Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Rude jest piękne!! Wiewióreczki -czemu was tak mało. Dajcie znać o sobie

Polecane posty

bajka. Sliczna foteczka. Hmmm, interesująco się to zapowiada. Te włosy, trochę twarzy. Ciekawość podkęcona ;-)

Gość Maestro Virtuozi
Rude są piękne. Dajcie jakieś nowe fotki

Ale teraz szczegółowiej. To trochę nie fair. Na tym portalu właśnie dominuje ŁÓdź :(

na prawdę ? a nie wiedziałam nawet o tym. Ja nie jestem z Łodzi tylko mieszkam w tym województwie . A gdzie konkretnie to nie powiem :P

:-D Serio, szczególnie w dziale "życie po 30-ce" ale nie tylko.

że nie bywasz w tamtym dziale to się domyślam. że masz faceta - teraz tylko wsród nastolatek głównie są dziewczyny bez facetów :-D (no i w mojej grupie wiekowej, ale już z rynku wtórnego). 20 lat - studentka ?

Gość goscinnie...
Wiewioreczki!!! pomocy potrzebujemy.... wrecz blagamy.. mam duza prosbe! wejdz na www.krakvet.pl/forum zarejestruj się, wejdz w forum na: sklep www krakvet pl i tam jest ankieta: głosowanie na luty ktore schronisko otrzyma pomoc. PROSZĘ,.... zagłosuj na schronisko w GŁOWNIE. jesli to dla Ciebie nie jest duzy problem, prosze, zaglosuj. schronisko w GŁOWNIE jest bardzo biedne i jesli wygra glosowanie dostanie bardzo duza pomoc (duuuuzy zapas jedzenia dla podopiecznych) od krakvetu. psy i koty nie beda juz wiecej glodowac. z gory dzieki jesli pomozesz.

Pomarańczo OK :) Bajko Hmm, czyli w przyszłości będziesz profesjonalnie wiedzieć jak o siebie zadbać, by nadać tory zmianom wiekowym. Fajna sprawa :) Swoją byłą też do tego namawiałem jak skończyła LO (akurat nie miała upatrzonego celu co później)

Czasem kobieta mozę nawet po 40-ce podobać się młodszym. Ale to różnie bywa. Mi np w wieku 26 lat bardzo się podobała żona znajomego (44 lata). Bajko Nawet nie wiadomo jak masz na imię. To samow w drugą stronę. Ale to nie na forum. Upsss, na fajeczkę

Witam ponownie|:) hehe ciekawie sie zrobiło:) gdzies tam wczesniej i moje foty były jak przejrzycie temat to znajdziecie:)gdzies chyba 4=7 strona:) pozdrawiam Facet hehe buziaki