Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytka234

jakie buty? moze doradzicie

Polecane posty

Gość judytka234

chcialabym sobie kupic jakies buty na wiosne ale kompletnie niewiem jakie. w szpilkach nie chodze i to raczej nie moj styl, lubie chodzic w spodniach (jeans, w lato cos lzejszego) w mojej szafie mozna znalexc zarowno ciemne ciuchy jak i jasne. jestem niska osoba i mam troszke "potezne" lydki. w spodnicach chodze od czasu do czasu (ale to raczej w lato)

Gość vaedvf
ja tez chodze w spodniach a w szpilach rzadko. Ale kupila sobie bucty na obcasie, grubym. Takie lekko zdobione ktore zaloze i do dzinsów i do spodnicy i do kantów.

Gość vaedvf
ale jak komplertnie ci obcasy nie odpowiadaja to kup sobie balerinki

Gość judytka234
no wlasnie tak sie zastanawiam nad balerinkami, tylko wlasnie jestem niska :P (160cm) no i te lydki. w sumie na obcasach nigdy nie chodzilam

Gość vaedvf
ja mam z kolei chude łydki, bo jestem bardzo sczupla. Mam 165cm. Ja bym ci radzila na niskim obcasiku kupic, bo wtedy łydka wydaje sie szczuplejsza. Pochodz po sklepach i wybierz cos co bedzie pasowało i do spodni i do spodniczki.

Gość judytka234
juz znalazlam buty ktore bardzo mi sie spodobaly, nie byly zupelnie na plaskim obcasie ale oczywiscie nigdzie nie bylo mojego rozmiaru:( dzisiaj troszke pochodze .dzieki za pomoc:)