Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

łza się kręci w oku!!!zajrzyjcie!!!każy napewno to zna!odtwórzmy wspomniania!

Polecane posty

a pamieta ktoś piosenkę? \"Bo ja lubię grać Mozarta I mój piesek o tym wie Do pokoju wchodzi bajka Marzę o czym chce\" jaki jest jej tytuł?

Gość placenta
oj faktycznie lza sie w oku kreci, az by sie chcialo do tych czasow wrocic :)

Gość Byla tez taka piosenka
chyba tez Fasolek, w ktorej dzieci piekly ciasto. Moze ktos pamieta tytul? :(

Gość hwdp.hwdp.
Fasolki sa do dupy ! Sami jestescie pojebani ze takiego czegos sluchacie ! Byloby nad czym ryczec zajmijcie sie czyms bardziej istotnym a nie takimi pierdolami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nikt ci nie kazal tu wchodzic i zabierac glosu.Wiec wynocha.Temat jest dla tych ktorzy maja wspomnienia.Wiec nie rozumiem po co sie udzielasz?

bo fantazja, fantazja... wielkie dzięki, Autorko :) A Ci, którzy nie rozumieją tego, że ktoś darzy sentymentem czasy dzieciństwa to ubodzy ludzie... Współczuję ;)

Gość Już sobie ściągam
wszystko z internetu:):):) Cieszę się jak dziecko:) Jak wtedy:D

Gość rany boskie...m
oglądając wszystko wróciło .... całe dzieciństwo :) jezu jaka ja stara jestem :(

w 2006 r. \"Fantazja\" była najwiekszym hit naszych wakacyjnych imprez :) Mam nadzieje ze w tym roku tez tak bedzie ;)

Gość hikka
dzięki z puszka okruszka

Gość dzidzia dzidzia
Dzięki za namiary na pierrota..ja miałam dużo winyli z natalią i fasolkami i dużo bajek..odtwarzałam na starym adapterze..hehe..szkoda że się pozbyłam..

Moje dziecinstwo! A pamietacie dziubdziuba?:)\"czy ktos widzial dziubdziuba, jak wyglada dziubdziub..\":) Byla tez taka piosenka ktora miala slowa \"spij maly malenki moj braciszu spij a wrozka siostrzyczka wyczaruje sny.Bly sbie kotki dwa, jeden ty a drugi ja...\"Moj brat jak mu to spiewalam zawsze wpadal w histerie, dotad nie wiem czemu. Niedawno go spytalam czy pamieta i powiedzial ze tak ale nie wie czemu zawsze plakal prz tym. Malo tego nawet teraz mowi ze nie moze tego sluchac jak mu zaczelam nucic. Dodam ze juz stary kon jest:)

\"mze w koncu sie uda odpowiedziec jak z nut. Czy to lata czy fruwa czy ma dzioba czy dziob. Czy ktos widzial dziobdzioba gdzie sie schowal dziobdziob\" Przypomnialo mi sie kawalek:)

Gość iwonuś
było jeszcze takie coś o E.T. "Znów pusty dom nie wiem gdzie wszyscy są znów pobiegli do swych ważnych spraw Inny ktoś ma siostrę barata czy psa a ja tylko marzenia mam... ET ET pamietaj ze ja czekam tu....

\"Pewnego razu Kinga spotkała wikinga: Mieszkał na obrazku, zrywał się o brzasku I zwiedzał wielkie morza, i Kindze było go żal, A ja wolę moją mamę, co ma włosy, jak atrament, Złote oczy, jak mój miś - i płakała rano dziś... Pewnego dnia Dorota znalazła w lesie kota, Wzięła więc go do domu, zamiast dać byle komu. I świetnie się bawili, i w zgodzie sobie żyli.\" Pamietam ze mialam 3 lata jak juz to spiewalam.

Gość up koniecznie

Gość OKOKOKOKO
www.dzieci01.4shared.com www.dzieci02.4shared.com www.dzieci03.4shared.com tu jest cala kolekcja-fasolki,kulfon,tik-tak,kolko graniaste,pan kleks,krzysiu antkowiak,pankracy,bajki, itp ENJOY!

Gość OKOKOKOKO
musze Wam sie przyznac,ze ja najmilej wspominam sluchowiska radiowe dla dzieci o 19.30 program 1 polskiego radia,uwielbialam te bajki!Fajne byly tez radzieckie bajki FABULARNE w tv,np.KONIK GARBUSEK.Na poczatku filmu taka babulenka w okienku,w kolorowej chatce zaczynala opowiesc...hehehhe...ale to bylo dawno! Dzis mieszkam w USA i dzieki internetowi wczoraj sobie posluchalam sluchowiska w radio-bajka o glupim jasiu i zlosliwym karle....hehhehe...odzyly wspomnienia i tak sie cieplo na serduchu zrobilo