Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asta Lavista

Nic dodać nic ująć..a potem sie słyszy że gwałcą..

Polecane posty

Gość nie ma co
jestes jebnieta:o

Gość Fantikju
mam wrażenie , że ta modelka śmierdzi gównem :(

a co ma sweterek wspolnego z gwalceniem? wytlumacz mi prosze, bo za nic nie moge zrozumiec

Gość jak to co ma wspolnego
tak serio pytasz czy glupia udajesz? ubierze sie taka, ze cycki na wierzch wychodza, spodniczka wiecej tylka pokazuje niz zakrywa i ma pretensje, ze doszlo do czego dojsc moze

Gość ja kupilam sobie taki
bialy ale nie nosze go na sam stanik tylko na koszulke i fajnie wyglada

Genralnie chodzi mi o tą dziewcznę popatrz na nią..jak wygląda wszytsko sztuczne a sweter po co wogóle założony ma być? skoro i tak wszytsko widać?

a co do gwaltu...sorry ale wedlug was gwalciciel jest usprawiedliwiony...dla mnie nie ma zadnego usprawiedliwienia dla gwaltu

Gość do asta lavista
ja ci moge taki kupic i zdejme go żebami :classic_cool:

Ja też chciałabym wiedzieć, co ma skąpy strój do gwałtu? Kobieta może chodzić nago, a mężczyzna nie ma prawa jej tknąć. Usprawiedliwiasz gwałt skąpym strojem ofiary? Szukaj usprawiedliwienia w spartaczonej psychice gwałciciela, a nie w ofierze.

a kto powiedzial, ze usprawiedliwamy gwal? Zacytuj, bo jeszcze wiem, co pisze. A pisze, ze jesli wklada sie ciuchy, ktore praktycznie nie zakrywaja ciala, to wzrasta prawdopodobienstwo, ze jakis podchmielony albo napalony koles dobierze sie takiej do tylka. i dlatego lepiej nie ryzykowac.

serio pytam. Nie wiedzialam, ze spodniczka i sweterk sa zacheta do kopulacji? sadzilam, ze ludzie komunikuja sie za pomoca slow. Sam wyglad jest bezposrednim bodzcem do kopulacji w swiecie zwierzat np samice kota w czasie rui chodza z wyprezonym kuprem, czekajac na pokrycie. trzeba byc pojebanym pojebancem, zeby twierdzic, ze ubranie jest przyczyna gwaltu. Przyczyna gwaltu jest WYLACZNIE zezwierzecenie gwalciciela.

Gość Fantikju
mnie byle pizdunia w kompleksy nie wpędzi, nie wiem jak ciebie

chodzmy wszystkie zakryte od stop do glow sadzisz ze wtedy nie bedzie gwalcicieli?

Gość ogólnie to
ta modelka jest strasznie sztuuuczna :o jest uzalezniona od solarium skóra mega czarna - włosy chujowe blond.. coś strasznego jak sie na nmia patrzy :o

Gość Fantikju
LolaLu-------------> No wiesz...nie bez powodu w Arabii Saudyjskiej kobiety chodzą pokryte od stóp do głów czernią....Faceci mają coś ze zwierząt, są wzrokowcami i taka dziewczyna na pół rozebrana może mu wyostrzyć wyobraźnię.

ten temat zalozyla chyba jakas zakompleksiona kretynka, z ktora nikt nie chce kopulowac i chyba chodzenie w rozowym sweterku i prowokowanie do gwaltu jest szczytem jej marzen.

ooo, jaka madra, po psychologii, dwa fakultety. smiech na sali. kobieto, wez Ty mi powiedz, kto ma wieksze prawdopodobienstwo stania sie ofiara gwaltu - dziewczyna w stroju, ktory nic praktycznie nie zakrywa, czy normalnie ubrana kobieta? kto bardziej podziala na te zjechana psychike zwyrodnialca?

Gość zakrecona tu nadaje .....
No ja bym taki nie ubrała(ale to sprawa gustu ) … ale gwałciciela nie można usprawiedliwiać ludzie mogą chodzić w czym się chce ale nikt nie ma prawa ich dotknąć .. ale przyznaje ze taki sweterek na pewno prowokuje …

Gość mikkoss
no własnie chyba nie znacie biologii nawet nie wiecie jaki mężczyzna ma popęd seksualny owszem nie ma prawa dotykać nikogo ale jak sie widzi taką dziewczyne to tylko z kurwą sie może skojarzyć..jest dramatyczna z gęby tak sztucznie zrobiona że aż śmierdzi plastikiem.

Gość no wlasnie
zgadzam sie zalozymy habity jak zakonice albo arabki i jestesmy uratowane !!

w arabii saudyjskiej jest duzo gwaltów

mezczyzna jest czlowiekiem, a wszelkie zachowanie zlozone podlegaja kontroli wolicjonalnej. Nawet jesli dostanie wzwodu na widok kawalka obnazonego ciala, to jesli kobieta nie wyraza slownej i behawioralnej zachety do stosunku, nie wolno mu zmuszac jej do wspolzycia! aha, a ofiarami gwalcicieli czesto sa kobiety wystraszone, skromnie ubrane, slabe ktore latwo obezwladnic. wedlug twojej logiki, najwiecej gwaltow powinno byc na plazy!!!

autorko nie wychodz najlepiej z domu bo zarz jak tylko przekroczysz prog napadnie cie napalony gwalciciel....moze sprowokuje go twoj goly palec w sandalkach

Słuchaj LOla Lu jakaś tam nie życze sobie wyzywania mnie od kretynek i obrażania nie po to założyłam topik żebyś mnie tutaj wyzywała.Nie znasz mnie i nie masz prawa tak o mnie mówić.Ty zapewne wyglądasz tak jak ta dziewczyna na zdjęciu i sie cieszysz.Prawdobodoinśtwo gwałtu wzrasta jak koleś widzi taką dziewczynę pozatym wygląda jak kurwa spod latarni i to potwierdzi każdy.

a moze na plaze latem chodzisz w golfie i spodniach do kostek, zeby nikogo nie sprowokowac?

iga.---> Jesteś zawistna do tego stopnia, że życzysz komuś gwałtu? Ja bym tego największemu wrogowi nie życzyła! Oby Ciebie to nie spotkało i żeby po wszystkim gwałciciel nie zaśmiał Ci się w twarz \"bo spódniczkę miałaś za krótką\".

Asta Lavista- znasz jakies statystki na temat ofiar gwaltow i ich wygladu? podaj zrodla, chetnie poczytam