Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blask nocy

nom i postawilam sie facetowi tak jak radzicie i wyszla prawda

Polecane posty

Gość antka24
myślę że musisz to ciągnąć do końca. jeżeli jesteś dla niego ważna to sam się odezwie

Gość no i wyszlo szydlo z worka
ejj..ludzie czemu na nia naskakujecie. bo odmowila facetowi pierwszy raz? kiedy on nie chcial sie z nia spotkac to bylo niby ok?? i to ze sie nie odzywa do Niej..to wg was jej wina, tak? bzdura!!! jedna wielka bzdura! gdyby mu zalezalo na niej , juz dawno by sie odezwał!!!

Gość blask nocy
tak odmowilam pierwszy raz...

blask nocy:ja nie mowie, ze teraz bedziesz sie cieszyć..ale kiedyś, za jakis czas dojrzysz w tym jakies plusy

Gość blask nocy
no tak, teraz chociaz wiem ze on ma mnie gdzies, smutne

dostrzegniesz - miało być :) a nie dojrzysz:);)

Gość AAgguuśś
do "no i wyszlo szydlo z worka". Jak Tobie na kimś zależy to go testujesz i mierzysz siłę uczucia?. To chore.

może sie jeszcze odezwie, choć watpie.3 tygodnie to długo. przykre, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz..

Gość blask nocy
aguss ty czegos nie rozumiesz.... mi zalezalo ale zawze on nie mial czasu dla mnie a jak on chcial to ja bylam przy nim ignorowal mnie i sadizlam ze wynika to z tego, ze jestem zbyt slodka, dobra, mila a jak raz odmowilam, olal mnie

ja nie naskakuję, ale uważam że takie gierki, wyrachowanie, sprawdzanie i tak dalej to jakieś nie bardzo jest i tyle. Teraz to już pozostaje Ci tylko czekać.

Gość blask nocy
zawsze mialo byc

Aguuss..oczywiscie ze nie- milosc nie polega na testowaniu czyichs uczuc. ale gdyby nie mogla sie spotkac..bo cos tam, ( nie dla testowania) - moglo jej przeciez cos wypasc, prawda? i co wtedy...tez przestalby sie odzywac bo przeciez mu odmowila, bez wzgledu na to jaki byl tego powod. kazdy ma prawo do tego by robic rozne rzeczy samemu nawet bedac w zwiazku...

Gość blask nocy
wlasnie p;rzeciez moglam miec egzamin itp i co facet jak kocha oleje bo ona nie mzoe sie spotkac konkretnego dnia?

Gość anetka24
ja kiedyś odeszłam od faceta a raczej tak go postraszyłam i wróciłam teraz wie że na dużo może sobie pozwolić a ja nie mam siły odejść powinnam nie wracać za pierwszym razem a to zrobiłam i co z tego że go kocham on to wie i to wykorzystuje. gdybym nie wróciła to bym pocierpiała i by przeszło

Gość AAgguuśś
wybaczcie ale ja ze swoim jak się nie widzimy to do niego piszę i nie robię żadnych przer kilkudniowych typu "bo teraz jego kolej by się odezwać". Nie tego nie rozumiem. A co szkodziło po kilku dniaach się odezwać do niego.

Gość duperelki
jesli jedno zachowanie powoduje u kogos takie wycofanie to nie wiem, moze to neurotyk a moze ktos bardzo niepowazny...

Gość maltka_25
uważam, że postapiłaś rewelacyjnie masz rację jak by mu zalezało to by na 100% tak Cię nie olała brawo brawo dla madrej kobietki

blask nocy: wiesz co mysle..ze dałas mu okazje do tego by zwiać...jak pisałas..on wiele razy nie chcial sie z Toba spotykac- ktory facet tak robi, który kocha, ktoremu naprawde zalezy? Mysle ze wykorzystal te okazje, wina nie lezy po jego stronie... ..wkoncu to Ty nie chciałaś sie spotkać..

Gość Do Agusii
ale autorka topicu przeciez napisala ze sie starala i sa po wielu problemach a on mial to co chcial a ona miala prawo jednego dnia sie nie spotkac niektorzy nie czja topicu

Gość blask nocy
no tak wina lezy po mojej stronie:( nie daje juz rady

no mogło, ale nie wypadło. Po prostu postanowiłaś go \"sprawdzić\"... I sam ten fakt jest według mnie nie w porządku, bo w sytuacji kiedy się jest z kimś i kogoś się kocha to nie powinno się robić takich rzeczy... Swoją drogą skoro faktycznie przestał się odzywać i Cię olał to po prostu nie był wart twojej uwagi i tyle. Bo co to za powód żeby się obrażać o to że druga osoba nie miała czasu... :O

Gość problem w tym
...że faceci lubią jak kobiety dostosowują się do ich harmonogramu, ale gdy kobieta rónież tego oczekuje to dla faceta nagle się okazuje, że związek to zbyt dużo "wyrzeczeń"

Gość aga 70
nie wiem ile masz lat ale ten chłopczyk to EGOISTA !trzymaj sie z dala od takich

no nie wypadło, ale mogło...i "przetestowała" go... ...i co za roznica...to nieistotne jaki byl powód..ze sie z nim nie spotkała... on ja olal i nie jest wart jej uwagi. Autorko trzymaj sie...

Gość jkl
Ja bym na Twoim miejscu stakim kimś porządnie rozmówił, stawiając wszystko na jedną kartę albo tak albo tak. Swoją drogą to ciekawe co powie. Trzymaj się.

Gość problem w tym
Inna sprawa, że jakby "mój" facet umawiał się tylko wtedy "gdy mu pasuje" to bym się zaczeła zastanawiać czy aby wtedy gdy "mu nie pasuje" ma czas dla kogoś innego.... To, że facet od trzech tygodni jakoś nie zatęsknił za "swoją" dziewczyną może oznaczać jedynie że jest zajęty np inną....

Gość blask nocy
nie zadzwonie raczej i nie bede pytala: tak czy nie mysle, ze sam fakt ze juz prawie 4 tyg mijaja swidczy o tym, ze za duzo wysilku musilaby wlozyc w zwiazek ze mna gdybym dalej robila jak on cchial to pewnie bylby szczesliwy

Gość O BOZEEE ludzie
czemu od razu zajety inna? A moze on ma ja w dupie a nie ma innej tylko zajety jest soba ? Ja nie rozumiem czemu od razu jak facet nie dzwoni ma inna? a moze ma swoje sprawy a moze jest egosista a moze jej po prostu nie kocha? od razu zdrada i inna laska

Gość mocnyyy
ale było by głupio gdyby okazało się, że jest np. w szpitalu. Brrrr

Gość blask nocy
a jak nie jest w szpitalu tylko super sie bawi? zadzwonie i on bedzie przy telefonie?po raz 2 mam sobie uswiadamiac ze ma mnie gdzies? nie, to za bardzo boli:(