuacja ubiore sie w obcis艂e ciuszki. Ale co z tego jesli w tym sie nie czuje soba.? Kocham jak mam lu偶no w kroku i tyle:) Zreszt膮 nawet jak nie masz szerokich spotdni a robisz cos w stylu hh to jestes skate girl:) JA kocham szerokie spotdnie i w miare dopasowane choc luzne bluzy zluzki.. lubie mieszac ciuchy strasznie:) I pierdole czy ktos zwaraca na mnie uwage czy nie jestem soba w tym.. tancze.. break dance.. s艂ucham funku hh rap i nawet britney:D pozdro kobiety:*

Udost臋pnij ten post