Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia12347

nasze osiagnięcia- kobietki- 90 kg zdrowe odchudzanie!

Polecane posty

Kasia nikt nie odpuścił, obiecuje , że będę codziennie tu zaglądała. Ja akurat mam taka pracę , że gdy jest upał najwięcej ludzi do nas przychodzi. Muszę ich dosyć , ze przyjmowac to klepać decyzję, wzywac do uzupełniania wniosków ect. Ja sobie nie odpuściłam bo dlaczego mam znowu ważyć 90kg jak już i tak duzo mi sie udało. Nie wiem czy dam radę ale za miesiąc mam zamiar ważyć 70-72 kg. Myślę, że mi sie to uda. A jak na razie to mam problemy wypróżnieniem :( Znacie na to jakieś dobre sposoby??

Kasia a jak z tym Twoim odchudzaniem-też waga nie drgnęła?

wiatm EB jesli ciezko ci sie wyproznic sprobuj na noc wziac 3 lyzki siemienia lnianego nie mielonego tz.w ziarenkach polknac popijajac szkolanka wody nie rozgryzaj tylko polknij to wymiata wszystko... i jak nie probowalas to na noc zagotuj kilka sliwek suszonych wypij ta wode i sliwki zjedz (mnie to jzu nie pomaga) kiedys mi pomagalo pozdrawiam 🌻

a ja proponuje jabłka.. albo np kefiry albo maslanki.. działaja super.. ja zaczelam sie znowu odchudzac, bo mialam przerwe, zwaze sie dopiero w polowie wrzesnia i chcialabym miec bardzo 70kg..

Dzięki dziewczyny. Kasia spróbuję z tym siemiem lnianym. Bo kefiry to już mi absolutnie nie pomagają. Już się nimi przepiłam :p Czyli ważymy się 15-tego wrzesnia:)

no cos kolo tego:) ja wlasnie o 11 mam przekaske- maslanke z płatkami Fitness, a na obiad kalafior, kapusta i 2 jajka na twardo:D jem teraz o stałych porach;) o 8 sniadanie, o 11 przekaska, 13.30-14 obiad a potem 16-17 np jakis jogurt z musli:) od 3 dni robie abs, zamowilam twister, od wrzesnia pływam:) powinno byc w porzadku:) a Ty jakie plany z dietka?

Kasia od połowy wrzesnia mam urlop i mnie raczej w domu nie będzie. W październiku chce iść na fitness. Poza tym muszę zacząć sie znowu zdrowo odżywiać. Ten Twój plan całkowicie mi odpowiada :) Dużo zieleniny, kefir, maślanka itd. Ja na tym chudne. A muszę zwalić te kilogramy bo jak się na weselu pokaże!!!!!!! Muszę ważyć 70 do 22 września. Musi się udać!!!!!!!!!!! Trzeba brać się za nasze tłuste dupki:) :) :)

Jak zrobiłaś kwiatka niebieskiego??????????

ja od 17 wrzesnia bede we wroclawiu jade juz na studia wec tez bede rzadko wpadac;p kwiatka a tak tylko bez spacji:) [ kwiatek ] przez tydzien bede biegac z koezanka a od 3 wrzesnia bede chodzic na basen przez 2 tygodnie:)

i oczywiscie nie jem po 17, nie jem slodyczy, zamiast tego jem batoniki Nestle Fitness bo je uwielbiam a to tylko 90kcal wiec nie moge miec wyrzutów sumienia:) nie jem ziemniakow, makaronu i białego chleba chc czasem sobie zjem tam bułke np raz na tydzien:) no i nie podjadam miedzy posilkami:)

Biegać nie mogę się zmobilizować:( Kiedyś jak systematycznie biegałam ważyłam 68 , ale to było dawno temu. Teraz mój kolega od biegów, który mnie mobilizował ożenił się , wyprowadził i koniec:( Mi samej sie nie chce biegać. Jestem leń. Ale za to już ujeżdżają mojego konia i będę mogła na mim jeździć:) Też niby jazda konna jest dobra na odchudzanie. Chleba ani bułek nie jem, dlatego wydaje mi się, ze utrzymuje stałą wagę:) Makaronu też nie jem, a ziemniaki ostatnio mi się zdarzało( zwłaszcza młode).

AGA dawaj zdjęcia z wesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No mam nadzieję, że będzie dobrze. JA chcę schudnąć!!!!!!!!!!! Musimy się wszytskie zmobilizować po raz drugi :p

wiatjcie- ja nawet nie wchodze na wage bo czujeze z 80 kg pokaze- wiec po co mam sie załamywac bardziej - bo i tak juz nie jestem zadowolona tym jak wyglądam- zgubiłam silną wole i to tydzien przed weselem echhhh Ale obiecuje fotki z wesela wam przesle .Wesele w sobote wiec i tak nic nie zrzuce-ech ale mimo kragłosci i niestety nie zrealizowania marzenia zamierzam sie dobrze bawic-pozdrawiam

A mi te nasiona lnu nie pomogły:( Ale jeszcze dzisiaj i jutro wezmę.. Czyje sie taka \"napompowana\". Aga a ja myślałam , ze Ty na tym weselu już w zeszłym tygodniu byłaś. Skleroza nie boli:p

aga- udanej zabawy! tancz duzo na weselu, bo godzina tanczenia to około 800kcal:D buziaki 🌼 dzis na wadze 73,7- spada w dół:) do polowy wrzesnia, najpozniej do konca musi byc 70kg:) uda sie!

Kasia to Ci sie na pewno uda do konca wrzesnia te 4 kilo zrzucić . Fajnie :) Ja też muszę, uda się!!!

no mam nadzieje, ze sie uda :) a potem jak bedzie juz 6 z przodu bedzie mi latwiej:) teraz byle pokonac ta 7.. postaram sie zeby do konca wrzesnia bylo 70:) i za Ciebie tez 3mam kciuki!:)

dzieki dziewczyny- mam zamiar sie ubawic- ale smakołyków sobie tez nie odmówie heheeh- zjem i na paraiet hihihih - napisze jak było i fotki tez wysle papapappa

Cześć:) Widzę, ze w weekend żadna z nas nie zaglądała. U mnie od dzisiaj ostra dieta-nie dam sie obżarstwu i zacznę jeść zdrowo. Mam zamiar zrzucić zbędny \"balast\" i to zrobię. A co u Was?

czesc ewa:) ja juz po obiadku, troche fasolki szparagowej, batonik fitness, salatka owocowa i grahamka:) buziaki

hej dziewczyny- ubawiłam sie wytanczyłam wyspiewałam flaszki wygrałąmhahahah było super!!!!!!!!!!!!!!!Przesle wam foteczki pozdrawiam

Fiu Fiu Fiu- Aga jaka z Ciebie laska. Kreacja super. Też chce na wesele sobie kupić czerwona albo brązową sukienkę. Bardzo ładnie wyglądałaś. Ja od wczoraj jestem tak na poważnie na diecie. Duzo nie zjadłam. Jadłam warzywa i owoce. I trochę ogórkowej też :p Ale juz dzisiaj będzie lepiej.

Dzisiaj znowu cisza:( :( :( Ja dzisiaj jestem już po kefirze. Teraz kombinuje co bym na obiad zjadła.

Czy któraś z Was probowała diety kapuścianej? Chyba sie na nią skuszę, zobaczę jakie efekty będą po tygodniu i czy się ja opłaca stosować , no i oczywiście czy sie na niej da wytrzymać:) Aga pochwal się nam z jakim mężczyzna byłaś :)