Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ploaria

Czy ktoś wie?

Polecane posty

Gość ploaria

Co to może być moja siostra już od wielu lat bierze tabletki antykoncepcyjne od niedawna zaczeła się żle czuć ciągle ma krwawienia z taką aż czarną krwią czuje się osłabiona.Niebyła jeszcze u lekarza bo cały czas była w Niemczech teraz wraca i ma zamiar iść do lekarza ale chciałabym wiedzieć czy któraś z was też tak miała i co to może być.Dodam że się wystraszyła i przestała brać te tabletki.

Gość fkfla
Krew czarna, nie-czarna to nie ma znaczenia. Natomiast same krwawienia są bardzo niepokojącym objawem. Bardzo. Więc niech siostra natychmiast idzie do lekarza i zrobi sobie cytologię.

Gość polaria
Ona ma 26 lat a cytologię robiła niecałe 2 lata temu i wyszło wszystko w porządku.Może to nic takiego ?

Gość polaria
Naprawde nikt tak niemiał?

Gość polaria
.........???????????

Gość ciezko powiedziec
mojad dawna znajoma ,a raczej znajoma znajomej,miala takie ciemne plamienia i myslala ze to okres,po czym okazalo sie ze jest w ciazy.nie sugeruj sie jednak tym,bo nie mam zielonego pojecia co moze byc Twojej siostrze,moze to naprawde nic takiego,skoro 2 lata temu cytologia wyszla jej dobrze,a ja trzeba robic co rok,dwa

Gość Ploaria
Siostra dzisiaj ma zamiar iść do ginekologa ale czy jeśli już od dwóch tygodni ma krwawienie to będzie mogła być przebadana?a czekać aż się to skończy to niewiadomo jak długo.czy była któraś już badana z krwawieniem czy jak to wtedy można zbadać?

Gość waikiki
lekarz może przeprowadzić badanie również podczas krwawienia