Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunnnia

gdzie my samotne dziewczyny mamy szukac fajnych facetow?

Polecane posty

Gość nie wiem ale ale
ale wydaje mi sie ze to nie na temat:P

Gość aga_28
iga, może nie w tym problem...- może nie masz super urody - ja też nie uważam sie za piekność... Mozesz jednak zbyt wielka wage przywiązywać do urody, może ktoś Cie skrzywdził kiedyś... - postaw na inteligencje i błyskotliwość-naprawde wielu facetów to lubi u kobiet...

Gość facet X
>>>>>> wiedzaizycie nie masz mi czego zazdroscic bo nie mam dziewczyny. Wszystkie moje zwiazki byly dosc krotkie. Zakochany bylem tylko raz, zauroczony pare razy mimo ze mam 26 lat. Czasami mnie to doluje ze nie moge znalezc sobie odpowiedniej dziewczyny ale coz widocznie jeszcze jej nie znalazlem. Nie moglbym byc z dziewczyna tylko dlatego zeby nie byc sam lub tylko dla sexu. Jestem uczciwy wobec siebie i wierze ze to kiedys mi poplaci. Kieruje sie mottem mojego kolegi ktory mowi ze Bog daje ci szanse kazdego dnia tylko trzeba ta szanse dostrzec i wykorzystac. Ja generalnie jestem agnostykiem ale mimo wszystko szanse daje kazdy nowy dzien i nie mozna jej zmarnowac. Tym mottem sie kieruje i ono podtrzymuje mne na duchu.

Gość aga_28
I tak trzymaj facet X...

Gość wiedzaizycie
nie no jestes super facetx a ty flinciaku nie masz nic do powiedzenia to nie zaczynaj inni ludzie potrzebuja takich tematow ciesz sie ze nie masz takich problemow

Gość aga_28
Kurna, iga, nie wiem co takiego brzydkiego jest w Tobie...-ale zacznij inaczej mysleć o sobie chociaż...Kompleksy nie służą związkom i zawieraniom nowych znajomości...

Gość wiedzaizycie
wiesz co iga beznadziejny z ciebie przypdek ty sobie ja tak widze wmawiasz ze jestes przykladem najgorszej brzydoty tak nie mozna jak to mowia sorry kazda potwora znajdzie swego amatora

Gość wiedzaizycie
facetxnapisz nam cos o sobie jestes chyba fenomenem na skale swiatowa

Gość stodola
a ja mam takie pytanie do facetow jak tu sa czy jak widza ladna dziewczyne to odrazu mysla jaka jest w lozku?

Gość wiedzaizycie
a co mialas jakies przezycia?

Gość wiedzaizycie
widze ze nie co tu tak ucichlo????piszcie cos

Gość facet X
podsumowujac inne wypowiedzi napisze ze z moich obserwacji najbardziej pozadane sa dziewczyny, ktore sa: ladne lub przecietne z urody (w opini niektorych sa ladne a w opini innych tylko przecietne), inteligentne i swiadome swojego uroku osobistego. Dziewczyna ktora jest swiadoma swoich cech moze naprawde duzo zwojowac i zawrocic w glowie prawie kazdemu facetowi. Wiem ze dziewczyna ma duze mozliwosci jesli chodzi o swoj wizerunek : fryzura ubranie itd ale najwazniejszy jest jej urok, ktory moze byc wrodzony lub wypracowany ;)

Gość olunnnia
widze ze iga masz cos jak ja tylko ze ja nie uwazam sie za brzydka powiem tak nie masz szczescia do facetow i naprawde jezeli ktos ci daje rade to nie po to zebys ty zaraz napisala twarde twoje mniemania o sobie ktore nie wiem kto ci je wbil do glowy ale po to zeby ci pomoc prosze postaraj sie wyjsc do ludzi pogadaj i nie unos sie bo widze ze masz niezly temperament badz poprostu kobieca postaraj sie moze przyloz sie do wlasnego wizerunku wykreuj nowy zmien fryzure popros kolezanki o rady mozecie "pobawic sie" w metamorfozy nie stawiaj wszystko na przegrana karte nie pozwol na to bo na stare lata bedziesz zalowaz ze nie probowalas a tak to chociaz bedziesz miala satysfakcje ze cos robilas w tym kierunku zeby byc z tym jednym jedyym pomysl nad tym

Gość facet X
iga. mnie odpychaja dziewczyny ktore: 1. wiecej pija alkoholu niz ja 2. pala choc samo palenie jeszcze ujdzie 3. wiecej mowia KURWA niz ja 4. dyskwalifikacja jesli pala maryche

Gość 17.31
facet x z takimi pogladami wcale sie nie dziwie ze jestes sam , ale nie trać nadzieji iga - aż tak zle ?:o nie masz wpływu na urode , nie do kazdego usmiecha sie los i daje mu sylwetke modelki i piekna buzie , jesli spotykasz sie z objawami nietolerancji czy agresji ze wzgledu na swój wyglada to naprawde jest przygnebiajace i dodechciewa sie wszystkiego ale wiedz ze nie kazdy tak mysli i ocenia , nie daj sobie wmówic ze jestes bezwartosciowa osoba bo wtedy nie zostanie ci juz nic - ani uroda ktorej nigdy nie mialas ani szacunek do samej siebie i wewnetrzne piekno ktore jedna niektore brzydule w sobie maja :P spróbuj troche wiary w siebie i nie mierz swojej wartości tylko przez pryzmat urody bo na to nie masz wielkiego wpływu a na inne rzeczy tak :P

Gość crazy 34
Masz racje facet X, że kobitki świadome swego uroku osobistego mogą wiele zdziałać...-mój facet też tak sądzi. I prawda - to facetów bardzo podnieca - taka pewność siebie...i zero kompleksów

Gość olunnnia
no wlasnie facet x czym ty sie w zyciu zajmjesz jestes psychologiem?

Gość crazy 34
Facet X po prostu jest facetem...-takim na serio...

facet X to ja się chyba łapię ;);) :D 17.31 co Ty piszesz ? Łamiesz wszystkie te punkty ??? iga wypunktuj wszystkie swoje \"kompleksy\" chce żebyś napisała konkretnie, bo to co piszesz o swoim wyglądzie jest bardzo ogólne, a przykro mi czytać to co piszesz o sobie, nie wierzę że jest aż tak źle jak piszesz....

Gość olunnnia
dziwi mnie tylko ze facetx nie masz dziewczyny moze ty tez masz problemy z wygladem choc jak podejzewam nie

Gość facet X
nie jestem psychologiem ale uznam to za komplement. Ktos kiedys w barze zapytal sie mnie czy jestem ksiedzem ;). Tak sie dzieje chyba dlatego ze slucham ludzi i moge pogadac z kazdym niewazne czy jest to pijaczek ktorego spotkam pod nocnym sklepem czy asystent z uczelni.

Gość olunnnia
iga cos sie nie odzywasz

Gość olunnnia
moze sie nam bardziej ujawnisz facetx bo jstes dla nas wielka zagadka a moze masz fotke?

Gość obserwator podszywacz
wypisz wymaluj ja, tylko, ze ja się uzwazam za boginie...byc mzoe się mylę....:P🖐️

Gość olunnnia
no wazysz tyle co ja tylko ja mam 1.78 wzrostu ale nie mozna sie nad soba uzalac tylko dzialac dzialac i jeszcze raz dzialac

Gość facet X
>>>>>>>> olunnnia pewnie ze mam fotke Nie widze problemow aby wymienic sie nia z kims ale z kims. Wspomnialas "ze dla nas jestes zagadka" i tak powinno byc. Ja chce byc kochany przez 1 osobe lubiany przez grupe a znienawidzony przez conajwyzej kilka osob a dla calej reszty chce byc nikim, tlem, szara masa. Nie widze powodu aby sie odslaniac grupie

Gość aga_28
Uwierz w siebie...-przede wszystkim. Reszta przyjdzie sama

161 to idealny wzrost dla kobiety... a 59 kg no proszę Cie....to nie jest tragicznie duuuuuzo.... pozbedziesz się jedynie 8 kg, poćwiczysz, zadbasz o ciało i bedzie ok... Kiedyś przy wzroscie 169 wazyłam 81 teraz jest ok 15 kg mniej, więc to jest możliwe, bez akceptacji innych...wystarczy się zawściec i powiedzieć \"ja wam pokaże\" :) Jest coś jeszcze?? brzydka twarz... wiele rzeczy można ukryć, te ładne wyeksponować fryzurą i makijazem

Gość pstrykpstryk
uwierz tak ale nie ograniczaj odchudzania do tabletek odchudzajacych marne efekty trzeba cwiczyc to najgorsze ale najskuteczniejsze mozna do lasu isc pobiegac tam gdzie cie nikt nie widzi po troszku a beda rezultaty z twarzy zawsze mozna cos wykombinowac sa rozne gosta facet x daj ta fotke:)

Gość olunnnia
a wlasnie facetx ile masz wzrostu?