Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożka___1

Czy ktos próbował odchudzać się stosując eliksiry dr Bardadyna?

Polecane posty

Gość mex-neon
jasne, kefirem lub jogurtem nat 1,5-2 %tł., ale spróbuj sobie też z mlekiem sojowym, bo jest pyszne. Wybaczcie mi tę dłuższą nieobecność

Gość ritta3333

Gość agatka020
witam serdecznie....od dawna czytam sobie na temat diety weekendowej...nigdy nie wierzyłam w żadną diete,ale pomyślałam...".to tylko dwa dni..jakoś dam rade"...i sprobowałam...po pierwszym weekendzie 2,5kg mniej..nie mogłam uwierzyć....wiec sprobowałam w następny weekend ...i znowu 1,5 kg.mniej teraz chudnę średnio 1kg.na tydzień .Zaczęłam ćwiczyć...moja figura nabiera kształtów..mój wielki brzuch znacznie sie zmniejszy.Wiec jeśli ktokolwiek ma wątpliwości....warto spróbować, to tylko dwa dni. Koktajle są pyszne i syte.,(oprócz zielonego,nie dam rady go przełknąć ):))nawet mojemu chłopakowi smakują...zawsze mi podpija:)..Zycze wszystkim powodzenia....

Gość tusia303
Witam wszystkie koktajlowiczki.Jestem tu nowa i bardzo mnie zainteresowala dieta strukturalna.Niestety mam duzo do zrzucenia i z tego co wynika z wypowiedzi innych chętnie siępodejme tej diety. Próbowalam juz wszelkich sposobów, ale nie przyniosly pożądanego efektu.Tak więc mam ogromną prośbę do wszystkich: czy moglibyście i jeśli oczywiście macie na to ochotę podesłac mi różne przepisy na koktajle i przepisy na obiady.Prośba wynika z tego iż nie mam pojęcia jakie mogę stosowac składniki.Będę bardzo wdzięczna ,pozdrawiam i odezwę się jak zacznę stosować dietkę.

Gość tusia303
Sory ale zapomnialam napisać żebyście przesyłali na podany powyżej adres mail

hej:) temat tych koktajli strasznie mnie zainteresował ;PSłyszałam o tym w \\\"Kawie czy herbacie\\\" i autor mówił że należy pić 4 razy w ciągu dnia te koktajle tylko mam pytanko: w czasie weekendu mam pić na zmiane koktajl oczyszczający i odchudzający czy to jest obojętne? lub czy wogóle wygląda to całkiem inaczej? prosze o odpowiedz bo kilogramy wciąz przybywaja xD pozdrawiam

Gość Sonia405
Temat dyskusji: Czy ktos próbował odchudzać się stosując eliksiry dr Bardadyna? Treść: Wlasnie wrocilam z korbielowa,gdzie przebywalam w Hotelu Fero-Lux na Diecie strukturalnej.Jestem pod ogromnym wrazeniem,chociaz musze przyznac,że w pierwszej dobie mialam kryzys/byłam głodna/,ale szybko ten stan minal.Jadlam piec razy w ciagu dnia i to w zupelności mi wystarczało nie myslalam o jedzeniu,natomiast bylam ogromnie zdziwiona moja aktywnościa fizyczna.Jestem osoba która przebyla 3 udary mózgu/ostatni w lipcu tego roku/i mam schylkowa niewydolność nerek/dializuję sie otrzewnowo/.W tym roku spedzilam 2 miesiace w szpitalu na początku tego roku ze względu na nerki,a wlipcu tydzień z powodu udaru.Pisze to po to,zeby pokazac uposledzenie mojego ciala,a mimo to przez caly okres pobytu w Korbielowie codziennie chodzilam po gorach ok.7 km.Pierwszego dnia na samym końcu grupy,a potem w czołówce i jednego dnia pod koniec turnusu dodatkowo popołudniu wyszlam na ogromna gore Buczynke/i udalo mi sie zejść z powrotem.Któregos dnia równiez po przejściu ok.7km.wieczorem tańczylam na dyskotece przez 3 godz./nie robilam tego od 10 lat/Dzisiaj jestem juz w domu,ale nie moge wyść z podziwu,że to wszystko bylo możliwe Jestem przekonana ,ze ta dieta/a wlaściwie nowy sposób odzywiania cos w sobie ma/Napewno bardz pomogli mi ludzie którzy pracuja w owym Hotelu/Wspaniali,bardzo serdeczni życzliwi,wyrzumiali,bezpośredni,czulam sie jakbym znała ich od zawsze/Dzis mysle o nich jak o najlepszych przyjacielach.Napewno tam wróce.Na moim turnusie zebrala sie fantastyczna grupa ludzi z calej Polski/Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziekuje za wszystko/Mysle ze z niektorymi spotkam sie jeszcze w korbielowie.Przepraszam,że sie tak rozpisalam,ale rozpiera mnie szczęscie.Naprawde myslalm,że dla mnie to juz koniec,DZIŚ TAK NIE MYŚLĘ

Gość Monis-2
Witam wszystkie kobietki dbające o swoje ciałka i zdrówko. Poczytałam trochę o diecie strukturalnej i zamierzam ją wprowadzić w życie. Mam tylko jedno pytanie. Może i głupie... ale czy melasa trzcinowa to, to samo co zwykła melasa? Mieszkam za granicą i tutaj nie mam zbyt dużego dostępu do produktów zdrowej żywności. Melasę znalazłam, ale nie wiem, czy musi to być jakaś jej odmiana- czyli trzcinowa... :/ Może któraś mi na to pytanie odpowiedzieć??? Pozdrawiam gorąco.

Gość monis-2
ps. mam jeszcze jedno pytanie. Czy suszone owoce, jak śliwki i morele, mogę wcześniej namoczyć w wodzie, żeby napęczniały? Bo mój mikser takich twardych nie zorze :/ Właśnie przed chwilą musiałam z dna wybierać śliwki i je konsumować, co nie było zbyt przyjemne dla mojego podniebienia :(((

Gość morszczyn
czy ktos moze mi powiedziec w jakim sklepie dostane morszczyn??bylabym bardzo wdzieczna za informacje

Gość monis-2
Nie wiem, w jakim sklepie kupisz morszczyn, ale na pewno w sklepach internetowych ze zdrową żywnością.

Gość na marginesie.............
mama pytanko czy te koktajle robicie scisle wg przepisu czy upraszczacie ?

Morszczyn można dostać też min w Bomi w dziale ze zdrową żywnością. A jeśli chodzi o koktajle to nie trzeba robić ich \'ściśle\' wg przepisu wazne żeby produkty buły strukturalne i żeby nie zabrakło w nich najważniejszych składników.

DZIEWCZETA WIDZE, ZE WATEK JUZ UMARL MOZE JESZCZE ZAGLADACIE TUTAJ I MOZECIE MI POLECIC KSIAZKE DR BARDADYNA. CHCIABYM JE WSZYSTKIE KUPIC ALE NIE WIEM CZY WARTO, POWIEDZCIE, KTORA JEST NAJLEPSZA Odchudzająca ksiązka kucharska, Marek Bardadyn Odchudzanie weekendowe, Marek Bardadyn Kody młodości, Marek Bardadyn mOZE MACIE JE JUZ W FORMIE ELEKTRONICZNEJ? jEZELI MOJE ZAKUPY BEDA KOMPLETNE W PIATEK ZACZYNAM WEEKENDOWA DIETKE A POTEM 2X KOKTAJLE I JEDZENIE STRUKTURALNE.mYSLE, ZE W TYM OKRESIE PRZEZIEBIEN BEDZIE TO DOBRY ZASTRZYK WITAMIN. MOZE SIE ZNAJDZIE KTOS KTO TEZ TERAZ ZACZYNA

monis Melasa to - "black treacle". , ja kupilam w zwyklym supermarkecie wyglada jak bardzo ciemny cukier i pachnie. Morszczyn i skrzyp zamowilam na ebayu bo angielskie panie w sklepach zielarskich odsylaly mnie po morszczyn na szkolke nie wiedzac, ze to glon. Zbieram wszystko i od piatku zaczynam. http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wVIKQVP/weight.png www.garnek/meliamel

Gość monis-2
Meliameli Dziękuję za informacje. Rozwiałaś moje wątpliwości. Ja dziś piłam koktajl z sokiem brzozowym i ananasem. Całkiem nieźle smakował. Nie stosuję diety weekendowej. Póki co, opieram na bazie produktów strukturalnych śniadanka i na kolację piję jeden z koktajli oczyszczających. Do zrzucenia mam jakieś 5 kg więc nie zamierzam strasznie rygorystycznie przestrzegać dietki. Myślę, że w moim przypadku, to co robię, powinno wystarczyć. Powodzenia wszystkim życzę :)

Ostatnio wymyslilam metode na dobre rozdrabnianie np. moreli w koktajlach. Mam takiego malego brauna, ktorego uzywalam jako rozdrabniacz dla dzieciecych papek, ma on jedzcze taka czesc do rozdrabniana sosow iwec korzystam z tego i mam wszystko dobrze rozdronione i o wiele mniej naczyn do mycia. Do koktajlu wrzucam cala pomarancz(oczywiscie obrana) i tym przyzadem rozdrabnia sie znakomicie i wychodzi pyszne smuti.

Gość straszne babsko niestety
Sonia405 nie jestem na tej diecie, ale po przeczytaniu tego co napisalas, chcialam Ci bardzo pogratulowac, niesamowitej pogody zycia, zapalu, checi oraz okazac wielki podziw dla Twojej wytrzymalosci. Takie osoby jak Ty sa naprawde zadkoscia, krysztalem wsrod kamieni. brawo, brawo, brawo mam nadzieje, ze jestes szczesliwa i dolegliwosci nie sa juz przykre, a radosc wypelnia Ciebie :) pozdrawiam bardzo cieplo, straszne babsko niestety

Gość bedecosmo
ja chetnie dołącze!

Gość 1111aga
Meliameli Też mieszkam w Anglii i bardzo bym prosiła o podpowiedz gdzie zakupic sok z brzozy i czy morszczyn i skrzyp kupowałaś na angielskim ebay-u.Jezeli tak to jak znaleść te produkty na ebay-u. Z góry dziekuje.

Gość AniaRP
hej i zaczynam w ten weekend odchudzanie pod warunkiem, że zdobędę wszystkie produkty ;/ brakuje mi morszczyny i skrzypu - właśnie skrzyp to w jakiej postaci ???

Gość AniaRP
jestem w trakcie odchudzania weekendowego mam do was pytanie czy do koktajli dodawałyście suche otręby/zarodki? czy np namoczone w wodzie? pytam bo moje koktajle mają gorzkawt posmak i nie wiem czy to norma czy robię coś nie tak ??

Gość big girl
cześć dziewczyny czytalam i czytalam ten watek, az w koncu sie zebralam i pokupowalam wszystko co trzeba...na koktaile, potrawy itd., zakupilam tez odchudzajaca ksiazke kucharska - calkiem fajne przepisiki, nie powiem, oczywiscie sa tam przepisy na rzeczy ktorych nie tkne...no, ale cos da sie wybrac. Chciclam sie poradzic jednak co do jednej rzeczy...a dokladnie: koktailu odchudzajacego - tego z avocado i pietruszka...i jestem zalamana....nie dalam rady go wypic :( no nie wiem czemu ale w ogole nie przechodza mi przez gardlo geste warzywne packi...:((( owocowe ok, nie ma probelmu, ale ten z pietruszka - mimo ze czesto ja dodaje do salatek i zupek (w ksiazce sa fajne przepisy na zupki ) to jakos z kefirem ...no i to nieszczesne avocado...buuuu...no dla mnie okropnosc, mimo szczerych naprawde checi wymieklam, poleglam po 5 lyzkach...i to z jakim bolem, dziewczyny no roslo miw gardle, balam sie ze wiecei...no zle sie skonczy...no i moje pytanie jest takie, jak myslicie czy tylko takie polaczenie daje ten efekt lepszej przemiany? - mam z tym straszny problem :( , czy moge zamiast pietruszki i avocado wrzucic nie wiem, pare truskawek albo wisni a reszta bez zmian, czy to juz nie bedzie efekt? please...napiszcie co o tym myslicie...sorki ze sie tak rozpisalam

Gość Ania RP
kurcze - szkoda, że ci ten koktajl nie pasuje wiesz na www.strukturalne.fora.pl dziewczyny radzą, żeby za bardzo nie zmienać składu koktajli wiesz teraz nie pamiętam ale chyba jest jeszcze żółty koktajl oczyszczający? moze tego spróbuj ??? a ile planujesz zrzucić? powodzenia! do lata będziemy szczupłe ;-)

Gość big girl
jej...masakrycznie duzo :( nie bede nawet mowic bo wstyd :( no powiedzmy ze nawet jak bym nie jadla i biegala po 30 km dziennie to do wakacji sie nie wyrobie na super laske :) mam przepis na zolty i zamierzam jutro sobie zrobic a dzisiaj zrobilam sobie taki wedlug swojego przepisu : kafir, pare mrozonych truskawek i jagod, dosypalam do tego siemie lniane, skrzyp i zarodki pszenne i powiem szczerze ze byl przepyszny...naprawde MEGA...wiem ze to nie wedlug przepisu, ale skladniki mysle ok, sycacy no i cosik na przeczyszczenie...:) aha...chcialam dodac jeszcze ten nieszczesny, smierdziuszkowaty morszczyn i juz go mialam na lyzeczce, popatrzylam....i zamiast wsypac go do koktailu to ja go myk do buzi i szybko popilam zielona herbata :) a co :) ale jutro bedzie koktail oczyszczajacy, skladniki juz wszystkie mam:) siostra robila i mowila ze dobry...zobaczymy :))) pozdrawiam i ciesze sie ze ktos tu jeszcze zaglada :)nie czuje sie taka osamotniona *^_^*

Gość big girl
aha, jeszcze jedno , ja sobie te wszystkie zarodki, siemie (uzywam mielonego- nie wiem czy dobrze, skrzyp namoczylam wczesniej w kefirku i jak zblendowalam wsio to w ogole nie bylo tego czuc, wiec lepiej mi sie pilo :) aha, mam jeszcze pytanie co do kefiru, mam taki 0%...ale gdzies czytalam ze ponoc lepiej ten 1,5% tluszczu...to prawda? w sumie co za roznica jak tu mniej tluszczyku...ale w sumie moze wiecej cukru czy czegos...musze w sklepie porownac

Gość AniaRP
wiesz ja dorzucam skrzyp taki suchy do koktajlu i nic go nie czuje jego działania również nie ;-/ lepszy jest kefir 1,5% bo te 0% maja chyba własnie więcej cukru/weglkowodanów. ja piję z mlekiem sojowym na zmiane z jogurtem naturalnym jakoś do kefiru nie jestem przekonana