Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plan dnia brak

plan dnia w dniu ślubu

Polecane posty

Ej Lisia czapa! Jak ma się makijaż zrobiony beznadziejnymi i tanimi kosmetykami to zawsze spłynie. I jak fryzjerka, która czesze jest amatorką to fryzura zawsze oklapnie. Przykro mi, że masz takie smutne doswiadczenia. Ja nie wyobrazam sobie wziąć prysznic, pojsc na 9 do fryzjera i już więcej się nie myć a ślub dopiero o 16 :(

Gość anna*maria
up

Gość w dalszym ciągu
up

Gość jak ja Wam zazdroszcze...
u slubie Koscielnym moge tylko pomarzyc... Nie stac nas na wesele a bez wesela i gosci nie chce brac slubu... Moze za kilka lat jak uzbieramy kase to marzenie sie spelni... A jak narazie tylko moge czytac o tym jak Wy sie cieszycie i przezywacie kazda chwila to tego wielkiego momentu... Zycze Wam kobietki szczescia w malzenstwie! Musze byc zadowolona, ze chociaz cywilny mamy...

Psikuska, a kto powiedział że makijaż będę mieć zrobiony beznadziejnymi i tanimi kosmetykami?I ża mam lichą fryzjerkę??? To lepiej nałożyć tonę nawet najlepszego lakieu i mieć hełm na głowie i się pluskać do woli przed ślubem?? To samo z makijażem, nie zamierzam mieć tapety na twarzy, kosmetyki mam bardzo dobre, makijaż robię sama bo jestem kosmetyczką więc sama dam sobie radę... Ale dzięki za dobre rady. Poza tym drogo i bogato nie zawsze znaczy dobrze....ja nie mam kosmetyków z najwyższej półki, ale jak dotąd się codziennie maluję i wieczorem wyglądam tak samo jak rano, więc chyba mam dobre kosmetyki. Poza tym co złego w tym, że rano wezmę prysznic a ślub wieczorem???nie pocę się jak świnka i też nie zamierzam krów wypasać w dzień ślubu, nie obrażając krów, więc bez przesady...

Gość pluminka
Ja do 13 mam zupełny luzik. Żadnych przywitań gości, spotkań, zdjęć w studio itp rzeczy, stąd pełen relaks. o 13 fryzjer+kosmetyczka, do 16 powinnam się wyrobić, zostaje mi godzinka na ubranie się, bo o 17 ślub.

Gość gość
Moj plan slubu wyglada nastepujaco wsteje o 6.00 zjem sniadanko ogadniecie sie i wio do slubu hehe a wiec - 6.30 fryzjer -7.00 kosnetyczka -7.30 ubieranie do slubu - 8.00 wyjazd na sesje plenerowa slubna - ok 14.30 przyjazd z sesji i krotki odpoczynek - 15.00 błogosławienstwo -.15.40 wyjazd do koscioła -16.00 slub -16.50 rozpoczecie zyczen -17.15 wyjazd na sale weselna -17.30 powitanie szampanem itd -18.00 pierwszy taniec oraz rozpoczecie wesela -23.30 tort weselny -0.00 oczepiny -.1.00 dalsza czesc wesela - 5.00 zakonczenie wesela nastepnego dnia mamy o 15.00 poprawiny weselne do godz 21.00 bedzie bosko ;)

Gość czerwcówka2015
Odkopuję wątek, bo akurat jestem w temacie :P Ślub za dwa miesiące w czerwcu na 15.20. Właśnie jestem w trakcie umawiania fryzjera i makijażu. Wstępny mój plan dnia; 6.00 - pobudka, śniadanie i kawa, spakowanie potrzebnych rzeczy i dojazd do domu mamy 8.00 - kąpiel u mamy w wannie :P (ja mam prysznic), depilacja, balsamy itp. 10.00 - przychodzi wizażystka; czesanie i malowanie 12.30 - chwila przerwy dla mnie, jakaś lampka wina w międzyczasie, malowanie mamy i świadkowej :) 13.00 - ubieranie sukni i reszty dodatków, przychodzi fotograf i robi parę zdjęć z przygotowań 14.00 - przyjeżdża ślubny ze świadkiem i rodzicami, trwa ogólne zamieszanie :P (nie robimy błogosławieństwa) 14.20 - zjeżdża się część gości pod dom, zakładanie kokardek na auta (robimy wspólny przejazd) itp. 14.50 - wyjazd do USC 15.20 - ślub:) Potem już jakoś chyba automatycznie, niewiem czy życzenia pod urzędem czy na sali, w każdym razie jedziemy na salę i rozpoczynamy wesele do rana. Poprawin nie robimy, ślub jest w sobotę, niedziela na ochłonięcie, w poniedziałek wyjazd w podróż poślubną, a po powrocie sesja plenerowa w kilku miejscach już na luzie. Jeśli są tu jakieś panny młode to napiszcie jaki planujecie rozkład dnia ślubu:) Myślicie, że mój jest ok? Tzn, tak go na szybko teraz napisałam wstępnie, niewiem czy 2,5h wystarczą na czesanie i malowanie? A te , które są już po, to napiszcie jak było u Was, chętnie poczytam:)