Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunnnia

gdzie my samotne dziewczyny mamy szukac fajnych facetow?

Polecane posty

Gość olunnnia

mam pytanie gdzie mozna znalezc naprawde fajnych facetow?

Gość moja znalazla mnie
w pracy. i nigdy nie powiedziala, ze jestem "pierdolonym wzrokowcem", uzywa raczej przymiotnika "kochany":)

Gość kociamber
dawno mnie tu nie było :classic_cool:

iGA NA WZROKOWCOW JEST SPOSOB,PRZECIEZ MOZNA POZNAC KOGOS CUDOWNEGO W SIECI, I MASZ MOZLIWOSC WYKAZANIA SIE INTELEKTEM A NIE DLUUUUGIMI NOGAMI I MAXIMIN:)

Gość olunnnia
cos z tymi wzrokowcami jest bo zarowno ja jak i sadze wiele dziewczyn doswiadczylo nachalstwa ze strony tych wzrokowcow nie dosc ze narzucaja sie jak moga i w to w najgorszy sposob to udaja takich super wyluzowanych jakby byli jakimis wysnionymi ksieciami -a sa poprostu okropni .nie nawidze jak np.chlopak udaje takiego "luzaka" a tak naprawde widac ze nim nie jest .to jest takie falszywe odrazu mnie odrzuca

Gość moja znalazla mnie
Tak dla ścisłości: tak, moje kochanie jest dla mnie najpiękniejsza, nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. To jak najbardziej normalne, że potencjalnego partnera "wyławiamy" z tłumu z pomocą wzroku. Ale z biegiem czasu poznajemy tę drugą osobę, dochodzimy do wniosku, jaka jest dla nas ważna, jak piękna wewnętrznie, zdajemy sobie sprawę, że chcemy być z nią bez względu na wszystko. I dziś i za kilkanaście lat, gdy piękno fizyczne przeminie, a pozostanie to, co naprawdę łączy ludzi. I proszę o powstrzymanie się od obrażania ludzi, których nie znasz, nie zasłużyłem na to. Mimo wszystko pozdrowienia od "pierdolonego wzrokowca"

Gość olunnnia
"moja znalazla mnie" to bylo naprawde ladne co napisales

Gość facet X
iga. wyluzuj W sieci mozna znalezc faceta/dziewczyne i przy odrobinie szczescia utrzymac znajomosc. Porazki w sieci sa mniej bolesne niz w realu wiec jest to i tak lepsze miejsce do znalezienia kogos niz dyskoteka.

Gość niesmialeczka
ja mam z kolei inne pytanie jestem dosc niesmiala i naprawde chcialabym miec juz chlopaka ale nie wiem jak mam zagadac do tego ktory mi sie podoba o czym rozmawiac zeby nie wyjsc na idiotke boje sie kompromitacji

Gość moja znalazla mnie
To naprawde nie jest nic strasznego:) Zaaranzujemy sytuacje: gdzie najczesciej przebywasz? Szkola? Ja bede tym facetem i zobaczymy, jak Ci pojdzie:)

iga. cierp larwo cierp:classic_cool: życze ci nawet żebyś zdechła,bo im mniej takich chodzących padlin na tym świecie tym lepiej dla całej rasy ludzkiej buhahaha

Gość niesmialeczka
w szkole i na miescie ale ja naprawde nie wiem o czym gadac jak zagadac wiem ze to glupie i dziecinne ale ja nie potrafie byc otwarta ndla nowo poznanej osoby

Gość moja znalazla mnie
Chcesz wiedzieć, jaka jest prawda? Czasami boli, wiem. Ale czasami to jedyne wyjście. Użalasz się nad sobą, dołujesz siebie jeszcze bardziej niż ci faceci. A jeśli tego nie zmienisz, nic się nie zmieni. Chcesz przecież być szczęśliwa, nieprawdaż? Być może ktoś Cię zranił, może i nie jeden raz, ale nie musi tak być zawsze. Od Ciebie zależy, jak będzie wyglądała Twoja przyszłość. Nie ma brzydkich kobiet. Wizerunek można zawsze zmienić, zadbana kobieta zawsze znajdzie wartościowego faceta. Bo wartościowy facet nie patrzy tylko na wygląd. Decyzja jest Twoja.

Gość moja znalazla mnie
Otwartości trzeba się po prostu nauczyć. Tak samo jak i zwalczyć nieśmiałość? Jak? Powiedzieć sobie: "jestem nieśmiała, ale co to mi daje? przecież chcę znaleźć faceta, dać szansę uczuciu, a nieśmiałość tylko mi w tym przeszkadza." Jak zacząć? Zależy od sytuacji, obserwujesz, czym zajmuje się facet, który Ci się podoba i nawiązujesz do tego, nawiązujesz do plakatu filmowego, który wisi na billboardzie, do książki, jaką akurat trzyma, do nowo otwartej kawiarni naprzeciwko. A później to już łatwo jest:)

Gość niesmialeczka
fajnie tylko gdzie ja mam tego wartosciowego faceta znalezc czasem wydaje mi sie ze chlopaki boja sie do mnie podejsc i zagadac a przeciez nie powiem sorry nie mam ochoty z toba gadac czycos w tym stylu oni potrafia sie tylko gapic a ja nie wiem juz o co w tym wszystkim chodzi pamietam kiedys gadalam z chlopakiem na czacie wyslalam mu swoje zdjecie a on sie wielce zdziwil ze nie mam chlopaka.co ja mam na to poradzic jak czuje ze wszyscy nie maja odwagi do mnie podejsc

Gość niesmialeczka
tak ale gdy kobieta jest brzydka moze cos z tym zrobic po to sa te wszystkie kosmetyki a facet ma dosc male pole manewru

Gość moja znalazla mnie
Po prostu wychodzić do ludzi, jak najczęściej. Jeśli widzisz, że ktoś jest Tobą zainteresowany, fakt, może być nieśmiały, wówczas bierzesz sprawy we własne ręce:) Czasami z nami, facetami, tak trzeba;P Odłożyć na bok stereotyp, że to mężczyzna powinien zdobywać kobietę, przysiąść się i czekać na reakcję.

Gość niesmialeczka
jak to piszesz to wydaje sie takie proste ale zycie nie jest proste dzieki za rady:)

Gość facet X
mi sie wydawalo ze problem jest tylko wtedy gdy to chlopak jest niesmialy a nie odwrotnie. Moze nie podobaja ci sie ci ktorzy ciebie podrywaja bo widzisz ze ci odwazniejsi nie sa tymi ktorych szukasz??

to musisz naprawde fatalnie wyglądać :D:D dasz zdjęcie?? :classic_cool: tak, jestem popierrolonym chuuem z czego jestem niewymownie dumny ;) za to ty jesteś przepasionym wiepszem ze szczurzym ryjem której brzydziłby się menel spod bramy ;) i kto jest gorszy?:P

Gość moja znalazla mnie
Dlaczego uważasz, że jesteś brzydka? Bo powiedział Ci to jakiś idiota, którego jedynym życiowym zmartwieniem jest to, ile żelu nałożyć i co zrobić, żeby utrzymał się na włosach jak najdłużej? Wcale tak nie myślisz, wciąż wierzysz, że jest tam gdzieś jakiś wartościowy facet, a to, co piszesz, to wyraz buntu przeciwko tym wszystkim, którzy patrzą oczyma zamiast sercem. Ale on tam jest, czeka...

Gość nie macie szans na fajnego
faceta bo wszyscy fajni siedzą ze swoimi fajnymi dziewczynami ;)

Gość niesmialeczka
nie dam zdjecia ale wiem jedno moze to nie jest zbyt skromne ale napewno nie jestem brzydka problem jest taki ze widze zainteresowanie facetow ale oni tak sadze sie mnie boja no ja juz sama nie wiem zdjecia nie dam od tamtej pory tylko sie moge chlopakowi opisac jak mnie nie widzi

Gość trufelek
zreszta wydaje mi sie ze zadna dziewczyna nie powinna sie uwazac za brzydka bo w ten sposob mozna sie zatracic popasc w jakies totalne zakompleksienie

Gość facet X
dziewczyny a gdzie szukacie chlopakow Gdzie waszym zdaniem mozna kogos fajnego znalezc? Moze wybieracie jakies niedostepne miejsca gdzie zagadanie graniczy z cudem.

Gość trufelek
iga ja mam tylko nadzieje ze ty sie tak na codzien przy chlopakach nie wyrazasz mi sie wydaje ze to moze facetow odrzucac.czy wy faceci zwracacie uwage jak dziewczyna sie wyraza na codzien chyba nie szukacie zbuntowanej dziewczyny ale milej cieplej kobiety co?

Gość trufelek
a gdzie ty facet x bywasz?