Gość helga42 Napisano Grudzień 29, 2017 Mówi się o chorobie wrzodowej jako chorobie dorosłych ale ostatnio wśród znajomych słyszałam, że ich nastoletnie dzieci też mają podejrzenie ;( też zależy od stopnia z tego co słyszałam i czytałam np tu http://www.no-spa.pl/bole-zoladka/czym-jest-choroba-wrzodowa czasem pomoże zwykła NO-SPA ale są przypadki, że i w szpitalu lądują ;( no ale teraz stresujący i nieregularny tryb życia i nasze organizmy radzą sobie coraz gorzej ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2018 Pierwsze co radze osobom cierpiącym na takie problemy-lepiej nie czytac neta :) u mnie lekarz rodzinny podejrzewal raka zoladka lub przelyku??? Na podstawie chyba koloru oczu. Przez miesiac katowalam sie złymi myślami. Przeczytałam cały "internet" i bylo coraz gorzej. Zwijałam sie z bólu zołądka. Non stop ulewanie odbijanie itd. Dzis wrocilam z gastroskopii i gówno mi wyszlo. Lekki stan zapalny i zarzucanie żółci. Nawet nadzerki ktore jeszcze 2 lata temu mialam zniknely. Te g****a na internecie to najbardziej chore wkręty. Piszą o koledze kolegi bliskiego kuzyna ze cos tam z rakiem mial i sieją ferment jakich mało. Dlatego w internecie zamiast normalnych informacji mozna znalezc mase p********ia i nawkręcać sobie samych zlych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2018 Mam biegunkę od 2 dni sram wodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2018 Jeżeli chcecie wiedzieć co wam dolega to powinnaś wykonać badanie gastroskopii. Od siebie mogę wam polecić placówkę www.skopia.pl we Wrocławiu. Zajmują się wykonywaniem badań dróg oddechowych i układu pokarmowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytotec Napisano Wrzesień 4, 2018 Sprzedam lek na wrzody Cytotec sprowadzony z Włoch. Opakowanie 50 sztuk za 500 zł. Wysyłam zdjęcia na adres email. Kontakt: sprzedam-cytotec@protonmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cytotec Napisano Wrzesień 4, 2018 kopiując adres email proszę usunąć odstępy pomiędzy znakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Można to stwierdzić dopiero po gastroskopii, dlatego nie zwlekaj, żeby nie pogorszyć swojego stanu i zrób sobie to badanie nawet prywatnie. Ja miałam robione w Centrum Medycznym doktorA przy Trakcie Brzeskim 57B w Warszawie i gorąco polecam. Dostałam dokładny opis, a i samo badanie przebiegło w miłej atmosferze ;) Zostawiam Ci link do strony https://www.doktora.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asienka85 0 Napisano Sierpień 17, 2021 Stres nie jest dobry dla naszego organizmu. Dlatego na początku trzeba zminimalizować stres do minimum a potem zadbać o zdrowe jelita i zacznij brać Narum Fast Caps. Najmocniejszy i najszybciej działający produkt do stosowania we wszystkich nagłych i silnych dysfunkcjach jelitowych, zakażeniach wirusowych czy bakteryjnych. Suplement diety Narum Fast w kapsułkach służy do utrzymania składu i aktywności biologicznej normalnej mikroflory jelitowej u dzieci i dorosłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach