Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana..........

ZWIAZKI POLEK Z OBCOKRAJOWCAMI..

Polecane posty

ktora zostala , bo sie zakochala?

Gość jest wielki topik o tym
poszukaj

podaj namiary ..nic nie widzialam...

Gość aguska - 27 - latek - juz
ja dla obcokrajowca zostalam za granica. nie zaluje. dzis jestesmy szczesliwym malzenstwem

Gość ups...
opowidajcie;-)

Gość onauk
Ja jestem w zwiazku z obywatelem RPA, kocham go i nie zamienilabym go na innego, ale tesknie za Krakowem i czasem chcialabym, zeby to byl Polak, bo wtedy moglibysmy wrocic do Polski...mam dosc Anglii, zwlaszcza brudnego Londynu, mimo,ze mam dobra prace...mam nadzieje, ze wkrotce przeprowadzimy sie albo do jakiegos nadmorskiego miasteczka albo moze do Afryki ....jestem troche rozdarta...:(((((

Gość tyle tu osob a nikt nic
nie pisze , moze porownamy mentalnosci?

Ja jestem z Brazylijczykiem i jest to najukochanszy czlowiek pod sloncem :) Z tego co zauwazylam mix polsko-brazylijski swietnie sie sprawdza, bo znam jeszcze kilka takich par i wszystkie sa ze soba b.szczesliwe. Brazylijczycy sa weseli, przyjacielscy, rozbawieni, przystojni... Uwielbiam ten narod.

Gość a gdzies go poznala
mieszkasz w brazyli?i jak ?faktycznie tam sa takie piekne kobiety?

Nie no, mieszkam w Anglii i tu go poznalam. W Polsce raczej nie zamieszkamy, ale nie martwi mnie to, wszedzie mi dobrze :P

Gość muyloca
Jestem z Francuzem i jest po prostu bajecznie.

Gość do pomagam
juz nie ma tego tematu:-(

Gość a bylyscie wczesniej
zPolakami ,? macie jakies porownania..

Gość aga - 27- latek....
ja mam meza Wlocha i jestem bardzo zadowolona. nie wiem skad sie nabraly testereotypy o wlochach - moj wogole do nich nie pasuje: to spokojny, czuly, bardzo dobry czlowiek, opiekunczy. tak samo jego rodzina przyjela mnie bardzo dobrze i widac po nich ze sa to porzadni ludzie. Nie porownywalam nigdy zwiazku z nim do jakiegokolwiek zwiazku z Polakiem moze tez dlatego ze przed moim mezem nigdy nie bylam w powazniejszym zwiazku z nikim. Owszem mialam pare przelotnych znajomosci w polsce, ale dosc szybko sie rozsypywaly prawdopodobnie dlatego bo szybko okazywalo sie ze nie jestesmy dla siebie stworzeni (kwestia niezgodnosci charakterow, moze tez dlatego ze wczesniej nie garnelam sie do stalych zwiazkow, nie majace jednak nic wspolnego z narodowoscia). W moim mezu zakochalam sie bo po prostu poczulam ze to TEN czlowiek. pozdrawiam

Gość jak nie ma jak jest
na uczuciowym : Jestem w zwiazku z obcokrajowcem . autorka : mika 1122

Ja bylam wczesniej w powaznym zwiazku z Polakiem, wiec mam porownanie, choc wlasciwie trudno tu mowic o porownaniu, bo przeciez kazdy Polak czy kazdy Brazylijczyk jest inny. Poza tym mialam tez chlopakow Hiszpanow. To, co moge powiedziec o znanych mi cudzoziemcach (niesprawiedliwie generalizujac) to to, ze sa bardziej usmiechnieci i mniej zestresowani niz Polacy, przewaznie lepiej wygladaja (nie wstydza sie modnie ubierac) i mniej wymagaja od kobiety, za to okazuja mnostwo czulosci. Ale czy np. Holendrzy, Dunczycy czy Chinczycy sa tez tacy to nie wiem ;)

Gość ech BRAK ID TEMATU
tak napisane,mozesz podac tytul zeby wyszukac w google..

Gość ech BRAK ID TEMATU
a tu jest;-)dzieki

Gość enamorada tak
zgodzę sie polacy , wymagagaja od Polek zeby; gotowaly , sprzataly, opiekowaly się dzieckiem ,a w miedzyczasie zarabialy pieniadze.. Wlosi , znowoz nie zabardzo chca zeby ich kobiety pracowwly , a rozpieszczaja je oblednie, ba rozpuszczaj;-)

Poza tym Polacy zawsze krytykuja dziewczyny: ta za gruba, ta ma za male cycki, a potem Polki maja kompleksy, za granica nigdy sie z tym nie spotkalam, jakos tamtejsi panowie bardziej potrafia docenic kobiece piekno (i nie chodzi mi tu o modelki ze zdjec). Poza tym w Polsce wciaz panuje seksualny szowinizm, kobieta nie powinna miec przypadkowych kochankow i w ogole najlepiej zeby byla dziewica w momencie poznania swego wybranka, faceci czasem maja z tym wielki problem. Tak wiec Polka czasem musi za bardzo stawac na glowie, zeby sprostac meskim wymaganiom, a nie moze po prostu olac wszystko i byc soba, bez ciaglego poczucia, ze musi sie sprawdzic.

Gość tak tam kobiety sie
nie przejmuja, zgrabne i ladne sa na obrazkach...

Gość wesolych swiat
:D

Gość aska27
w POLSCE OD KOBIET ZA DUZO SIE WYMAGA,GOTUJ SPRZATA, DAWAJ TYLKA WTEDY KIEDY NIE MASZ OCHOTY I JESZCZE ZARABIAJ Kase bo powie ze ciagniesz od niego,a pan i wladca buty raczy zdjac i jebnac sie na kanapie tu nawet w ciazy kaza pracowac dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam wlocha i jest zajebiscie niezamienie na zadnego polaczka golodupca

Gość kARITO
NIGDY, ZA ŻADNE SKARBY! POLACY PRECZ ODE MNIE! :p JA MAM MOJEGO ŚLICZNEGO ARMANDUSIA I GO NIGDY NIE ZAMIENIĘ NA INNEGO :)

Gość Paris26
A ja mam polaka i jest super. I nie jest żadnym gołodupcem i w ciaży nie musiałam pracowac ani po ciaży. Piszecie tak pogardliwie o polakach ze wstyd. Popostu jesteście LEWE i żaden konkretny polak was nie chciał.

Gość nie wiem jak wam sie moga
podobac murzyni -nie dosc ze czarni to jeszcze nosy wiekie rozplaszczone i usta takie wydęte i poca sie ciągle a niektórzy takie kudły i kołtuny maja na głowie ze az strach chyba ze chodzi wam o to ze ponoc maja duze penisy

Gość onauk
a czy tutaj ktos napisal, ze ma faceta czarnego???