Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunnnia

gdzie my samotne dziewczyny mamy szukac fajnych facetow?

Polecane posty

Gracji i wdzięku można się nauczyć :) pierwsze co musisz zmienić to stosunek do siebie !!!!

Gość olunnnia
popieram usmiech ma racje

Wiem że to bardzo trudne...dobrze wiem.... Ale co najważniejsze ..możliwe!!! Spróbuj nie myśleć o tych wszystkich idiotach, którzy Cie skrzywdzili... na świecie sa też ludzie, którzy Cię zaakceptują Może powiedz sobie że zamykasz pewien rozdział w swoim życiu i zacznij działać, powtarzaj sobie, że jesteś wartościową osobą, a Twoje piekno jest póki co ukryte, ale niedługo je wydobędziesz :)

jak to się brzydzą???? a co robią ? tak po prostu ? widzą Cie i mimo że nie znają coś dają Ci odczuć ????

Gość facet X
dla ciekawych mam 183 wzrostu waze 74 kg jestem szczuply ale szeroki w ramionach z twarzy jestem przecietny sprawiam wrazenie sympatycznego

Gość obserwator podszywacz
facetX, ale jesteś "ko ko ko ko ";):P

Gość ekwipuneczek
a brunet z ciebie czy blondyn czy szatyn masz prace co robisz jestem zainteresowana

Ja mam skolioze, płaskostopie miałam kiedyś... kurcze nie będe CI tu na forum wypisywac swoich kompleksów ale mam ich spoooooooooooooooooro... wszystko jest możliwe, wszystko! Jeżeli chcesz ze mną porozmawiać \"w 4 oczy\" ;) ;) to: miii@op.pl

Gość facet X
szatyn czy brunek ?? - nigdy nie wiedzialem czym te kolory sie roznia, wrzucilem to przed chwila na google i tez sie nie dowiedzialem :( chyba szatyn bo mam wlosy koloru brazowego. Oczywiscie pracuje, obibokiem nie jestem :) Na te i wiele innych pytan odpowiem na maila lub przez GG ;) chyba topik troche przygasa wiec podam maila mefisto1980@gazeta.pl

Gość Margeuritte
Iga jest przyslowie kazda potwira znajdzie amatora ielr azy widze na ulicy facetow jak bostwa i paskudne dziewuchy z nimi. Czemu uwazasz ze sie ciebie brzydza? Sory ale musi byc na to jakas rada, moze sie pocisz masz t;uste wlosy pryszcze?smierdzace nogi i paskudne perfumy? To mozna zmienic, mozna sie fajnie ubrac , pomyslec , poszuac kolorwo dla siebie zmienic kolor wlosow , podmalowac sie, jasne faceci to wzrokowcy ale czy my nie? Nie mow ze sama z pieknego przystojniaka i faceta nijakiego wybralalbys tego drugiego. Kazdy szuka piekna i nie ma w tym nic zlego a kazda kobieta piekna byc moze jesli tylko chce. Duzo kobiet uwaza ze makijaz itd toi strata czasu i moze racja ale za cene tych idiotycnzych spojrzen facetow jktorych potem mozna miec w garsci bo oni sa bardzo prosci naprawde warto. No i zawsze kiloka piewrwszych sekund decuduje o tym czy ktos sie pododba czy nie moze z tym masz propblem? Na to tez na pewno jest rada.

Gość Margeuritte
chcialabym Cie zobaczyc i Ci pomoc. Sama nie jestem piekna , ladna chyba tez tak sobie, ale moge Ci pomoc. Na krzywy kregoslup sa cwiczenia przeciez wiesz :)

Gość Margeuritte
no i pomysl sama ze jak wlozysz w siebei troche pracy bedizesz na pewno super, a twarz jest tyle trikow w maklijazu ze mozna zrobic cuda naprawde.

Gość olunnnia
iga z jakiego miasta jestes?

Margeuritte...dokładnie...to właśnie próbuję Idze wytłumaczyć :))) Mało jest dziewczyn tak idealnych jak się wydają, a sporo takich, które umieją zatuszować to co jest \"gorsze\" :D:D

Gość Margeuritte
a moze niech Iga pooglada ten program na tvn style " jak sie nie ubierac" tam robia z ludzi naprawde ładnych albo niech sie zglosi do programu metamorfozy w koncu jak jesy tak zle u niej jak pisze to niczym nei ryzykuje :)

Gość papaguasa
jako wizazystka powiem wam ze makijazem fryzura mozna zdzialaxc cuda:)(i to nie przesada...gdybyscie wiedzialy dziewczyny z pokazow czy jakichs wyborow przed makijazem to byscie sie sz kompleksow wyleczyly:)N ) wiec nie ma co narzekac tylko brac sie do roboty szjkoda zycia na uzalanie sie nad soba...DO BOJU DO BOJU kobietki:P

Gość krokusiczek
dziwny ten topik ale facetx fajnie gadasz umowisz sie ze mna ? z jakiego miasta jestes?

Gość martusssia
oj iga iga - Kobieto - uśmiech na buźkę, głowa do góry i wychodź do ludzi. Nie popadaj w paranoje! Ja mam 170cm wzrostu, ważę 95 kilo, mam wadę zgryzu, 120cm w d**ie i parę jeszcze innych kompleksów - i wiesz co dopóki myślałam tylko w ten sposób o sobie byłam sama - zakompleksiona grubaska widząca w ludziach tylko naśmiewających się ze mnie wrogów. Do 25 roku życia nie miałam żadnego faceta. Długo z tym walczyłam, żeby nabrać optymistycznego spojrzenia na świat. Wszelkie metody odchudzania brały w łeb, więc je olałam - doszłam do wniosku, że ludzie muszą mnie zaakceptować taką jaką jestem. Teraz już wiem że oprócz tych wszystkich wad i kompleksów - mam też jakieś tam zalety - ładne oczy, ładne włosy (każdy ma w sobie coś ładnego, tylko trzeba to umieć wyeksponować), w miarę szczupłą talię (jak wskoczę w jakiś przyzwoity ciuch to nawet ją widać:) ), poczucie humoru - i wiesz co jak zaczęłam tak myśleć o sobie - od razu znalazłam sobie faceta, któremu nie przeszkadzało to co przeszkadzało innym - po jakimś czasem został moim mężem, teraz rozpoczynamy starania o powiększenie naszej rodzinki:) Iga - trochę wiary w siebie!

Gość facet X
Chyba dziwny topik. Nawet nie zauwazylem ze najwiecej o sobie powiedzialem ja choc topik byl o samotnych dziewczynach a nie o samotnych facetach. Zadna samotna dziewczyna nie powiedziala nic o sobie poza iga, ktora ma wedlug mnie dzisiaj zly dzien. Pewnie jutro wstanie z duzo lepszym humorem i jak pojdzie do kosciola to wroci mokra ;) A tak na marginesie jak wspomniala Iga 160cm/59kg to nie jest tragedia - calkowicie do zaakceptowania - spodziewalem sie tu czegos innego :) Na zakonczenie pozdrawiam Ige i cala reszte dziewczyn Milego wieczorka i mokrego dyngusa. Tak mi sie milo z wami gadalo ze juz glodny sie zrobilem. Podsumowujac dziewczyny nie chowajcie sie w domach i za komputerami :) Ja dzisiaj z domu wybywam i przed komputerem nie bede siedzial :) >>>>>>>krokusiczek mozemy pogadac na GG lub mailowo jesli chcesz?? GG 7521111 mefisto1980@gazeta.pl

Gość dziunka 00009
Do Igi Ciebie może uratować tylko przeszczep mózgu.Jesteś toksyczną babą i najlepiej idź won.

Gość Im lost
kolejny znak napisałam się! otworzyłam! a net się zwiesił i wszystko znikło!

Gość papaguasa
Im lost >>>try again:)

Ale ja jestem GAPA............... :O :O :O Iga pomyłkowo podałam Ci zły adres... :O kurde skleroza nie boli :( :( zamiast \"op\" wpisz \"buziaczek\" reszta bez zmian.... PRZEPRASZAM CIĘ pomieszałam poczatek z prywatnego a końcówke z firmowego konta :(:( :O

Gość Im lost
nie dziś ..ogranicze się tylko do tego,że najgorzej jest zostać rzuconą przez fajnego chłopaka i choć to nie była miłość męczy już 3 miesiąc..ale na szczęście są wzloty i upadki.. a co do tematu to w dyskotece, knajpo-barze gdzie oprócz napicia się można w coś pograć bilard, piłki, lotki..powodzenia !! ja mam dość narazie

Gość Im lost
jeszcze jedno fajnego tzn takiego, który nie zerwał z tobą bo masz za krótkie nogi czy za małe piersi tylko takiego, który nie chciał Cię oszukiwać, i chociaż jesteś ładna to on szuka kogoś kogo pokocha

Gość woda mineralna
Iga - jesteś brzydka bo klniesz jak szewc

Gość złota dziewczynka
nie wiem sama sie zastanawiam;/moze mi powiecie FAJNI FACECI gdzie jestescie??ja taka fajna i wogole i cos mi sie nie szczęsci w miłosciach łeeeeeeeeee

Gość ZłotaDziewczynka
jak tu zawitacie to poklikamy:)fajnie sie was czytało tą waszą rozmowę:)wiec chcodzice tu czekam:P