Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyraffka

Wysoki wzrost.

Polecane posty

Gość misia 777
dzis widzialam na ulicy dziewczyne ....hmm miala ponad 1.90 jak nic , wspolczuje jej naprawde bo ja mam 175 i zawsze marudzilam ze jestem za wysoka

Gość beznadziejna osoba..
:(

Gość klaudis
jau co ty gadasz masz normalny wzrost ja mam 183 i chodze w szpilkach i dobrze sie z tym czuje czasem mi to przeszkadza ale co zrobie chłopaka mam niższego o czubek głowy

Gość a co powiecie

ja mam 16 lat i 157 cm wzrostu... zawsze marzylam zeby miec 175 cm ale juz wiem ze male jest piekne :P jak urosne oki, jak nie tez oki :)

Gość dziewczyny a ja mam
podbijam

Gość kwiateczek1515
A ja mam 15 lat i 158cm wzrostu i co mam powiedzieć? Chciałabym mieć te Twoje 167cm. I mimo, że jestem szczupła i inni mówią o mnie, że jestem bardzo ładna to bardzo chciałabym być wyższa. No ale w wieku 15 lat jest jeszcze na to szanasa, więc może się uda:)

Gość ...JA
...ja mam 176:p ...i jak chcesz to Ci z checia troszke oddam te...7cm;) =* ...kuwa sama bym chciala miec tyle co ty...a tu cio?? żyrrraffa:/ ...::LIFE IS BRUTAIL::...

Gość phii
mam 14 lat jestem w 2 gimnazjum i mam 178 ;/ okropnie sie czuje w mojej kl dziewczyny mają po 168 przecietnie duzo luzdi mowi na mnie mutant albo cos w tym stylu jestem tez bardzo chuda i to mnie chyba dodatkowo wydluza :/ (54kg) w dodatku ciagle rosne miesięcznie kolo 0,5 cm to i tak duzo ;/ .... ughh mam wysoką rodzinke moj tata ma 190 coś wojek wujek 2 metry jego synowie tez jedynie moja mam jest niska 173... kiedy przestane rosnąc.?? ugh bardzo sie glupio czuje

Gość Troyak
Nie martw się. Wysokie dziewczyny są piękne. :) Ja takie uwielbiam, a jak jeszcze są szczupłe to wogóle cudo.

Gość kommmka
hey...mam pytanko czy jeszce urosne ?...mam prawie 12 lat i 168cm wzrostu czy moge urusi do 174 cm?

Gość kommmka
hey...mam pytanko czy jeszce urosne ?...mam prawie 12 lat i 168cm wzrostu czy moge urusi do 174 cm?..........odpowiedzciee proszee!!!

Gość Microsoft
Oczywiście, że powinnaś jeszcze urosnąć. Człowiek może rosnąć nawet i do 20 lat. Chociaż dziewczyny często przestają w wieku ok. 16 lat. Ty jeszcze jesteś małą dzidzią ;) powinnaś urosnąć, może nawet i więcej niż do 174 cm.

Gość kommmka
heh mala dzidza spoko....thx

Gość Wojtas194
Elo zimki . Nie ma powodów do pokojenia się swoim wzrostem , ja mam 13 lat i mam 185 cm wzrostu. jest super.

Gość lilajka
Ja mam 28 lat..i mam prawie 174 cm....i zawsze uważałam, ze jestem za wysoka..a tu proszę..tyle dziewcząt marzy o moim wzroście:). W sumie często tak bywa, że wysocy chcą być niżsi, a niscy-wysocy:). A nie pozostaje nic innego, jak zaakceptowanie swego wzrostu po prostu..no chyba, ze ma się te 13-14 lat...to wtedy jeszcze nie wiadomo do końca jaki się będzie miało wzrost:).Dziewczątka kochane..powodzenia w spełnianiu wzrostowych marzeń..ale jak się nie powiedzie, to sie nie przejmujcie zbytnio, tylko akceptujcie to co macie:)Ja zawsze chcialam mieć 168..a mam 174 prawie..i dopiero uczę sie ten wzrost akceptować:)

Gość za duża
no ja też mam 1.73 i czuje sie jak jakiś wielkolud. 1 chłopak na 30-stu jest wyższy (lub równy! ) ode mnie...wszystkie dziewczyny są ode mnie niższe...dosłownie. wolałabym sie jakos 'zmniejszyć' ..ale nie wiem jak.

Gość mickey_mouse
Ja za 3 miesiące skończę 15 lat, mam 172cm wzrostu, mamę o wzroście 167cm i tatę - 186cm. Od ponad 2 lat mam okres... ile mogę jeszcze urosnąć? :P

Gość Alpa***
ja mam 14 lat i wzrost miedzy 173-175 cm (zależy o jakiej porze dnia sie mierze). Bardzo źle jest mi z takiem wzrostem, boje sie ze nie znajde sobie chłopaka, bo kto by chcial taką zyrafe... Uwazam ze odpowiedni wzrost dla kobiety to 170 cm

Gość madzia boje sie
hej ja sie boje że bede bardzo wysoka mam 12 lat i waże 48 kg i mam 162cm wzrostu >>>... koledzy z klasy mówia na mnie zyrafa martwi mnie to i sie bardzo boje

Gość wysoki wzrost to przekleństwo
u kobiety, moja siostra ma 164 cm, ja mam 175, jest ode mnie młodsza a miała już 3 facetów, ja żadnego, mimo że nie jestem brzydka, z twarzy jesteśmy podobne :(

Gość koszmar
Ja mam 13 lat i 168 cm wzrostu, mój brat ma 185 cm wzrostu tata też a mama 167 martwie się że będę taką żyrafą a nie chce być taka wielka... Ile jeszcze będę rosła? A i jeszcze jedno czy mam nadwagę skoro ważę 55 kg? proszę o odpowiedz.

Gość Alpa***
pff... czy ja wiem... nie jestes bardzo wysoka. Jak dla mnie 170 to odpowiedni wzrost, a jak ty masz 168 cm to nie ma sie czym martwić jak cos ja mam 14 lat i 174 cm

Gość a co ja mam powiedzieć
mam 17 lat i 156cm wzrostu przez ostatnie trzy lata urosłam 1cm jestem załamana a wy narzekacie że macie169-170. Już mi się humor popsuł dla mnie chyba nie ma już nadziei hehe:)

Gość Sabinosss
Chcesz być taka wysoka?? Ale skoro masz 15 lat to pewnie urośniesz jeszcze. Nie wiem w sumie do ilu 17-18lat rosłam...

Gość Sabinosss
przecież masz prawie 1,70m!!! Więc nie jesteś niska, ja mam własnie 170cm i uważam, że jestem wysoka.

Gość milena16
powinnas sie cieszyc swoim wzrostem bo ja bym chciała miec tyle wzrostu co ty to jest idelany wzrost bo zle jest wysokiej dziewczynie ja mam 175 cm wzrostu i zle sie z tym czuje

Gość malautka
Hej, a ja mam jakieś 157-160cm , 15 lat i wcale az tak źle sie z tym wzrostem nie czuje, dużo dziewczyn jest ode mnie wyższych, a chłopacy to juz wogóle przesrane;p owszem chciałąbym mieć około 168-170 cm, jednak nikt nie jest idealny. A chłopaką wcale mój wzrost nie przeszkadza, tylko czasami w żartach sie smieją ;) bo wiedza że to mój taki \\\"kompleks\\\" ;) A ile razy moje koleżanki mi mówiły, ze chciałyby sie zamienić ze mną na wzrost ;) Pomyślcie jaki ma cie przez to duzy wybór ;pp Pozdrawiam ;**

GENERANIE JEST TAK,ZE SKORO JUZ ZACZELAS MIESIACZKOWAC TO POWOLI PRZESTAJESZ JUZ ROSNAC.CZLOWIEK PRZESTAJE ROSNAC W CHWILI DOJRZALOSCI PLCIOWEJ GDYZ WTEDY TO WLASNIE PRZYSADKA MOZGOWA PRZESTAJE WYDZIELAC SOMATOTROPINE ,KTORA POWODUJE WZROST KOSCI DLUGICH-GDY DOJRZEWAMY PLCIOWO WYDZIELANIE JEGO ZOSTAJE ZACHAMOWANE,DLATEGO TEZ DZIECZYNKI,KTORE SZYBKO ZACZYNAJA MIESIACZKOWAC-OK12-13 ROKU ZYCIA -STOSUNKOWO SZYBKO PRZESTAJA ROSNAC.TO TAK Z BIOLOGII-I WLASCIWIE DOBRZE SIE ORIENTOWALAS ZALOZYCIELKO TEMATU!JA ZACZELAM MIESIACZKOWAC PO 15 ROKU ZYCIA I MAM 179 CZYLI JESTEM DOSYC WYSOKA OSOBA.POZDRAWIAM

A ja zaczęłam miesiączkować w wieku 13 lat, mialam wtedy 165 cm wzrostu, a teraz mam 177, więc urosłam jeszcze ponad 10 cm. I uwielbiam być wysoka ^^