Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z Alabamy 23

Nareszcie znalazłam sposób na owłosienie dot. zbednego owlosienia.......

Polecane posty

dziewczynki z hirsutyzmem ktore maja problemy z owlosieniem np na piersiach na brzuchu na twarzy a jeszcze NIE GOLIłY TEGO OWLOSIENIA !!!!!!!!!!1 (WAZNE) sprobujcie wybielic zwyklym rozjasniaczem ja to dzis zrobilam i efekt jest zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wloskow w ogole nie widac :):):):) a mialam je grube i mocno czarne :( teraz mam gladziutka skore jasne nie widoczne wloski na brodzie na piersiach na brzuchu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co najwazniejsze efekt pewnie bedzie trwal dlugo bo te wlosy nie rosna wiec jak sie zmyja to dopiero powtorze acha i duzo wloskow sie wypalilo nie ma ich w ogole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! warto sprobowac ja uzywalam zwyklego rozjasniazca firmy joanna za 6 zł !!!!!!!!!! napiszcie o swoich spostrzezeniach !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mila J.
Dzieki:) Tez o tym myslalam, ale nie bylam pewna czy tak mozna.Szkoda ze nie ma srodka ktory by wypalil wlosy na nogach - na stale : (((( Bede probowac na rekach:D I niekoniecznie dla dziewczyn z hirsut , poprostu dla kobiet:)

Mila jesli nie masz zbednego owlosienia tzn na twarzy, piersiach itd to na nogi to niestetyy nie pomoze :( bo tam rosna wloski ale ja jestem zadowolona ze pozbylam sie w tych innych miejscach :)

Gość mysio pysioooooooooo
oj to super :)

Gość hewletta
ja mam klopot z brzuchem. mozesz napisac jak nakladac rozjasniac na wlosy na brzuchu?i czy trzymac trzeba tyle czasu co pisze na opakowaniu? a jak dlugo sie utrzymuje efekt? a wlosy na pachwinach?

Gość mfkfurneksidmren
ale jaki to rozjaśnicz? taki do rozjasniania wlosow na glowie czy jakis specjalny taki jak ma sally hansen ?

Gość hairy-lover
Dziewczyny! Błagam nic nie kombinujcie! Jesteście wspaniałe gdy jestescie naturalne!

Gość Eeeeeeee tam
100 razy lepsza jest depilacja pastą cukrową. Włosy odrastają po bardzo długim czasie a powtarzana regularnie sprawia że owłosienie zanika. Włoski nawet te rozjaśnione rozjaśniaczem patrząc pod słońce i tak są widoczne. Nie oszukujmy się. A nakładanie takiego żrącego środka na skóre nie działa na nią chyba najlepiej :O

Gość mfkfurneksidmren
"100 razy lepsza jest depilacja pastą cukrową. Włosy odrastają po bardzo długim czasie a powtarzana regularnie sprawia że owłosienie zanika" wg mnie jest beznadziejna, szkoda sie paprac tym bardziej ze efekt mizerny, robilam juz ja wiele razy a wlosy i tak szybko odrastają...i podraznienie jest :( zamiast tego mam plastry z woskiem joanny do ktorej dolaczona jest oliwka, poza tym prawie w ogole nie wrastaja mi wlosy :)

Gość Eeeeeeee tam
Mi po cukrowej tak wolno odrastały włosy na nogach że aż zaczęłam się niepokoić. Potem rzeczywiście nie chciało mi się babrać więc całą zime goliłam nogi maszynką. Jednak nawet po pół roku od pierwszej depilacji cukrowej nóg zostały mi na nogach niektóre puste placki bez włosów.

HEJKA !!! dziewczynki ja do niczego nie naklaniam ja poprostu dziele sie swoimi poradami!!!!!! mnie to naprawde pomogło dzis jest piekne slonce wiec weszystko sprawdzilam pod sloncem i naprawde uwierzcie mi nie widacccccccccccc !!!!!!!!!!! niektore wloski sie wykruszyly skory nie mam w ogole podraznionej nawet najmniejszego zaczerwienienia!!!!!!!!!!! chcialabym sobie zrobic depilacje cukrowa nog poniewaz tam rozjasniacz nie pomoze ale sie boje - to boli !!!!!!! a co do pachwin to odradzam tam sa geste grube czarne wlosy a ja na piersiach mialam grube czarne ale rzadkie i na brodzie tez ! _ wazne ze ich nie widac !!!!!!!!!!!!!!!! rozjasniacz mialam zwykly firmy joanna za 6 zł !!!!!!!!!!!!

Gość po co tyle wykrzyknikow
o rany no dobra juz wiemy o co chodzi, dzieki z apodzielenie sie tym odkryciem, ktore moej kolezanki stosuja od kilku lat :-) ale nie pokrzykuj bez ladu i skladu bo oczy i glowa bola...

Ale te włoski i tak odrosną i tak po tygodniu znowu będą ciemne:(

kuraiko >>>>>> o co Ci chodzi :) jak golisz tto odrosna logiczne jak wybielasz nie golone to niie odrosna :P

meeeeeeee >> ja rece tez rozjasnialam, mam teraz taki jasny meszek :)

Gość rozjasniacz sie zmyje
jak sie cos rozjasni to sie nie zmywa bo usunelas pigment z wlosa, skoro sie wykruszyly to prawdopodonie upalilas je trzymajac zbyt dlugo rozjasniacz - to samo sie dzieje na glowie jak sie przesadzi z rozjasniaczem i zapewniam ze to wlosy odrastaja normalnie bo uzywalam rozjasniacza na rekach i to nie jest zadna rewelacja ani rozwiazanie rewolucyjne, poza tym nie wierze, ze ciemne grube klaki po utlenieniu nie staja sie jasnymi grubymi klakami :-O wciaz sa widoczne w sloncu itd jakbym miala wasik to byloby mi wszytsko jedno czy jest czarny czy bialy - ohyda tak czy tak :-O

no i zapomnialam dodac jak sie skonczyla moja przygoda z rozjasniaczem na ciele - po kilku uzyciach (moze 3 moze 4) zrobila mi sie uczulenie w postaci pokrzywki, dermatolog stwierdzil ze od tego rozjasniacza bo to paskudny sklad ma i nawet jak sie robi pasemka to sie nei naklada od skory glowy przeciez wiec ma kontakt z samymi wlosami - to jest silnie dzialajaca chemia

ok ale ja i tak wiem ze sie zmyje i musze powtorzyc narazie jestem zadowolona a wąsika nigdy w zyciu bym sobie nie rozjasniła !!!!!!!!!!

Kobito wytlumacz mi jak moga odrosnac wlosy ktore nie gole !!!!!!!!!!!! skoro one by rosly to milabym je do pasa chyba (piersi, broda) !!!!!!! WYTLUMACZ MI PROSZE BO CHYBA COS JA ALBO TY NIE KAPUJEMY !!!!!

To cale cialo powinno byc owlosione po przynajmniej metrze wlosow skoro odrosnie!!!!!!! wiadomo wlosy na glowie rosna bo je obcinasz, na nogach tez golisz, ale na brzuchu np jak nie ogolisz to rosna od dzidziusia malego do pewnego momentu i stopppppp inaczej bylabys małpą !!!!!!!!! :P

To cale cialo powinno byc owlosione po przynajmniej metrze wlosow skoro odrosnie!!!!!!! wiadomo wlosy na glowie rosna bo je obcinasz, na nogach tez golisz, ale na brzuchu np jak nie ogolisz to rosna od dzidziusia malego do pewnego momentu i stopppppp inaczej bylabys małpą !!!!!!!!! :P

po co sie tak denerwujesz? wlosy po prostu wypadaja i odrastaja nowe i dzieje sie to na calym ciele, chyba nie myslalas ze masz od 10 czy 20 lat te same klaczki na ciele? tlenione wydpadna i odrosna ciemna naturane co do tlenienia - pewnia sama nie robilas nigdy pasemek ale masz jakas kolezanke ktora robila nie farba tylko rozjasniaczem (rozumeim przez to neibeiski proszek wymieszany z utleniaczem 12% lub slabszym) powiedz mi czy oprocz tego, ze zolkly od neiwlasciwej pielegnacji to ta dziewczyna wracala do swojego naturalnego koloru jak je myla?

Gość 15- latka
ja mam takie mini "wąsiki" ale boje się, że jak coś zastosuje i jak mi je wypali to, że będa mi duze odrastac:/ moja kolezanka sobie ostatnio wyrywała i mnie tez namawiała ale ja sie boje ze beda mi odrastac jak facetowi

Gość ja kiedyś próbowałam
wodą utleniona 9 czy 12 % ale nie działało A moim zdaniem jasne włoski sa ok, byle nie ciemne..

bo wodautleniona trzeba powtarzac podobno codziennie przez okolo 3 tyg i wtedy bedzie widac efekt !!!!!!!!! jest to moim zdaniem czasochlonne!!!!!!! a rozjasniacz dziala od razu !!!!!!!!!! :):):) ja jestem zadowolona wlosków nie ma przynajmniej sa niewidoczne :)