Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka_0000

Proszę o opinię na temat tego wózeczka.

Polecane posty

BOOOOOOOSHE!!!!!!!!!!!!!! po co Ci taki drogi wózek?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ładny owszem ale to strata pieniędzy,no chyba że na to Cię stać i nie zrobi Ci to wielkiej różnicy w portfelu...albo jeszce jedna wersja.......chcesz się popisać....he he pozdrawiam a wózeczek ładny...🖐️

Gość Karolinka_0000
No własnie .... Prosilam o opinie a nie komentarze. Nie zalożyłam tego tematu żeby prowokowac, bo ledwo już siedzę (olbrzymi brzuch). Muszę za chwile się polożyc ale chcę wiedziec czy jest OK

bebe comfort..jest bardzo dobra firma..ja mialam tylko glupia przygode nie z wozkiem..bo to cudo ale ze spiworkiem.. Powodzenia i zdrowia:)) kazdego stac na cos innego i jezeli nie krzywdzi to innych ludzi moze sobie nawet kupic zloty wozek wysadzany brylantami..pytanie dotyczylo opini a nie tego ile za co i jak. T prywatna sprawa..a slowa po co ci taki drogi wozek powinno zchowac sie dla siebie..chce to chce..nie uwazam zeby kupowanie drogich rzeczy jezeli kogos na nie stac to zbrodnia.

Gość Karolinka_0000
Może jeszcze ktoś sie wypowie ILLELI dziękuje i też wszystkiego dobrego

Gość górnik
do wożenia węgla może być:)

Gość jak forsa nie gra roli
dla ciebie to moze BUGABOO? Ale nie to "coś"

bardzo fajny, wyglada na solidny, i funkcjnalny, ale rzeczywiscie, cena mnie zatkala, za tyle to smaochod mozna kupic

Gość
samochód??? hahah chyba czteroslad składany z 14 innych \"wykastrowany\" złom z zachodu wozek ładny

Gość klara 82
wózeczek super! extra się prowadzi i nieziemsko wygląda :) tak super że kupiłam takie 4 ( dopasowane kolorystycznie do pór roku ) :)

Gość justaaaaaaaaaaa
wydaje mi sie ze lepszy jest jane nomand z gondolą i fotelikiem wlasnie mam zamiar go kupic ale jeszcze go w hurtowni nie ma , a jezeli chcesz trojkolowy to jane slalom zaraz wkleje ci linka

wiesz co ciezko cos doradzic szczerze powiem ten wozek jest ciekawy ladny, ale ja tez kupila wozek przez allegro graco quatro delux ale najpierw byla zdecydowana na traxx jaguar ale cos mnie tknelo zeby go zobaczyc na zywo i dobrze zrobialm na zdjeciu byl sper ale jak go zobaczylam (traxx jaguar)to sie rozczarowalam mial tak malutkie siedzonko ze szok i wogole jakis tak.Gondola w miare ale spacerowka nie ciekawa a ona jest najwazniejsza bo w glebokim dlugo nie powozisz to tylko tak sie wydaje to w spacerowce powozisz dlugo nawet bardzo dlugo wazne zeby byla funkcjonalan.Wydaje mi sie ze te quinny sa lepsze http://www.allegro.pl/item180301047_nowy_quinny_speedi_sx_gondola_5_kolorow_warszawa.htmlhttp://www.allegro.pl/item180855557_quinny_speedi_sx_papillon_komplet_wys_0zl_pobran_.htmlhttp://www.allegro.pl/item181772757_quinny_speedi_sx_gondol_fotel_spiwor_torba.html

Gość justaaaaaaaaaaa
a tu nomad , jak dla mnie nie ma lepszego co prawda na zywo go jeszcze nie widzialam ale inne wozki mi sie tak nie podobają bo albo mają malą spacerowke albo gondole nie proporcjonalną do stelaza i malych kolek, a ten jest lekki zgrabny i funkcjonalny:P http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=3319

sliczny wozek a cena bo ja wiem czy duza masz do niego fotelik ktory kosztuje mni 500zl i gondole. Usmialam sie auto za 3000zl hehehehe chyba raczej zlom na kolkach:)

Gość no nawet
Obawiam się, że wersja spacerowa jest mała. Taka się przynajmniej wydaje na pierwszy rzut oka i dziecku na pewno będą zwisać nóżki, a to nie jest zbyt wygodne. Wózek ładny, lekki i poza wersją spacerową nie ma się do czego doczepić.

Gość karolikaaaaaaaaa
tak tylko ze to spacerówki sie najdłuzej używa, wiec jesli jest mała to sie nie oplaca wózka kupowac, do którko posłuzy. mnie generalnie nie przekonuja wózki 3-kolowe. ogladalam kiedys program na tvn style w ktroym fizjoterapelta wypowiadal sie na temat wózków i wymieniał najwazniejsze cechy dobrego wózka: przede wszystkim stabilnosc, sprawdzana w taki sposób ze opieramy sie mocno reka o krawedz wózka i sprawdzamy czy sie przechyla -jesli tak -nie kupowac, a pokazywał to tez na trójkolowcach i je odradzał. druga rzecz to zawieszenie -najlepsze są pasy skórzane, 3-koła, najlepiej piankowe bo najlżejsze.

ja kupiłam ten wózeczek który ty masz zamiar zakupić tyle że w sklepie. ale nie polecam białego-bo się brudzi. ja mam optic velvet. jestem baardzo zadowolona. mamy za sobą co prawda tylko kilka spacerków, ale naprawdę cena jest odpowiednia jak ten wózeczek:)

Gość olcia27
trzykolowe wozki sa bardzo wywrotne. nie polecam