Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza1990

Grzybica Pochwy prosze pomóżcie

Polecane posty

Gość Zuza1990

Hej mam 16 lat ....ostatnio byłam chora i zazywałam antybiotyki.. lekarka dała mi osłone ale tylko na żełądek a nie na Grzybice... od przedwczoraj wieczorem strasznie piecze mnie srom w srodku mnie tak swedzi że już nie wytrzymuje.. wczoraj byłam u ginekologa... dała Mi nestetyne tabletki doustne "Fluconazole" i maść ....LEKARKA KAZAłA MI brac nestetyne tylko na noc...a tabletki 2 razy dziennie.. i włąsnie rozhodzi sie o to ile takie coś potrwa?? w nocy wogóle nie spałam bo tam mnie swedziało :( mimo tego ze lekarka kazała mi brac te globulki tylko wieczorem dziś tez rano wziełąm... bo bym nie wytrzymaała:( Ile to bedzie wszytsko trwało:(? kiedy mi ulży naprawde już nie mogę:(

Gość Zuza1990
prosze ja naprawde już nie wytrzymuje:(

Gość placenta
jak lekarka zalecila na noc, to masz to stosowac noca :) Powinno szybko pomoc, ale nie wiem jakie globulki Ci zapisala. mozesz isc do apteki i poprosic i clotrimazolum w masci, ale to jest raczej do stosowania zewnetrznego, co nie zmienia faktu, ze powinno przyniesc ulge :)

Gość Zuza1990
DZIś ... ZNóW pojechałam do lekarki... przepisała.. mi Tantum Rose do podmywania jeszcze i jakąś maść.... ech myśle ze pomoże:(

Gość Gosia0605
Witaj Zuza!!Musze Ci powiedzieć że ja tez często miałam zapalenie ale zawsze takie że mało się nie wściekłam i zawsze przechodziło mi po globulkach dopochwowych wiem że miałam dwa rodzaje i naprawde mi przechodziło no maść to tak średnio pomagała.Ale pózniej się okazało że mam nadzerke i to od tego tak łapie te zapalenia.W tamtym roku miałam wymrażanie tej nadżerki i w końcu mam święty spokój.Także radze wybrać się do porządnego ginekologa.Powodzenia i trzymam kciuki bo sama wiem że to nic przyjemnego!!!

przepisala Ci na noc bo po zalozeniu globulki idziesz spac, a na dzien ona poprostu wyplynie zamist zostac w pochwie. grawitacja i tyle.