Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie smiej sie

wiem ze to glupie ale ciekawa jestem

Polecane posty

Gość nie smiej sie

hejo wszytskim.wiem ze moje pytanie moze jest glupie, no na pewno jest, ale nie jestem doswiadczona i chce wiedziec. czy mozna zajsc w ciąze, kiedy czlonek chlopaka znajdował sie w pochwie przez chwile, i do tego wszedł tylko do polowy?? blagam nie nasmiewajcie sie, mlodziutka jestem i nie wiem nic na "te" tematy :) z góry dziekuje wszytskim ktorzy potraktują moje pytanie powaznie:)

Gość jaa7
a gdzie miał włożyć jak nie do pochwy:) jest bardzo male prawdopodobienstwo ale jesli z członka wydobywała się jakas wydzielina prawdopodobieństwo zajścia jest wieksze.pozdro

Gość nie smiej sie
nawet mnie nie straszcie :( w związku z tym mam nastepne pytanko..czy po tym zdarzeniu (o ktorym wczesniej pisalam) mozliwe jest ze jestem w ciazy, skoro dostalam okres zaraz na drugi dzien po tym zdarzeniu? miesiac pozniej tez dostalam normalny okres, a w tym miesiacu same plamienia, lekkie krwawienie... chcoiaz nie mam regularnego cyklu,to boje sie.uspokajam sie tylko tym, ze juz bywały u mnie takie plamienia.. jak to oceniacie?

Gość gine
w ciąży nie jesteś

Gość nie smiej sie
gine dzikuje za odpowiedz, a jesli mozesz to powiedz mi jeszcze czy twoj psudonim"gine"sugeruje ze jestes lekarzem?:)

Gość nie smiej sie
gine dzikuje za odpowiedz, a jesli mozesz to powiedz mi jeszcze czy twoj psudonim"gine"sugeruje ze jestes lekarzem?:)

Gość dfsf
jak mozesz sie bac ze jestes w ciazy skoro masz czlonka w pochwie bez prezerwatywy?PRzeciez to jasne domaganie sie dziecka

Gość nie smiej sie
bo popelniam bledy jak kazdy.ale traktuje to jako nauczke i prosze was, nie bądźcie zlosliwi..

Gość tak z ciekawości...
... ile masz lat? ;O

Gość klasa
A ja tez mam pytanko, jak mialam plamienia jeszcze po okresie i chlopak wszedl we mnie na chwile to czy moge byc w ciazy? On mowi ze zna siebie i ze nie. tydzien pozniej ialam owu wiec raczej na pewno nie.

Gość a ja też mam pytanko...
... po co chłopcy wchodzą w was 'na chwilę' ? :O Do jaj? :O

Gość nie smiej sie
momim zdaniem ludzka ciekawosc czasem po prostu musi byc zaspokojona..dlatgeo "wchodzą" i zaraz pojawiaja sie obawy...i.."wychodzą" CZłOWIEK SIę UCZY NA BłęDACH.....

Gość klasa
nikt nie odpowie?

Gość nie smiej sie
KLASA BYLABYM CALKOWICIE SPOKOJNA NA WOIM MIEJSCU