Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwek31

pół roku po laparoskopii i żadnych efektów

Polecane posty

Gość iwek31

jestem poł roku po laparoskopii a po 5 latach starań o dziecko i nic może jest ktoś w podobnej sytuacji czasem myślę że nie doczekam sie tego cudu.

Gość Maceo
Słonko,nosek do góry=wiara czyni cuda:)

Gość ciekostka poranna
iwek31 czyzby już pobudka po rannej probie zajscia?

ciekostko co nie którzy o tej porze to czemu nie muszą wstawac do pracy ajeśli to miałoby byc skuteczne

tam miało byc że niektórzy wstaja do pracy a jeśli to miał by byc skuteczny sposób to czemu nie

Iwek31 Musisz byc dobrej mysli:)Ja jestem po 2 laparoskopiach po hsg i do tego jeszcze mialam endometrioze:(:(jestem po kuracj zastrzykami zoladex i wierze ze sie uda:) Dodam ze staramy sie 4,5 roku .Nie poddawaj sie bedzie dobrze zobaczysz🌼🌼

Violla to nie jestem samau mnie z drożnością nie było za specialnie jeden jajowód zapchany całkiem a drugi ledwo ledwo.Dobrze że się nie poddajesz i że masz nadzieje bo bez tego naprawdę można zwariowac a ile masz lat?

ja mialam laparoskopie, a potem 7 m-cy bralam danazol 3x dziennie i przechodzilam te wszystkie cyrki.. Teraz lada moment wejde w 5 misiąc ciązy.. nie martwcie się...naprawde trzeba wierzyc, ze sie w koncu uda:) trzymamy za 🌼 Was 🌼 kciuki

Wiśniowa im więcej osób wypowiada się tym bardziej jestem podnieśiona na duchu cho jest we mnie dużo wiary .Dzięki dziewczyny

Iwek U mnie droznosc sprawdzana byla tylko dlatego bo torbiele mi sie robily i zeby sprawdzic czy zrostow nie ma:(Pierwsza laparoskopie mialam robiona normalanie a 2 tak jak cesarke:(Ta 2 laparoskopie maialm robiona w pazdzierniku i niestety mialam tak zawalony jajnik ze musieli mi jeden wyciac:(.Mialam torbiela wielkosci pomarancza:(Ale lekarze mowia ze z jednym jajnikiem mozna zajsc wiec wierze ze nam sie uda:)Po laparoskopi bralam zasztrzyki zoladex w brzuch.Wprowadzono mnie w sztuczna menopauze. W kwietniu koncze 24 lata.Milam wziasc 6 zastrzkow i wlasnie skonczylam kuracje.Zastrzyki nie byly takie tanie bo jeden to 355zl ale czego sie nie robi by miec dzidziusia:) Zycze Ci duzo wytrwalosci 🌼

Wiśniowa a ten danazol to w jakim celu się go podaje i co to jest tabletki ? Bo ja w sumie jestem na etapie poszukiwania dobrego lekarza tóry nie będzie mnie pozbawiał nadzieji a pomoże po zabiegu byłam u kontroli tylko raz i dowiedziałam się że póki co nie poda mi żadnych lekarstw tylko mam działac a jeśli nic do po roku in vitro kiepsko co

Iwek ja tez bralam danazol po 1 laparoskopii ale mi niestety nie pomogl,bralam tez orgametril rok czasu i jak wrocila mi miesiaczka to zrobila mi sie torbiel,i teraz bralam zastrzyki mam nadzieje ze pomogly mi i ze bedzie ok

Violla no to faktycznie wcale nie tania ta kuracja tylko u mnie nie postawiono żadnej diagnozy dlaczego nie mogę zajśc nie ma jakiejś wady budowy jajowody podobno drożne choc po 6 miesiąch to nie wiadomo jak z tą drożnością a mimo wszystko nic myślę ze nie postarał się lekarz do którego chodzę i nie sprawdził wszyskich możliwości nie poddał żadnych lekow wspomagających a ja mam kupę wątpliwości

Iwek ja na Twoim miejsc bym poszla na konsultacje do innego lekarza.To jest tylko moje zdanie.W moim przypdku bylo tak ze jak mialam robiona 1 laparoskopie to nie dobrze mi lekarz zrobil bo poszlam na kontrol po 3 miesiacach a on mi mowi ze znowu mam torbiela.Wiec zmienilam lekarza i potwierdzilo sie moje przeczucie ze ten pierwszy lekarz zle mi zrobil ta laparoskopie. Droga ta kuracja ale ma nadzieje ze pomoze:)

jestem na etepie poszukiwań dobrego lekarza a powiedz mi z jakich okolic jesteś bo ja z okolic Katowic

ja zaszłam z drugim dzieckiem 9 miesiecy po laparoskopii,wiec uszy do gory.Laparoskopowo usuwano mi zrosty po cieciu cesarskim ,ktore mialam przed laty i ogniska endometriozy-tez pamiatka po cc.A efekt mozesz zobaczyc w mojej stopce:D Cieplutko pozdrawiam!!!!!

Wasze dzieciaki tez będą sliczne-bo takie są wszystkie te wyczekane,wymarzone,wyśnione:)

Kasia C śliczny jak to nazwałaś efekt ja trochę mam obawy co do mojego wieku bo podono mniej cykli płodnych no to może jeszcze nic straconego i jajowody nadal drożne nie trace nadzieji

Gość akira
czesc dziewczyny,pozdrawiam was serdecznie,chce sie z wami czyms podzielic jesli moge.9 lat temy zaszkam w ciaze pozamaciczna i mialam krwotok wewnetrzny,usunieto mi lewy jajowod i jajnik,diagnoza przygnebiajaca -prawdopodobnie zycie bez dzieci,lekarze kazali odczekac rok i probowac,moja madra mama pielegniarka powiedziala aby sprobowac po 3 miesiacach- i co?urodzilam pierwszego syna po 9 miesiacach,po 9 latach kolejnego-9 tygodni temu.dziewczyny uwierzcie w siebie,sluchajcie swojego ciala i bierzcie sie do roboty!!!!!

Gość akira
Iwek31 pamietaj ze im bardziej chce sie miec dziecko tym trudniej jest zajsc w ciaze.Zmien styl zycia,wywroc swoje zycie do gory nogami,zacznijrobic to na co masz naprawde ochote,uwolnij swoja podswiadomosc a dokona sie cud,ja tak wlasnie robie kiedy bardzo czegos chce i to dziala!

akira to naprawde niesamowite a jednak możliwe cuda się zdażają ja wierzę że w moim przypadku również

akira wiem że nie można się za bardzo nakręcac ale ja nie mam na tym punkcie obsesji choc jasne jeśli działamy to mam taką świadomosc po co ale nie do przesady z głowy pewnych myśli nie da się usunąc choc rozsądek podpowiada żeby nie myślec to jednak........

Wiecie co czasem jest we mnie tyle radości że czuje że wszystko będzie ok a teraz jak czytam Was to wiem że tak będzie

Gość akira
ja trzymam kciuki za Ciebie Iwek-pamietj ze nasze mysli maja ogromna moc!

cieszę sie dziewczyny że jestescie Violla Kasia C akira piszcie bo to fajnie jest jak jesteście

dzięki akira pisz tu częściej Violla Kasia C wpadajcie na pogaduchy jak tylko będziecie miec chwilkę ichęc