Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

Krem - pomóżcie, prosze.

Polecane posty

a ja uzywam na dzien kremu nivea visage Control it, i bardzo jestem z niego zadowolona, nadaje sie idealnie pod makijaz, szybciutko sie wchlania, ma fajny zapaci i w ogole jest taki lekki, bardzo dobry :D

Gość gibonija
wiesz, elisabeth1, olsnilo mnie ;) juz wiem, co mi nie pasowalo. w karcie produktu w Twoim sklepie opisano jakis inny krem. "Masło Kakaowe, Olej Jojoba, Olej Sezamowy, Olej z Jagód Rokitnika Pospolitego, Aloe Vera powodują że skóra jest bardzo delikatna w dotyku i dobrze nawilżona. Krem na Dzień ma lekką strukturę, jest odżywczy, działa nawilżająco na powierzchniową warstwę skóry, zmniejsza stres skumulowany w naskórku. Stanowi doskonałą bazę pod makijarz. INCI: Aqua(Water), CentaureaCyanus (Cornflower) Distillate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Squalane, Leontopodium Alpinum extract, Glycerin, Caprylic/CapricTriglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol, Xanthan gum, Lonicera Caprifolium, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalol, Benzyl Benzoate, Limonene." widzisz w tym skladzie maslo kakaowe, olej z rokitnika albo aloes? napisalas, ze nie robisz nic, czego nie robiliby inni. masz racje, tylko wybralas najbardziej denerwujacy rodzaj reklamy. jestes bardzo aktywna na forum i zachwalasz wszedzie swoja oferte. ludzie zle na to reaguja, bo przez takie pomylki jak ta wyzej, nieprofesjonalne opisy nie jestes wiarygodna. Mazidla i Ekosens buduja prestiz marki, udzielaja fachowych porad, ludzie nabieraja do nich zaufania. Ty zachowujesz sie troche jak natretny akwizytor. to moje spostrzezenia, ktorymi sie dziele nie dlatego, ze chce ci dopiec albo ciebie nie lubie ;)

Gość gibonija
mam pytanie do elizabeth1, niestety bledow jest tam jeszcze wieeele, nawet w nazwie kremu. :O

Gość margolena
Moim zdanien ten 2 z twojego linku jest ok i sama sobie go kupie.Pozdrawiam i rownierz dziekuje.

Gość krem z szarotki
w karcie kremu z szarotki dla cery normalnej tez jest taki blad. bo to chyba nie jest celowe dzialanie? Masło Kakaowe, Olej Jojoba, Olej Sezamowy, Olej z Jagód Rokitnika Pospolitego, Aloe Vera powodują że skóra jest bardzo delikatna w dotyku i dobrze nawilżona. Krem na Dzień ma lekką strukturę, jest odżywczy, działa nawilżająco na powierzchniową warstwę skóry, zmniejsza stres skumulowany w naskórku. Stanowi doskonałą bazę pod makijarz. itd. INCI: Aqua(Water), Centaurea Cyanus(Cornflower) Distillate, Squalane, Leontopodium Alpinum extract, Glycerin, Caprylic/CapricTriglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol, Xanthan gum, Lonicera Caprifolium, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalol, Benzyl Benzoate. http://www.biolander.com/index.php?main_page=product_info&cPath=191&products_id=661

Gość do elisabeth 1
lepiej niech po Tobie ktos jeszcze poprawia bo z jezykiem polskim jestes na bakier :-O co znaczy slowo "zajmne" ?? poprawnie to "zajmę się tym"

Gość gibonija
o rany... elisabeth1, to pytanie chyba nie do mnie, ale moze na wszelki wypadek podziekuje za te prace ;|