Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunnnia

gdzie my samotne dziewczyny mamy szukac fajnych facetow?

Polecane posty

Gość na pewno nie na kafe

Gość taki sobie facet 21
cześć Wam. takie samo pytanie stawiaja sobie faceci tylko chodzi oczywiscie o dziewczyny. ja np z wygladu jestem podobno nienajgorszy ale zachwytow tez nieslyszalem na swoj temat. mam jakas tam prace studiuje i sprawiam wrazenie milego goscia i tez nie moge znalezc dziewczyny.. wiec to jest takze nasz problem..

Gość taka prawda
Wszystkie samotne z tego forum to zakompleksione, zarozumiale i szukajace ksiecia z bajki dziewczyny ktore licza na to ze facet sam je znajdzie gdy one beda zalily sie na tym forum

Gość SamotnaNastolatka..
moze i zakompleksione ale to tylko dlatego ze nie mozemy znalesc partnera .Takiego ktory by nAS doceniał i podwyzszal nasza samoocene na temat wygladu .nie wiem jak to jest.... ale ja tez ani nie jestenm grubA ani nie brzyddka a tez nie mam faceta i jest mi z tym zle:(:( bo brakuje mi czasem sie do kogos przytulic.a niestety mam takiego pecha ze jak juz ktos mi sie podoba to albo ma laske albo albo nawet nie wie o moim isnieniu ;/ to dopiero przekichane..... jak macie podobne problemy to piszcie prosze...

Gość Er cazzo
"a niestety mam takiego pecha ze jak juz ktos mi sie podoba to albo ma laske" --- bo sobie same takich szukacie. Wedlug waszego rozumowania facet jest fajny bo jest zajety. Zajeci przyciagaja wieksza uwage z racji tego skoro maja juz kobiety to znaczy ze ktos ich chcial (sa akceptowani) a przez to ze zwracaja uwage na dziewczyne (poderwa ja) to one sobie mysla: wow, ma zone (dziewczyne) a zainteresowal sie ze mna. Natomiast jak facet jest wolny to w oczach szukajacej dziewczyny jawi sie jako desperat.