Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca kobitka

Kto zażywał tabletki anty i ma problem z zająciem w ciążę?

Polecane posty

Gość pytająca kobitka

Czy po zażywaniu tabsó można mieć problem z zajśiem w ciążę. a może wręcz przeciwnie? Czy tabsy wpływają po odstawieniu na płodność? Napiszcie jak było u was?

Gość Gabbib
Sama nie brałam długo tabletek był to jakiś rok łykania tabletek anty mniej więcej 3-4 miesiące po przerwaniu tabletek zaszłam w ciąże. Wiem jednak ze słyszenia że jak sie łyka tabletki bardzo długo bez przerwy (2-3 lata) to pozniej można mieć duże problemy żeby zajść w ciąże.

Gość pytająca kobitka
Dzięki Gabib za wypowieć

bzdura- pigułki regulują cykl i nie wazne jak długo bedzie sie je brało- po ich odstawieniu mozna zajsc w ciąze bez problemu. wiele kobiet stosuje antykoncepcje hormonalną a gdy potem nie mogą zajsc w ciąze obwiniaja wlasnie tabsy- najczesciej okazuje sie ze kobiety juz wczesniej były bezpłodne lub miały pewne zaburzenia (lub ich partnerzy). Tuż po odstawieniu pigulek szanse na ciaze są wieksze niz kiedykolwiek. Na tym forum spotykałam dziewczyny biorące tabsy nawet 11 lat i po odstawieniu zachodziły w ciąze.

Gość nie znam takiej osoby
moje wszytskie kumpele braly a teraz maja wspaniale dziedzci to przed braniem juz wystepuje problem ale nikt tego nie spr wiec potem najlatwiej zrzucic na tabsy :/ ogolnie wiadomo ze tabsy nie maja negatywnego wplywu na zajscie w ciaze

Gość oj nie prawda
po odstawieniu tabletek do roku czasu mozna nie zajsc w ciaze... znam kilka osob ktore mialy ten problem

Gość oj prawda

Gość a wtrace sie
ja biore tabletki ale teraz juz wiem ze kiedys bede miala problemy z zajsciem w ciaze. niewiem czy to wina tabletek ale niedawno sie okazalo ze mam policystyczny jajnik(przed braniem i rok temu z jajnikami bylo wszystko ok)

Gość pysia80
a ja brałam 5 lat i teraz żałuje,bo staramy się 2 lata i nic, moja resztka nadziei się wypaliła

bralam 10 lat mam teraz 30 i nie moge zajsc probujemy in vitro ale nie mam juz sila ani kasy

ja brałam 5,5 roku (5 lat + przerwa 6 miesięcy + 6 miesięcy brania) i zaszłam bez problemu w 1 cyklu :)