Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Zostaly mi 4 saszetki z pierwszego opakowania !!! (tak na oko bo nie policzylam dokladnie) .. i jestem zadowolona jak nigdy :D mniej widoczny !!! Widze niestety zeby sie pozbyc musze kupic jeszcze jedno opakowanie :( Na ktore mnie raczej nie stac. Ale..oplaca sie. Gdzies wyczytalam w wypowiedziach ze to srodek odwadniajacy (?????) , i nie wiem o co chodzi. Siuram tyle co zwykle a na dokladke pije 2l wody dziennie i nie widze zeby mnie cos odwadnialo a Celulit znika, Boze , jak ja sie ciesze z tego zakupu!!! I czuje ze uda sa bardziej jedrne, ze ta galareta jest mniej galaretowata :D

Gość nowa_tu
Witam! Używam preparatu inneov cellulit od 7 tygodni i jestem bardzo zadowolona! Schudłam 12 kg bez szczególnej diety (przestałam jedynie podżerać w nocy :-) i sportowych wyczynów (więcej spacerów i tyle....). O efekcie niknięcia cellulitu wypowiedzieć się nie mogę, bo go nie miałam, a po preparat sięgnęłam dla jego odchudzającego działania. Mam prawie 50 lat, a w tym wieku trudno stracić wagę. Poleciłam ten preparat kilku znajomym i podobnie jak ja chudną (cellulit też maja mniejszy - tak twierdzą!) Pozdrawiam!

witam i od razu piszę że od dzisiaj zaczęłam pić inneov ale mam ogromny apetyt. Od tego? czy to może zbieg okoliczności... Ciekawe jak będzie jutro?

Gość nowa-tu
Witaj, Kropeczko! Od Inneovu nie mozesz mieć wiekszego apetytu... Acha, dziewczyny, pierwsze efekty widać naprawdę po 14 dniach.

Gość ddddddddddddddddddddddddddddd
ja niestety nie zauwazylam poprawy, zuzylam 2 opakowania i moze troche sie zmniejszyl,ale raczej chyba to sobie wmawaim,nie zniklo nic :(

Gość ewelinka.pl
witam, widzę że dawno już nikt sie tu nie odzywał. ja tak sobie buszuje po internecie i się zastanawiam nad kupnem tego cud-produktu ale prosze jeszcze o radę. czy te z was które skończyły kurację dość dawno nie zauważyły nawrotu?? poza tym zastanawiam się komu on tak właściwie jest zalecany i jeśli nie mam nadwagi lecz troche widoczny cellulit czy efekty u mnie także będą widoczne??? pozdrawiam :))

Gość Rododendronium
To co - może podniesiemy temat? Po co zakładać nowy, skro ten jeszcze nie wymarł do końca. Mam pytanie - czy któraś z Pań obecnych na Kafe popija ten specyfik? Ja właśnie zaczęłam i miło byłoby z kimś jeszcze o tym pogadać. :) Pozdr.

Gość ewelinka.pl
ja go sobie popijam :)) wczoraj właśnie zkupiłam trzecie opakowanie, przyznam że do tanich metod walki to nie należy ale miejmy nadzieję że chociaż się opłaci, jak na razie to efektów spektakularnych nie zauważyłam chociaż przyznam że małe zmiany tu i ówdzie się pojawiają :) oby tak dalej !! ps. jedyne co mnie męczy to ten smak... ale to w sumie kwestia gustu, więc może tylko mi on nie smakuje, brrr!!! pozdrawiam i życzę wytrwałości!!!

Gość _Kropeczka_
Nie wiecie może, czy ten środek można bezpiecznie stosować z Yasminelle (wolalabym raczej, zeby nie bylo zadnych przeciwskazan). Mam nadzieje, ze jest skuteczny. Ostatnio cellulit mam nawet na lydkach, a przeciez nie jestem gruba, brzuszek mam plaski :(. No nic trudno. Trzeba zacząć działać. Teraz bedzie, dieta i silownia i ten cudowny proszek dodatkowo.

witam. ja stosuję ten preparat od zaledwie kilku dni a juz widzę i czuję zmiany. jestem szczupła nawet chuda. przy wzroście 180 cm waże 60 kg ale też mam to cholerstwo. mam nadzieje ze inneov pomoże.bo jak nie to to juz nie wiem co.odezwe się za jakis czas i napiszę jak dalej się sprawy maja.póki co skóra jest dużo bardziej gładka i twardsza w dotyku, ale to dopiero początek.pozdrawiam i powodzenia...

Gość zunia
Zachecona pozytywnymi opinii zamierzam zakupic inneov, bo z moje uda wygladaja okropnie :( a zadne nawet najlepsze kremy nie pomagaja a jesli juz to w bardzo malym stopniu, dodam tez ze duzo sie ruszam, jedyny moj grzech to slodycze, ale i z nich zrezygnowalam juz w duzym stopniu. Mam tylko pytanko, czy ten srodek mozna dostac w kazdej aptece? czy moze lepiej kupic w necie?

Gość asiula25
Witam!! Zunia, powinnaś w każdej aptece dostać ten preparat, ale taniej będzie na allegro, ja tak kupiłam (2 op. na raz) i wyszło mnie o 20 zł mniej.a teraz znalazłam i takie po 78 zł za szt i jak kupisz od razu 3 op to wysyłka gratis :). ja od dziś znów zaczynam "kurację" z tym preparatem i codziennie rano po 0,5 h ćwiczeń, to podobno najbardziej pomaga - na czczo :) jak coś się poprawi to dam znać. wszystkim życzę powodzenia i wytrwałości ;)

Gość Ja juz koncze
3 miesieczna kuracje, zostalo mi niecałe dwa tygodnie. Problem z cellulitem mam odkad pamietam, i naprawde dzielnie z nim walczylam, ale bezskutecznie. Kremy, basen, dieta itd., ale efektow nie bylo. Za to teraz, pierwszy raz widze, ze cos dziala, i jet to wlasnie inneov. Po prostu rewelacja! cellulit zszedl mi w duuuuzym stopniu, mam go dalej ale nie jest tak widoczny i zaczelam lubic swoje nogi. To jedyna rzecz jaka na mnie zadzialala. I dlatego ja polecam. Cena nie jest mala, i wazne jest aby nie robilo sie przerw w stosowaniu wiec lepiej odlozyc sobie troche kasy, zeby zachowac ciaglosc w kupowaniu. Dodam jeszcze, ze rownoczesnie z braniem inneov cwiczylam i wypijalam duzo wody min. Mocno polecam

czesc dziewczyny Pije inneov jakis tydzien i mam takie pytanie czy ktoras z waz zaczela tyc przez niego?? jak zaczynalam to mialam 62,5 a teraz 64,5 to dosyc duzo jak na tydzien brania. Nie mam pojecia moze w czsie sie wszystko zgralo,moze to nie wina inneov (mam taka nadzieje bo pokladam w nim duzo nadziei) ale juz sama nie wiem. Moze jak nie mialyscie podobnych doswiadczen to gdzies czytalyscie o czyms takim. Bo z tego ca ja zauwazylam to wiekszosc dziewczyn na forach wypowiadala sie, ze raczej schudly do tego wszystkiego.

Gość ewelinka.pl
witam, z tego co czytałam, to inneov nie jest środkiem odchudzającym lecz drenującym więc efekty powinny być widoczne bardziej na skórze niż na wadze lecz miło by było jeśli by się łączyły :) ja jestem na etapie 5-ego opakowania i raczej nie schudłam dzięki niemu, ;( lecz na pewno nie przytyłam, choć trochę ćwiczę. nie sądzę żeby powodował on zatrzymywanie płynów bo z założenia ma drenować!! mam pytanie, co proponujecie już po zakończonej kuracji?? jakieś sprawdzone kremy? ćwiczenia? bo nie wierzę, że nawet najlepszy specyfik zadziała raz na zawsze ;))

Gość daydayee
wczoraj rzucil mi sie w oczy nowy smak -brzoskwiniowy.ja pilam truskawke i w smaku srednia ale za to efekty cudowne... polecam na lato jak znalazł.Inneov jedyny działa na moja uporczywa pomarańczowa skórke.

Gość w Shape napisali
że wszelkie kremy i balsamy mogą jedynie doraźnie tuszowac cellulit a i tak nic go na stałe nie usunie, można jedynie trochę wyszczuplec i wygładzic skórę jeśli sie masuje, wciera kremy, cwiczy i zdrowo odżywia NIC jednak nie usunie cellulitu jeśli jest już przewlekły bo to są zmiany w tkance łącznej, dlatego u niekórych osób tak trudno wygładzic skórę jak ktoś ma cellulit wodny czyli obrzęki to wystarczy odrobina masaży i herbatki drenujące i moczopędne jak ktoś ma nadmiar tkanki tłuszczowej to pomoże dieta i cwiczenia aerobowe ale jak nierównosci są już utrwalone w tkance łacznej, zgrubienie i guzki to nie pomoże nic czasem cwiczenia jeszcze pogłębiają cellulit bo na napiętych mięśniach nierówności są bardziej widoczne (dlatego też np siatkarki, instruktorki aerobiku i fitness czy inne kobiety wyczynowo uprawiające sport też mają cellulit)

Gość w Shape napisali
zresztą nawet w reklamch Vichy Cellumetric jest napisane że efekty utrzymują sie do miesiąca po odstawieniu kosmetyku....czyli dupa... używasz kremu za ponad 100 zł przez miesiąc lub dłużej by zobaczyc jakąś różnicę a wkrótce po jego odstawieniu jest tak jak było

Gość w Shape napisali
co do składników Inneovu to żadne rewelacje: zielona herbata (tą piję już od 10 lat) wapno (za grosze kupisz osobno jako suplement diety w każdej aptece) glukozamina (testy naukowe dowodzą że wcale nie wchłania sie z układu pokarmowego do krwioobiegu, wszelkie cud specyfiki na stawy to zwykłe placebo) zresztą glukozamina to to samo co zwykła żelatyna spożywcza używana w przemyśle spożywczym do produkcji galaretek owocowych i mięsnych wyciąg z sosny nadmorskiej (pycnogenol) jedynie ten ostatni składnik jest wartościowy, ale też możńa go kupic za jakieś 50 zł zresztą same sie zastanowcie co jeszcze dodają by ten preparat miał znośny kolor i smak...barwniki, słodzik i konserwanty czyli sprzymierzeńców cellu

Gość michaldżina
ja zaczęłam stosować te tabletki jakoś przed tygodniem - super pomysł, że Inneov już nie tylko w saszetkach jest. Chociaż smak tego w saszetkach też był jak dla mnie ok :)

Gość aboabo
na gazecie.pl dziewczyny piszą że pomaga pod warunkiem że się jednocześnie ćwiczy a jak się przestaje to wszystko wraca do pierwotnego stanu

Gość kropkowana apaszka
no a coś Ty myślała, że będziesz sie opychać pączkami , leżeć na kanapie i jak sobie 2x dziennie inneov łykniesz, to Ci cellulit zniknie. Jasne, że trzeba oprócz wewnętrznego działania jakieś masaże uskuteczniać i więcej ruchu mieć. no i być wytrwałym!! pozdrawiam!

szczerze mówiąc to na mój BIG-CELLULIT bardziej działał pelling z kawy i cynamonu niz Inneov. Nie zamierzam więcej wydwac kasy na ten specyfik

Gość yetppa
a na mnie tam Inneov cellulite zadziałał - tylko trzeba go pić regularnie i już - to jest główna zasada. no i nie ma się co oszukiwać, że warto byłoby przy tym również częściej odwiedzać siłownię, czy basen i nie jeść kolacji, albo choć w tym stylu - generalnie więcej ruchu i efekty będą lepsze.

Gość madziulka85
yetppa a powiedz mi jak go pijesz z jaka woda ciepla czy zimna ???