Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet nierandkowy

Jestem sam bo mam za duże wymagania !

Polecane posty

Gość facet nierandkowy

wiem o tym dobrze..i tu przepraszam brzydkie dziewczyny, ktorymi tacy faceci jak ja powinni sie interesowac...ale nie jestem wstanie was pokochac... Wole zrobicx wszystko by tylko wyrrwac sie z brzydoty. Poproawie twarz, wybiele zeby, pozbede sie okularow, wylecze cere, zbuduje sylwetke na silowni...ale bede mial dziewczyne ktora mi sie fizycznie podoba !!! dziewczyny ktore maja podobnie tez sie wpiscie

Gość Hrabia Monte Chriistoo
Przynajmniej uczciwie stawiasz sprawe......

Gość Rodzaj męski
Albo będziesz sam poprostu. Ale co tam. Nie umrzesz bez kobiety

Gość Kreyniczanka
Ja to samo mam. Dlatego jestem single :) Mam wielkie wymagania, nie jakies kosmiczne oczywiscie. Zreszta stosowne do mojej osoby.

Gość a ja lece na wszystko
mam 178 zgrabna, faceci sie za mna ogladaja, wyzsze wyksztalcenie, obyta a kazdy facet mnie rzuca bo mam straszne kompleksy i na akzdym sie wyzywam krzycze, wrzeszcze potrafie plakac bez powodu nikt mnie nie chce-nawet pijak

Gość Rodzaj męski
Takie mamy teraz czasy. Głupie gadanie że każdy ma szanse powinno odejść do lamusa.

skoro masz tyle do zrobienia koło siebie...to co robisz na kafe? piszesz głównie o pracy nad wyglądem. a co z intelektem. pamiętaj ze wygląd to tylko pierwsze 30min...i radzę Ci to jako osoba dość wymagająca :)

Gość facet nierandkowy
wiem ze tylko przez wyglad jestem odrzucany, jade teraz do Szkocji , zbieram wlasnie na te poprawki, nie bede sie uzalal i plakal ze dziewczyny chca ladnych, tylko poporstu sie tak istane.....

Gość Rodzaj męski
A jaki jesteś ? Czy wygląd wystarczy żeby mieć dziewczynę ?

Gość sandra 11111
w glowie tez by trzeba bylo cos miec, i chyba w pierwszej kolejnosci:)))))

Gość facet nierandkowy
z tego co widze wystarczy... i nie tylko by miec jedna ale by miec cale grono adoratorek....patrz moj przyjaciel, kumpel ze studiow itd

Gość ale po co Ci te wpisy
kobiet, ktore tez tak maja??? masz plan, wiec go realizuj, potrzebujesz potwierdzenia, ze Twoj glupi pomysl na zycie ma sens? bedziesz sie tak poprawial do konca zycia? bo chyba masz swiadomosc, ze za 15, 20 lat Twoja wybranka juz nie bedzie taka piekna, znowu wyjedziesz i zafundujesz tym razem jej operacje?:) zajmij sie chlopie czyms wartosciowym, wiecej fajnych kobiet zlapiesz na wyjatkowa osobowosc i wysoka inteligencje, a nie na twarz playboya. zapewniam, ze mozesz wygladac jak ideal, jesli jestes kretynem, masz szanse na 2 randki albo zwiazek w laska po podstawowce (moze znajdzie sie jakas ladna:D )

Gość ssak
kazdemu podoba sie co innego,i dzieki bogu,dziewczyna ma podobac sie tobie,a nie byc na pokaz.wiem o czym piszesz,jestem waga i tez lubie wszystko co ladne,ale niekoniecznie facet,ktory mnie sie podoba musi podobac sie mojej kolezance.kwestia gustu,chociaz estetyczny wyglad to chyba dla kazdego sprawa pierwzorzedna,a jak to sie mowi:to jest ladne,co sie komu podoba

Gość sandra 11111
facet, ale ty jestes denny, az mnie odrzuca od takich typow, ja na twoim miejscu wybrala sie do psychologa, a nawet psychiatry:))))

Gość ploki
Najlepsze jest to, ze faceci z takimi wielkimi wymaganiami laduja z laskami, ktore bez makijazu strasza......

Gość gryzllinka
Dobra ja też jestem wymagająca bardzo ale nie w kwestiach fizycznych tylko charakteru. Nie jestem singlem ale w każdym związku przychodził u mnie moment znudzenia...

Gość facet nierandkowy
macie mnie za pustaka tak ? mama mase koleżanek przyjaciółek, ale jako chłopaka mnie nie chcą, czy przez ten brak wyglądu mam być sam do końca życia...ja sobie kosza nie dawałem tylko te dziewczyny.... zapraszały mnie do kina, na rower, na impreze, ale ja chcialem zaprosic na randke ...to sorry tylko przyjazn... Ile mozna? Poprostu walcze o szczescie dla siebie...tylk o oto..

Gość sandra 11111
myslisz ze jak zmienisz sie zewnetrznie, to wszystkie beda chcialy z toba chodzic?? ale ty tepy jestes facet:)) powinienes cos z mysleniem zmienic:)))

Gość sandra 11111
uwierz w siebie, w takiego jakim jestes a bedzie ok!!!!!!!!!!1

Gość Rodzaj męski
Po co ci dziewczyna ? To brudne suki są

Gość facet nierandkowy
moze przynajmniej zechca ze mna pojsc na randke...oczywiscie jestem tepy....ale te studentki co lataja za moim kumplem juz nie tak ?

Gość sandra 11111
pamietaj, znajdziesz swoja polowke, ale nic na sile i nic za wszelka cene:))

Gość bhjhjk
gdyby to wyleczenie cery, zbudowanie sylwetki itd. a przede wszystkim psychiczne przełamanie sie bylo dla ciebie latwe to w ogóle niebylybs paszkwilem i nie zakladał takich topików a tak to jestes wiarygodny jak grubaska która zaklada setny topik "od jutra schudne"

Gość one cie nie chcą właśnie
dlaetgo, że jesteś pusty - i wbrew temu co myślisz to się wyczuwa.. popraw sobie wszystko na zewnątrz, a w środku...:o

Gość sandra 11111
wlasnie, srodek sie liczy, nic po za tym:))

Gość kluum
ale po co Ci te wpisy no ok za 20lat wyglad kobiety sie mniej lub bardziej zmieni, ale naprawde chcesz tu wszystkim kit wcisnac ze natura faceta jest inna, lub tez ta nature zmienic? facet jest wzrokowcem i kobieta musi mu sie podobac i w zyciu i w lozku, bo jak nie to kiepsko to sie konczy, czy moze sugerujesz e przyjemnie jest zyc klamiac samego siebie i kobiete?

Gość Rodzaj męski
Nie ma żadnego środka. Liczy się wygląd dla tych lasek z dyskotek. Dla tych normalnych liczy się wygląd i umysł

no przeciez pisze ze wygląd to jest tak przez pierwsze 30 min ważny. sęk tym że nie można zacząć liczenia od \"30\",tylko od \"0\" :)

Gość sandra 11111
ponoc z pieknego talerza nie mozna sie najesc:)))