Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunnnia

gdzie my samotne dziewczyny mamy szukac fajnych facetow?

Polecane posty

Gość wielkie bum
a jam takie pytanie do panow wolicie zwariowane czy spokojne latwe czy trudne do zdobycia dowcipne czy powazne?

Gość trufelek
iga jestem pewna ze jak bys pragnela tego to cos bys z soba zrobila no ja nie wiem moze jakas kolezanka by ci pomogla

Gość nie wierze po prostu
poprosze o zdjecie. uswiadomie Ci, ze nie jest tak zle, jak twierdzisz

Gość trufelek
przeslij nie wierze poprostu tylko jemu on ci prawde powie a moze i rade jakas da;)

Gość facet X
Ja glownie chodze do pubow i pub&disco. Czasem dosiadam sie lub dosiadamy gdy przy stoliku sa wolne miejsca ;) i wtedy mozna zaczac banalna rozmowe ktora zaczyna sie od CZESC JAK MASZ NA IMIE

lawyer7@go2.pl

Gość ----- ----- -----
znalezienie odpowiedniej osoby nie zależy tylko od wyglądu bo wiele bardzo ładnych dziewczyn jest samych - nie z wyboru tylko z konieczności bo nikt na poziomie sie nie trafił a byle kogo to one ni chcą :P to jest trochę irracjonalne bo nie wiadomo kiedy sie zdaży ale podstawa to trzeba chcieć - a jak ktoś ma kompleksy i nie czuje sie godny ani na siłach żeby mieć chłopaka/dziewczyne no to sobie tkwi sam i pozostaje uzalanie sie nad sobą i czekanie na cud który wiadomo ze nie nastąpi

Spośród wierszy czytam, że jesteś wartościową, inteligentną dziewczyna i naprawdę przykro mi patrzeć, jak tak o sobie mówisz.

Gość trufelek
tak to smutne ja czuje ze jestes fajna szczera ale smutno mi jak piszesz w ten sposob o sobie

Gość kustysia
mniepodrywaja choc nie wiem czy to tak mozna nazwac poprostu gwizdza i wolaja za mna a ja sama czesto sie smieje ze mam szczescie do pijakow bo oni bez stresowo podchodza i zaczynaja rozmowe tak mialam wczoraj jakis rusek szedl ja go mijalam i on zacza za mna isc biec omalo pod samochod nie wpadl ale to nic przeciez wazne ze idzie za mna i gada jaka mam piekna dupe i dlugie wlosy ech alkohol dodaje odwagi;)

Gość trufelek
cos tu przycichlo piszcie cos zmieniajcie nawet temat mam nadzieje ze olunnia sie nie obrazi:)

Gość od lasa do sasa
ja mam niemile wspomnienia z sieci fajnie sie z facetami gadalo a jak przeslali zdjecie to jednak cos mnie odpychalo sory chlopaki wiem ze to zle zabrzmialo ale tak jest malo ktory chlopak ma fajny charakter i przy tym fajnie wyglada

a mi się moj podoba i charakter tez;) fotek mam juz dosc:P chce juz really visage;) idziemy dzis na spacerek:)

Gość od lasa do sasa
trudna sprawa iga moze sie polaczcie?

Gość facet X
czasami dziewczyny same sobie zamykaja drzwi. Zagadala mnie kiedys dziewczyna na GG z nudow lub z ciekawosci. Na poczatku nie interesowala mnie ale po jakims czasie nasza rozmowa nabrala tempa i stwierdzilem ze jest to bardzo wartosciowa osoba moze nawet dla mnie. Wymienilismy sie fotkam i ona byla calkiem ladna, miala nietypowa urode co mi sie podobalo i ja dla niej tez bylem OK. Zdziwilo mnie to ze nie miala chlopaka ale wynikalo to z tego ze : 1. jej kolezanki byly juz w zwiazkach a ona sama nigdzie nie chodzila (zaden pub) 2 studiowala zaocznie a grupa w ktorej studiowala skladala sie ze starszych ludzi 3. pracowala duzo jako kelnerka i nie dawala sie poderwac podchmielonym pubowiczom Szkoda ze nie byla z mojego miasta bo dziewczyna byla calkiem OK. Ale najwazniejszy z tego wniosek jest taki ze do niektorych bardzo fajnych dziewczyn nie ma dostepu. Zalozmy hipotetycznie na ten moment ze ja jestem fajnym facetem szukajacym fajnej niebanalnej dziewczyny, ktora z jakis powodow siedzi tylko w domu i od czasu do czasu zagada z kims na GG. Moze ja szukam wlasnie takiej dziewczyny i nie moge jej znalezc bo ona ukrywa sie gdzies w czterech scianach myslac ze jej zycie nie ma sensu.

Gość amazing
wiesz facet x:) to co piszesz to wiele w tym prawdy, takich przypadków jest wlasnie bardzo dużo, ja po czesci tez naleze do tych dziewczyn, no coz moze w lato uda mi sie kogos poznac fajnego:)

Gość milawww
facet x musze ci przyznac racje bo tak jest ze mna ja mieszkam w domku jednorodzinnym a tu nie ma tak jak w blokowiskach ze wszyscy sie znaja czy na lawki wylegaja popoludniami do pubuw naprwde rzadko chodze chlopaka nie mam moze za duze wymagania tak jak piszesz odrzucaja podchmieleni i zbyt natarczywi

Gość hija
a jeśli jest sie ładna i inteligentna a i tak sama-to czyja to wina...? Jeśli mozna mówic o winie;nie szukam i jestem sama,bo nie umiem udawac głupszej niz jestem-za bardzo siebie lubie;poza tym kto powiedzial,że kazdy musi znaleźć w tym życiu swoją połówkę...?

Gość amorossssso
a uwazacie ze faceci wola glupsze?

Gość wiedzaizycie
facet a mowia ze to my jestesmy skomplikowane

Gość facet X
hija Kiedys jakas kolezanka powiedziala mi ze chlopak ja rzucial bo byla zbyt inteligentna. Wtedy sobie pomyslem pomyslalem co za burak mial taka fajna dziewczyne a z niej zrezygnowal. Wydaje mi sie jednak ze to czesciej dziewczyny potrafia zakochac sie w przypadkowym przystojnym facecie niz facet w przypadkowej ladnej dziewczynie.

Gość wiedzaizycie
facetx jestes niezly zazdroszcze twojej dziewczynie

Gość wiedzaizycie
iga wiadomo ze zaiedbana dziewczyna nie bedzie miala powodzenie trzeba w siebie uwierzyc a nie odrazu obrazac sie i fochy swe pokazywac

Gość aga_28
Witam wszystkich... Na początek-nie lubię histerycznie reagujących babek (to tak a propo tych pie**olonych wzrokowców-facetów - wg igi) - z doswiadczenia wiem ze jest równiez sporo kobitek nieźle popie**olonych. A co do wzrokowców...- to chyba całkowicie naturalne ze zwraca się uwage na wygląd... Jest wielu facetów inteligentnych i wrażliwych i niczego tak naprawde nie nalezy uogólniać. Mój facet jest świetny - czuły i wrażliwy, a do tego naprawde inteligentny...-i od początku naszego związku wiedziałam, że nie chodzi mu tylko o to, aby mnie"przelecieć", mimo że mielismy niezłą chętkę na siebie. Oceniając kogos zacznijmy w I kolejności od samych siebie - pomimo ze jestem kobietą doskonale rozumiem facetów - bardzo często kobiety będące w związkach dążą do ograniczenia autonomii swego mężczyzny, do tego zaś niejednokrotnie dochodzi nieuzasadniona zazdrość i nieumiejętność prowadzenia dyskusji. A tak a propo-ja swojego faceta poznałam na Czaterii - czacie erotycznym...:) Pozdrawiam

Gość wiedzaizycie
a ten facet po 40 tak?znamy ta historie he he

Gość aga_28
Tylko nieco po 30... I nie ma sie z czego smiać...-to tylko jeden ze sposobów...

Gość aga_28
A skad iga wiesz , że nie będziesz szczęśliwa jeszcze? Wiem że cudze szczęście boli, kiedy sie samej nie jest szczęśliwą. Wcześniej miałam za soba nieudany 6-letni związek...i myslałam jak Ty... Ale tak naprawdę zawsze jest szansa na cos lepszego

Gość wiedzaizycie
iga ty jestes naprawde trudnym przypadkiem ale jezeli nic z tym nie zrobisz to bedzie ciezko dalej

Gość zalame
ok czy ty masz moze jakas trudna chorobe czy poprostu myslisz ze jestes brzydka??