Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

łza się kręci w oku!!!zajrzyjcie!!!każy napewno to zna!odtwórzmy wspomniania!

Polecane posty

moje ulubione bajki to \'zaczarowany olowek\' i \'pomyslowy dobromil\'... a teraz te bajki sa jakies nie wiem, ja ich nie rozumiem :/

bajki sa beznadziejne nie ma mozna ich porownac za zadna cene do bajek dawnych.Nich ktos mi pwoie jaki przyklad i jaki moral pokazuja bajki typu Pokemon albo power rengers?

Gość a pamiętacie taką
piosenkę "zakochany pierrot"(czy jakos tak)?? cale wieki jej nie słyszałam, moze ktos przez przypadek ma?:D

Gość dzidzia dzidzia
oj nie pamiętam.. co to było kolorowe lato?i dobromiła też nie..ani zaczarowanego ołówka..teraz bajki są dostosowane do świata w którym żyjemy.. pełne przemocy i brutalności.

Gość dzidzia dzidzia
Pamiętam pierrota.. bardzo piękna, smutna piosenka ale niestety nie mam jej..

Gość amega
a pamietacie 5-10-15 10 lat temu??? najbardziej lubilam ten program w czasie kiedy byla min taka dziewczyna brunetka co obciela sobie grzywke na skos i taki chlopak blondyn. razem prowadzili szortpress.moze pamietacie jak ie nazywali albo wiecie co sie teraz z nimi dzieje? pamietam ze ten chlopak w wakacje pracowal w piekarni:-P definitywnie przestalam ogladac 5 10 15 kiedy odeszla magda(miala krecone wlosy) to ylo ponad 2 lata temu.

a pamietacie na wojtusia z popielnika??? tez ladna pioseneczka:)poszukam a jak znajde wkleje wam link:)

pierrot to moja zerówka :) pamietam że robilismy na zakonczenie takie przedstawienie :( ale piekna piosenka ... a piosenke o pieskach sibą sibą pamietacie? 😭

zaczarowany ołowek był jeszcze przed moimi czasami ogladania tv, ale dobromił był super! uwielbiałam ta bajke! a rumcajsa pamietacie?

Gość uhahahhh
chce obejrzec, ale sie u mnie pokazuje tylko ekran i nie chce isc dalej

Gość hikka
super to az sie wzruszylam ja jestem rocznik 81 fajne wspomnienia

Gość askaaaaaaaaaaaaaaaaa
znam to ale niepamietam zeby lecialo jak bylam mala widac niemój rocznik ja pamietam jak lecialo jestes szalonaaa!! moje wspomnienia jegaja tylko tego ;P

http://www.youtube.com/watch?v=kEILmCD8m08 :) http://www.youtube.com/watch?v=w7SxK7BHRXI ale sie usmialam:D http://www.youtube.com/watch?v=3OEkUaGvzqs niestety tu trzeba sie cierpliwoscia wykazac, aby cokolwiek uslyszec:( kolejny link dla ludzi o stalowych nerwach:D--dodaje , ze nie nie dlam rady tego wysluchac,haha http://www.youtube.com/watch?v=IUnmtUyKt4k

Dlaczego biedronka jest mała Czy może być morze bez dna Czy każda królewna ma pałac I czy on jest ze szkła Dlaczego raz jestem nieśmiała A potem to brykam aż wstyd Co powie tata Co powie tata Co tata mi powie Co na to odpowie mi dziś Co powie tata Co powie tata Czy znów się wykręci Czy dziecko zniechęci czy nie Skąd wzięły się mrówki w słoiku Czy lepiej mieć kota czy psa Dlaczego wciąż mówią Bądź cicho Przecież głos mam i ja Czy można pokochać ślimaka Skąd wzięły się burze i mgły Co powie tata Co powie tata Co tata mi powie Co na to odpowie odpowie mi dziś Co powie tata Co powie tata Czy znów się wykręci Czy dziecko zniechęci on śpi

Gość hikka
1977ja a masz moze link do piosenki puszek okruszek albo zuzia lalka nieduza

wiecie co?jestem taka zla na siebie wyrzucilam stare kasety a na nich byly wlasnie te piosenki.Nie myslalam kiedys zeby to trzymac.Kurcze ale zaluje

Gość --1967--
a pamiętam jakby to było niedawno, ale ja jestem stara!!

Gość ciekawa222222
oo przy laleczce to chce mi sie plakac...zwawsze mnie wzruszała ta piosenka...spiewałam ja na konkursie i wygrałam...pamietam to...;( oj łezka ie kreci

echh, jak ja bym chciała z powrotem w te czasy.... ;) a fantazja mnie rozbroiła, od razu mnie naszło, zeby obejrzec \"niekończąca sie opowieść\", tą pierwszą :) tak btw. to rocznik 79 jestem

Gość jaktotak*
Hahaha fantazja :D :D Jak mój brat tej piosenki nienawidził :D Jak tylko chcaiałam go zdenerwować wystarczyło, że sobie podśpiewywałam "fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego....." :D Robił się cały czerwony ze złości :D

a nie ma ktoś linka do Meluzyny Ostrowskiej z podózy pana kleksa? albo może na mp3 ktos ma... bo tak sobie poogladalam te różne rzeczy na you tube a tej pisoenki nie mogę znaleźć :(

Gość baba0000
a pamiętacie dyskotekę pana jacka? "Rusza jak muzyczna rzeka dyskoteka pana Jacka..."

a pamietacie taki program 2 michaly...ja to chyba jeszcze na czarno-bialym telewizorze ogladalam heheh....kiedy to bylo?

nie pamietam chyb atych czasow bo chyba mnie wtedy jeszcze nie bylo.Wklejajcie jakies linki jak znajdziecie!