Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anizeeee17

skate dziewczyna!

Polecane posty

Gość Invulnerable
obcisłe spodnie bluza białe buciki czapka i na to kaptur i to wygląda bosko i nie mówcie że skate girl nie może byc seksowna ;/ sama sie tak ubieram więc coś wiem bo wystarczy wdziać jakieś dziny i juz masz tyłek podkreślony a reszte to tak jak pisałam wczesniej a dziewczyny które tańczą breka .......szacunek :) bo to łatwe nie jest :P pzdr dla wszystkich skate girl :D trzymajmy sie razem

Gość ta w skóropodobnych spodniach
wyglaa naprawde sexi w polączeniu z tymi skateowi adidaskami!

Gość amandaHg
popieram taki styl u dziewczyn, chodzenie w spodniach skate jast zajebiste, normalnie wypas, taki luz i "wolnosć", ja osobiscie kocham hip- hop, i tez nim się kieruje w życiu, ale jeżeli ktoś nie wie jak jest gdy ubierasz się w luźne ciuchy to niech swoje wrażenia pozostawi dla siebie, i nie zależy ile kto ma lat aby tak się ubierać, bo np. moja siostra ma powyżej 20 lat i chodzi w takich ciuchach, i ma daleko w d..e co inni myślą., i za to ją kocham jako siostre!! Szanuje wszystkich którzy chodzą w skejtach i chłopakow i dziewczyn, bo to jest piekna kultura i trzeba ją przekazywać z pokolenia na pokolenie.POZDRO DLA WSZYSTKICH ZIOMALI W SKEJTACH!!! SZACUNEK:-)

Gość angelkaa
tHx SSSSSkate girl !!!! dziĘki tObie naBraŁAm PEwnoŚci siBIE!! dzIęI:* pzdrr

Gość papa rapa
skate dziewczyna hmmmm . jaram sie takimi jak nikt mam slabosc do dziewczyn w szerokich spodniach ale zadnej nie znam jak sa tu jakies to dajcie znac

Gość Aha17
mysle,że tu same sie takie wypowiadaja:)

Gość papa rapa
to nie pozostalo mi nic jak czekac ktora napisze mi maila...

Gość papa rapa
a co do osob ktore was krytykuja zlac to ja w szkole czy gdzies tam jako chlopak taz sie z tym spotykam nosze tez wielkie spodnie z krokiem po kolana i zajebiscie mi z tym a jak pisalem wczesniej dziewczyny w szerokich spodniach to trace glowe takwiec dajcie znac na maila bo wczesniej pomylilem swoj adres zamiast pl na koncu ma com

Gość Fakajebaka
Hmmm... Chyba pora na mnie:) Czytając wasze wypowiedzi kur*ica mnie trafia... Wszyscy którzy twierdzą że skategirl jest beznadziejna i takie tam to pier*olone zje*y... Po pierwsze: Każdy ma swój styl i każdy sie ubiera jak mu wygodnie, a niektórzy z was twierdzą, że jak się dziewczyna ubiera tak jak nie powinna (według was) to znaczy się robi na chłopa i chce wszystkim dokopać... Po drugie: Czy to że słucham rocka/metalu/ czy inne świadczy o tym że nie mogę się ubierać w luźne ciuchy? Skoro nie należe do żadnej subkultury mogę się ubierać jak mi sie podoba. Po trzecie: Nie oceniajcie człowieka po tym jak się ubiera... Czy powiedzielibyście coś złego o swoim przyjacielu gdyby ot tak ubrał się jak skate??? No chyba że nie macie przyjaciół... Po czwarte: Wszystko jest ok gdy nie ma szpanu... Choć muszę powiedzieć że jeśli nawet ktoś szpanje to co z tego? Niech sobie robi co chce i nie wpie***lajcie swojej d**y w jego sprawy. Może z wiekiem mu przejdzie? Jego sprawa co robi... Po ostatnie (chyba najważniejsze :D): Świat jest piękny tylko dlatego że jest różnorodny... Gdyby wszyscy ubierali się jednakowo/w takim samym stylu to zapewniam - nie byłoby ciekawie:)) To tylko moja zaje***cie krótka wypowiedz na temat, który moim zaje***cie skromnym zdaniem jest zbędny... :)) Pozdr

Gość walle
siemanko co za temat skate dziewczyna jak najbardziej ja mam tak jak paparapa zajebiscie wyglada dziewczyna w szerokich spodniach jakby ktoras chciala pogadac to wbijajcie 11445358

Gość Aha17
o tak tak...;p ludzie bez watpienia musza sie wyróżniac..;p czlowiek to człowiek.. szacun..:*

Gość Fakajebaka
Dzięki :* :))

Gość
ten styl jest ANTYkobiecy .

Gość Aha17
Anty..? co chcesz powiedziec przez to.. jakies argumenty..? Poprzyj to czyms ciekawym.. a nie tak walisz słowa jak na wiatr:)

Gość EJ EJ TROCHE LUUZU...
co jest z wami laski?? po pierwsze nauczcie się gówniary odróżniać!!! styl skate??? bzdura!!! koles czy kolesiana na desce BARDZO rzadko nosi spodnie Clinica czy Massa do kolan...zastanówcie się trochę...są skejci i skaterzy jedni i drudzy mogą się ubierać podobnie ale nie muszą przecież! skejci to zazwyczaj hiphopowcy Massy i Stoprocenty a skaterzy smigaja na deskach i większość z nich to punkowcy... A tak swoją drogą ja jestem skaterem ale ubieram się jak mi sie podoba...a jak widzę laskę na desce to od razu wielki szacun podziw i wogóle...a jak ktoś jest paskudny z wyglądu to mu nie pomoże i skate i emo i nic...kropka.

Gość OSCAR 20
Aha 17 dokladnie jaki tam anty kobiecy jak tam ktos wczesnie pisal to jest zajebisty styl jak na moje ubior nie ma za wiele to anty tylko charakter. Ps skate dziewczyny jestescie zajebuste .Ps jakby ktoras chciala pogadac nie da znac pozdro wszystkim

Gość Aha17
no masz racje koles..:) wiekszość ludków z mojego byłego towarzystwa to ludzie smigajacy na deskach ale zaden nie nosi spodni szerokich:) Słuszna uwaga:) Zreszta kazdy ubiera sie jak chce:) pff... hi:) pozdro:*

Gość jessiD
Każdy z nas ma inna osobowosc . . . czas nauczyc sie tolerancji dla innych. . . Moze nie dla wszystkich szpilki, dekolty do pepka i krotkie spodniczki sa super . . . JA uwielbiam taki styl . . . :P poza tym to nichodzi tylko o styl ubierania sie. Jezeli ktos uwaza sie za skate robi cos, co jest z tym zwiazane. . . np. taniec hip hop:P Robmy to co chcemy robic w zyciu . . . nawet jesli komus to nie pasuje . . . pzdr. dla laseczek w szpileczkach:P hehe Na szczescie nie kazdy do takich nalezy . . .:D!!!

Gość jessiD
Ha i szacun dla tych lasek, ktore nie boja sie zalozyc szerokich spodni:P!!! Uwielbiam . . . YO:D!!!

Gość Yera
Skate jest super, podobaja mi sie niektore rzeczy , niektore nie ale nie komentuje tego !! jak mozna komentowac cos czego sie ani nie doswiadczylo ani nie sprobowalo ,wiec zamknijscie sie raz na zawsze glupie cip** ;P . Zaczynam uczyc sie break i ogolnie street dance i normalnie odjazd MOJA PASJA! kazdy ma styl inne pragnienia , potrzeby itd!

Gość zetor
nierozumiem jak mozna kogos krytykowac po ubiorze choc sam sie z tym spotykam jak ktos mi glupio dogaduje ze wygladam jakbym w spodniach jakbym w gacie nasral ale mam to gdzies dziewczyny nuscie szerokie spodnie fajnie w nich wygladacie zlac krytyke jakby ktoras chciala nawiazac jakas znajomosc niech napisze na forum .ps pozdro dla wszystkich ktorzy nosza szerokie spodnie

Gość JessiD
Heh . . . jak tam przemyślenia na temat szerokich spodni:P??? Jakis postęp laski:D??? . . . NiEGrZeCzNA . . .

Gość Aha17
Kiedys ktos skomentował mojego brata "nastepny co ma kupe w gaciach" Sama tak o nim gadałam:) Teraz kiedy tańcze kiedy weszłma w świat hip hop-u jakos uwilbiam to. Tylko Chyba jestem rodzynkiem.. w moim miescie.. mimo,że mieszka tu ok 80 tysiecy osob czuje sie samotnie.. hi:d Sa panny, które ubieraja sie tak a'la skate ale chyba na pokaz bo im cos nie wychodzi:) Tak sie nad tym zastanawiałam co ja w tym takiego widze.. poprstu siebie:) oh ah.. hi:) pozdro:*

Gość zetor
Aha 17 powiem ci ze w mym miescie jest tak samo niema juz skatow procz mniea skate dziewczyn tymbardziej ewentualnie jak pisalas jakies malolaty na pokaza ty ale masz wporzo pasje break zajebisty taniec tez kiedys tanczylem ale wszystko co jest zwiazane z kultura hip hopu upadlo w moim miescie tymbardziej koncerty .Moze pogadamy kiedys na ten temat na osobnosci odezwij sie pozdrawiam

Gość miki13
"ale pie**olicie styl jest spoko sroko ja jestem skejciarą i co kocham hip hop i tym żyję ..." rap według życia a nie życie według rapu"... no i co gówno mnie obchodzi czy wyglądam seksi czy sreksi po prostu czuje sie w tym najlepiej i w innym nie mogę bo jest mi nie wygodnie a poza tym strojem reprezentuje siebie i gdy ktoś widzi mnie na ulicy odrazu wie że kocham hip hop a nie dla szpanu moim zdaniem to nie szpanowanie jak coś nie jest prawdziwe .............. pozdro dla prwdziwych skate'' popieram w 100% ten styj jest za****sty!!! tez chodze ubana na skate a ludzie patrzą na mnie krzywo! ale mi to wisi- każdy ma inny gust i każdy ubiera sie jak chce co wam do tego???!!! p.s:ja też kocham hip hop- to całe moje życie!!!!!! :)

Gość Aha17
zetor napisz asia203@op.pl Miki spoko spoko co sie tak bulwersujesz forum jest po to żeby dyskutowac a nie moiwc ,że "pierdolimy" :)

Gość Kriki
Wiesz co sie liczy hip-hop na mojej ulicy i tyle... Kocham Hip-hop

Gość AmandaHg
Siemanko wszystkim!!! Padają tu takie słowa, że mnie zagina. Szerokie spodnie u dziewczyn są zajebiste, i jeszcze jakaś wypaśna czapeczka i totalny old shool. Hip- hop tez jest zajebist, sama tez go słucham i jestem z tego dumna. Na codzień spotykam się z krytyką tej muzyki i nie lubie tego, dlatego teraz staram się nie krytykować muzyki której słuchają inni, bo wiem ze oni tez tego nie lubią. pozdro dla sluchaczy polskiego rapu i nie tylko, no i oczywiście dla dziewczyn i chłopaków w skate, do usłyszenia

Gość na 100
wszystkie jesteście z gimnazjum ( a przynajmniej te ktore wypowidaly sie na tej podstronie:P ) zobaczycie z wiekiem wam przejdzie ;) chociaz sentyment do szerszych spodni i butów skate moze zostac, ( wiem z autopsji:P )

uwielbiam ten styl, nie ubieram sie tak tylko dla ubrań... Jezdzilam na deskorolce, wprawdzie tylko rok, no ale... Za to na snowboardzie 7 rok bedzie, a to pokrewne bardzo dziedziny :) Moje ulubione inspiracje: http://stylio.pl/index.php?lngPID=9716 http://stylio.pl/index.php?lngPID=4842 - jak ktos lubi przesyt ;p http://stylio.pl/index.php?lngPID=3141 http://stylio.pl/index.php?lngPID=7757 http://stylio.pl/index.php?lngPID=5019 http://stylio.pl/index.php?lngPID=5275 http://stylio.pl/index.php?lngPID=4985 może upatrzycie tez coś dla siebie ;)