Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Rude jest piękne!! Wiewióreczki -czemu was tak mało. Dajcie znać o sobie

Polecane posty

Gość wszsystko możliwe...
odważyłam się i na maila coś Ci wysłałam....sorry, może nie powinnam,ale co mi tam:)....ładnie ,że lubisz "wiewióreczki", to miłe...

😠 Nie wiem co sie dzieje z tą pocztą w onecie. Już któryś raz próbuje sie dostac. A najgorsze ze dziś przelotem w necie (jak to w wekendy. Komp. nie jest mój. Czas pomyśleć o własnym) :-( wszsystko możliwe... Wybacz proszę. Chcę się na nią dostać tylko z Twojego powodu. Gorąco pozdrawiam 🌼 🌼 🌼

Gość 18 cm stali
dlamnie rude sa oblesne zazwyczaj sa blade jak sciana i piedowate.

Gość 4132
dajcie zdjęcia jakiś fajnych rudzi :P

Gość powrót topiku

Gość tak jedna ruda wrrrauuu
mam pytanie do założyciela topiku- nie masz przypadkiem na imie Grzegorz???

Gość stokrotka20
Nigdy nie chcialabym byc ruda. Przede wszystkom dlatego, ze ruda zawszema mnostwo piegow , poza tym jej cialo , jest nieprzyjemne, nie moze sie opalac. Ajezeli chodzi o temperament to nie wyrozniaja sie niczym szczegolnym Zalozyciel topicu grubo przesadzil..

Oczywiście . To taka moja słabośc. Pojawiła się jakieś 7 lat temu. Jak się trafi ładna ruda to bardzo mnie pociąga. Jakby się we mnie budził najmocniejszy instynkt zwierzęcego pożądania ;-)

Gość rudylisek
facet1978!!! a co powiesz, o rudych farbowanych? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3686747&start=0 zapraszam na temat!! jestem ładna kobietą, mam ciemne duze oczy, wydane kosci policzkowe i długie rzęsy, usta pełne, ale nie jakies wielkie..długie włosy, ale własnie ciemno rudo-czerwone..farbowane(naturalny mam ciemny brąz)

hej, spokojnie . Nie jestem internetowym zboczeńcem. Chyba nie napisałem coś nie tak ?

Gość rudylisek
niestety nie jestem z natury blada(raczej mam taka brzoskwiniową cerę) i nie mam piegow....