Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze pomozcieee

co pisze na końcu bibliogtafii

Polecane posty

jak juz wymieniłam wszystkie książki to co teraz??

Gość chce kasy jak lodu
napisz dziekuje i pozdrawiam i narysuj kwiatka

Gość o rozmowę Ci chodzi
ja napisałam jeszcze wszyskie słowniki i tego typu książki później czasopisma, później strony internetowe

chodzi mi o bibliografię do matury ustnej z polskiego. Przepraszam ,nie sprecyzowałam.... napisałam juz ksiązki, czasopisam. ale chodzi mi, czy na końcu mam napisać imie i nazwisko. i że "opis opracowałam na podstawie norm takich i takich" czy tego juz się nie pisze??

I. Literatura podmiotu: Konopnicka, Maria. Mendel Gdański. Wybór Nowel. Kraków: GREG,2006. ISBN 83-7327-464-2 Krall, Hanna. Zdążyć przed Panem Bogiem .Wyd.4. Warszawa: GAMMA, 1992. ISBN 83-900364-1-X Mickiewicz, Adam. Pan Tadeusz. Wyd.5 zmień. Wrocław: ZNiO,1967 Orzeszkowa, Eliza. Rotszyldówna. In Pisma Zebrane.Red. J.Krzyżanowski. Warszawa, 1952 Prus, Bolesław. Anielka. Wyd. 24.Warszawa: PIW,1967. II. Literatura Przedmiotu: Inglot Mieczysław, Postać Żyda w literaturze polskiej lat 1882-1864, Wrocław: WDŚ,2000, ISBN 83-229-1947-6 Orzeszkowa Eliza O Żydach i kwestii żydowskiej, Warszawa 1913. Żbikowski Andrzej Żydzi,Wrocław:WDŚ,2004. ISBN 83-7384-115-6

I. Literatura podmiotu: Konopnicka, Maria. Mendel Gdański. Wybór Nowel. Kraków: GREG,2006. ISBN 83-7327-464-2 Krall, Hanna. Zdążyć przed Panem Bogiem .Wyd.4. Warszawa: GAMMA, 1992. ISBN 83-900364-1-X Mickiewicz, Adam. Pan Tadeusz. Wyd.5 zmień. Wrocław: ZNiO,1967 Orzeszkowa, Eliza. Rotszyldówna. In Pisma Zebrane.Red. J.Krzyżanowski. Warszawa, 1952 Prus, Bolesław. Anielka. Wyd. 24.Warszawa: PIW,1967. II. Literatura Przedmiotu: Inglot Mieczysław, Postać Żyda w literaturze polskiej lat 1882-1864, Wrocław: WDŚ,2000, ISBN 83-229-1947-6 Orzeszkowa Eliza O Żydach i kwestii żydowskiej, Warszawa 1913. Żbikowski Andrzej Żydzi,Wrocław:WDŚ,2004. ISBN 83-7384-115-6

w mojej szkole inaczej sie podaje H.Sienkiewicz, Quo vadis, Kraków 2003. S. Żeromski, Ludzie bezdomni, Łódź 1998. co szkoła to obyczaj :-) najlepiej zapytaj swojego polonistę

Martinella ja już tę całą bibliografia czyli tytuł, miejsce wydania i te wszystkie potrzebne sprawy napisałam. ale pytam czy po tym cos się zamieszcza. nie wiem swoje nazwisko. albo czy na tej bibliografii pisze temat pracy??

Tzn chodzi ci o cały plan wypowiedzi czy tylko o bibliografię? jezeli o plan prezentacji to musisz to w punktach zrobic :)

Chodzi mi tylko o bibliografię

to nic wiencej dopdawac nie musisz na górze podpisujesz sie imie i nazwisko pozniej 1 bibliografia podmiotu 2 bibliografia przedmiotu

tematu pracy tez nie muszę napisać na górze?? a podpisac na górze strony czy na dole??

Gość JEZELI CHODZI O MNIE TO TAK
Np. bibliografia: S.Zeromski , Przedwiosnie , Warszawa1980 Opracowanie: S.Zeromski , Ludzie bezdomni , oprac.I.Maciejewskij , Wroclaw 1987 Wisniewska.H.,Uwagi kwestionariuszu ITP ITD PLAN PREZENTACJI MIEJSCOWOSC DAT TEMAT: 1.LITERATURA PODMIOTU 2 LITERATURA PRZEDMIOTY 3 RAMOWY PLAN PREZENTACJI: 1 TEZA 2 ARGUMENTY 3 WNIOSKI PODPIS ZDAJCEGO

Gość czytalam
podpis w prawym dolnym rogu!!