Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga B.

Sesja plenerowa w PAryżu - za darmo

Polecane posty

Gość aga B.

Hej, propozycja do Par Młodych kwietniowych lub wczesniejszych ;) Zajmuję sie fotografią a w dniach 22 - 29 kwietnia odpoczywać będe w Paryżu, dlatego pomyślałam sobie, że miałabym ochotę zrobić sesję zdjęciową w tych ładnych okolicznościach "przyrody" ;) jakiejś miłej i przystojnej Parze Młodej (konieczne stroje ślubne). Zupełnie za darmo - ino za zgodę na umieszczenie zdjęć na mojej www. Może ktoś ma ochote pzrejechać się do PAryża w tych dniach albo będzie tam przypadkiem? Zapraszam! Info na agnieszka@bogacka.pl Pozdrawiam! Aga. www.bogacka.pl/

Gość bardzo fajne zdjęcia
szkoda ze nie biore slubu w kwietniu bo chyba specjlanie bym sie do tego Paryza wybrala ;)

no tak przystojnej...? a musza byc oboje bardzo przystojni?? bo brzydkich pewnie bys nie zamiescila na swojej stronie?:)

Gość xa
lol, kazdy dobry fotograf wie, ze nie ma "niefotogenicznych" ludzi tylko jest kiepskie oświetlenie (czyli dupa a nie fotograf) ;) :P Przystojnośc to rzecz względna ;)

szkoda że nie po 9 czerwca:( z chęcią bym się wybrała...a na umieszczenie zdjęć jeśli chodzi o mnie to nie mam żadnych przeciwwskazań;)no ale musisz szukać dalej:)powodzenia, ładne zdjęcia...

Gość ela z krakowa
ladne te sesje z twojej strony www:) a co do tego ze maja byc przystojni to moze lubi robic zdjecia ladnym osobom, jesli robi to za kase to moze nawet parze ktora warzy lacznie 200kg ale robi to za darmo, dla wlasnej przyjemnosci wiec chyba ma prawo postawic jakis warunek? kazdy woli patrzec na piekno

Gość ela z krakowa
szczegolnie podoba mi sie sesja moniki i bartka :) ladna para i piekna jesien

Gość krakowska panna młoda
jesli pani Agnieszka opłaca przelot i pobyt w Paryzu to super:-) Bo rozumiem,ze na tym polega ta akcja,ze sesja jest za friko... No chyba,ze to kolejna podpucha jakich wiele wśród fotografów,którzy proponuja cos za darmoche.hehehehehehe p.s. a jak mam nadwage i długi nos a mój facet jest tylko przecietnym z urody to nie mam szans na sesje za darmoche?

Gość ela z krakowa
a moze ktos chcialb miec sesje slubna w paryzu? musialby placic i za pobyt i za sesje, a tak ma ja za darmo albo moze ktos wybiera sie w podroz poslubna do paryza? i tak tam bedzie, i moze miec przy okazji ladna sesje :)

Gość krakowska panna młoda
ale musi byc ta para ładna bo jak komus Bozia nie dała urody to nie bedzie maił sesji za darmoche ani biletu lotniczego ani wyzywienia:(

Gość ela z krakowa
przeciez autorka topicu nic nie pisze o bilecie lotniczym i wyzywieniu :P

Gość Dlaczego tak to odbieracie
Pani Aga, chce zrobić komuś sesję zdjęciową, nie proponuje wakacji z sesją. Profesjonalny fotograf ceni sie za takie przedsięwzięcie, patrząc na galerię pani Agi niewątpliwie jest ona profesjonalistką. Jak czytam te komentarze to przychodzi mi na mysl powiedzenie: Zrobić komuś dobrze-nasrać sobie w czapkę.

Gość o matko chrystusowa
aga chce komus przy okazji zrobic sesje za free a wy od razu sie rzucacie... Przeciez napisała że jak ktos chce. Nikogo nie zmusza nie?

Gość fajnie ale
jak przewiezc suknie? Przeciez nie w walizce...ani nie na sobie... musialaby byc jakas taka superprosta...

Gość aga B.
No więc sama sesja jest za free - Wy dosatjecie fotki na dvd, które możecie sobie odbić. Przelot i zakwaterowanie - niestety, Wy musicie opłacić. Oczywiście "ładnośc" i "przystojnośc" to rzecz wzgledna ;) A suknia podobno po mocnym złożeniu mieści sie do reklamówki ;) Pozdrawiam! Aga.

Ja bede z narzeczonym w Paryzu ale od 17-21 maja wiec troche nie zsynchronizowami jestesmy z Toba ..a szkoda bo stroje tez juz beda wtedy..ehhh

Gość ZASZOKOWANA
Szok i miłe zaskoczenie. Co prawda ślub miałam w lutym ale z ochotą skorzystam z takiej propozycji. Od połowy kwietnia mamy w Paryżu wykłady. To będzie jakieś urozmaicenie naszego pobytu. Zdjęcia na stronie są bardzo ładne. Jutro lub w sobotę postaram się skontaktować telefonicznie. Myślę, że nie jest to podpucha i zwrócenie na siebie uwagi? Patrząc na godziny i minuty odpowiedzi na zamieszczoną ofertę prze moją głowę przeleciała mała myśl zaniepokojenia ta ofertą. Propozycja jest naprawdę superaśna i do usłyszenia.

Gość aga B.
Nie jest to podpucha :) Proszę o kontakt :) Do usłyszenia!

Gość aga B.
Ponieważ koleżanka się nie odezwała - podbijam ;)

Gość aga B.
i raz jeszcze do góry...

Gość piękne fotografie
Gratuluję :)

Gość aga B.
Dzięki :)